Kurban Satış Haberleri

Kurban Satış Haberleri

Fethiye’de Kurbanlık Alırken Dikkat! Ziraat Odası Başkanı Karayiğit uyarıyor

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, kurbanlık alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

Başkan Oktay, kurban kesim yerlerini ziyaret etti

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bayram dolayısıyla kurban satış ve kesim yerlerini ziyaret etti.

Menteşe’de Kurban satış ve kesim yerleri belirlendi

Menteşe Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Yürütme Komisyonu kurban satış yerlerini; Bayır Hayvan Pazarı ve Düğerek Hayvan Pazarı olarak belirlerken, kurban kesim yerlerini ise, 'Merkez; Muğla Büyükşehir Belediye Mezbahası, Salihpaşalar; İkiz Hasgül Et Gıda Tic. Ltd. Şti, Yerkesik; Onarganlar, Muammer Üner ve Sabri Datçalıoğlu, İkizce; Ramazan Bulut ve Halil İbrahim Nizamoğlu, Kafaca; Kenan Can, Yenice; Tuğrul Ölmez ve Ozan Kalfat, Yeşilyurt Hasan Güven, Bayır; Ali Otçu' şeklinde belirledi.

Marmaris’te kurban satış yerleri belirlendi

Kurban Bayramı öncesinde Marmaris'te kurban satış ve kesim yerleri belirlendi. Pandemi önlemleri altında gerçekleştirilecek kurban satışlarında pazarlık için tokalaşma olmayacak. Satış ve kesim anında maske ve mesafe şartlarına mutlaka uyulacak.

FETHİYE’DE KURBAN KESİM YERLERİ BELLİ OLDU

Fethiye Kaymakamlığı Kurban Hizmetleri Komisyonu, Kaymakam Muzaffer Şahiner başkanlığında bir araya gelerek yaklaşan Kurban Bayramı hazırlıklarını görüştü. Kurban satış ve kesim yerlerini belirleyen komisyon pandemi tedbirlerine uyulmasını karara bağladı. Fethiye Kaymakamlığı, Kurban Hizmetleri Komisyonu toplantısına Kaymakam Muzaffer Şahiner’in yanı sıra Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe Müftüsü Kamil Oktay, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Şaban Sarıkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ruhsar Doyuk, Çevre ve Şehircilik Müdür Vekili Ersin Kara ile diğer yetkililer katıldı. Toplantıda pandemi nedeniyle randevu usulü kesim yapılması, satış yerlerinde pazarlık yapılırken tokalaşma yapılmaması kararı alınırken küçükbaş hayvan kesim ücreti de 100 TL olarak belirlendi.