Kuranı Kerim Haberleri

Kuranı Kerim Haberleri

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Muğla’yı, Polat temsil edecek

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Sada Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması” Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde yapıldı.

EMLAKÇILARDAN AFRİN ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA İKRAMI…

Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için lokma döktürdü. Fethiye Emlakçılar Derneği Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler için Dispanser Caddesinde lokma döktürülüp; Kuranı Kerim okundu ve dualar edildi. Dispanser mevkiinde yapılan lokma hayrına Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz ve dernek üyeleri, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Fethiye Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Sedat Karabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KAYMAKAM ÇALIK’A KUTLU DOĞUM HAFTASI ZİYARETİ…

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz ile beraberinde Müftülük yetkilileri Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı makamında ziyaret ettiler. Kutlu doğum haftası etkinlikleri hakkında Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a etkinlikler hakkında bilgi veren; Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz “bu yılın kutlu doğum haftası temasının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu belirtti. Fethiye Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Ramazan Yılmaz; Kaymakam Ekrem Çalık’a Kuranı Kerim meali ve kitap hediye etti…