Kurucusu Haberleri

Kurucusu Haberleri

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’dan Hayvanseverlere Söz

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye Hayvanseverler Dayanışma ve Yardımlaşma Grubu kurucusu Selda Korhan Kaya ve grup üyelerinden Cengiz Güven ile görüşmesinde patili canlar için bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve önümüzdeki dönem yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sporun nabzı Spor Ekstra’da

FRT TV'de Salı akşamı 20.00'da yayınlanan Sertaç Bayraktar'ın hazırlayıp sunduğu Spor Ekstra'nın bu haftaki konukları Fethiye Fitness Center Kurucusu Dudu İgan ve Artistik Jimnastik 4. Kademe Baş Antrenörü Naim Uçar oldu. 

Türk Kızılay’ından Salih Dündar’a Teşekkür

Nursel Özdemir kurumları kurucusu psikolojik danışman Salih Dündar’ a Türk Kızılay’ı teşekkür etti. Ülkemizde yaşanan asrın felaketi olarak anılan 6 Şubat depreminin ardından depremzedelere ve bu uğurda hizmet eden gönüllülerin yanında olan Dündar, Türk Kızılay’ına desteklerini sunmuştu.

Başkan Gürün’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Özgür ve tarafsız basının toplumların gelişmesi ve doğru bilgilenmesi açısından çok önemli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, demokrasinin olmazsa olmazı basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Otgöz, “2024 Yılında da Muğla’mız ve Ülkemiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı.

Fethiye’nin Melekleri Üyeleri Bir Araya Geldi

Fethiye’de binlerce kişinin sosyal mecrada buluşma yeri olan Fethiye’nin Melekleri sayfasının üyeleri, Fethiye Sakatlar Derneği’nde buluşarak doyasıya eğlendiler. Fethiye’nin Melekleri sayfasının kurucusu Ebru Korkmaz Kocaman, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Ortaca Belediyesi'nin eski başkanı Karaçelik, toprağa verildi

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Muğla’nın Ortaca ilçesinde Basının Kurucusu, eski Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik toprağa verildi.

Seydikemer’de Büyük Önder Atatürk Saygı ve Özlemle Anıldı

Seydikemer’de, Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Harbi’nin Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle yâd edildi.

Marmaris’te 10 Kasım Atatürk’ü Anma törenleri gerçekleşti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü dolayısıyla, çelenk sunma ve anma töreni düzenlendi.

Muğla'da 10 Kasım Atatürk'ü anma töreni gerçekleştirildi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85'inci yıldönümünde Muğla'da düzenlenen törenle anıldı.

Saat 09.05’te Bodrum’da hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri, Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı. 09.05'te sirenlerin çalmasıyla Bodrum’da hayat durdu.

Başkan Akdenizli'den 10 Kasım Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vefatının 85. Yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.

Vali Akbıyık, 10 Kasım Atatürk’ü Anma günü mesajı yayımladı

Muğla valisi İdris Akbıyık Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85’nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan Karaca, 10 Kasım mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 85. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Fethiyeli Doktor Doçent Oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

MSKÜ kurucusu Sıtkı Davut Koçman resim sergisi açılışı ile anıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde (MSKÜ) Sıtkı Davut Koçman anısına düzenlenen 2. Ulusal Resim Yarışması Sergisi’nin açılış ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Özdemir ailesinin mevlüt yemeği yapıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkârlar Odası kurucusu ve Fethiye’nin ilk lokantacılarından olan Tahsin Özdemir’in vefatının 52. günü nedeniyle Keloğlu Boğazındaki evinin yanında mevlüt yemeği düzenlendi.

DEPREM, BİNA GÜVENLİĞİNİ BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYDU

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili yerle bir eden deprem felaketini tüm Türkiye'yi yasa boğarken, Atayıldız Grup Kurucusu ve Velux Yalıkavak Villa Projesi'nin yatırım ortağı Selahattin Yıldız bina güvenliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu. 

GÜZELLİK UZMANLIĞI BELGESİ OLMAYANLARIN DİKKATİNE

Güzellik uzmanı başta olmak üzere 16 meslekte 1 Ocak 2023'ten itibaren Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından verilen mesleki yeterlilik belgesi şartı aranacak. Konuyla ilgili Yakut Akademi Kurucusu Gözde Yakut FRT TV mikrofonlarına konuştu.

FETHİYE’DEKİ İNGİLİZLERDEN ATATÜRK’Ü ANMA  TÖRENİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında, Fethiye'de yaşayan İngilizler tarafından düzenlenen törenlerle de anıldı.

PEDALLAR PEGASUS’UN KENTİ TLOS’TA ÇEVRİLDİ

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84.yılı seneyi devriyesinde Muğla Valiliği uhdesinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen 10 Kasım 1. Büyük Tlos Kriteryumu bisiklet yarışları nefes kesti.

UNO CLUB’TAN 09.05 PROGRAMI

Uno Club Fethiye tarafından yapılan programda Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde 2 dakika boyunca saygı duruşunda duruldu.

GÖNEN, “ATATÜRK DEMEK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEMEKTİR”

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yıl dönümü nedeniyle Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Avukat Ali Gönen açıklamada bulundu.

SEYDİKEMER’DE ATATÜRK SAYGI VE ÖZLEMLE ANILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seydikemer’de düzenlenen törenle saygı ve minnetle anıldı.

ATATÜRK'Ü ANMA ETKİNLİĞİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yıldönümü dolayısıyla Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan anma programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

VALİ TAVLI’DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN 10 KASIM MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.

MUĞLALI GAZİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazilik ve Mareşallik' unvanı verilmesinin 101'inci yılı ve Gaziler Günü nedeni ile Muğla Büyükşehir Belediyesi gazilere Çanakkale gezisi düzenledi.

ZİRVEYE BÜYÜK DESTEK

Fethiye Zirve Spor Kulübü antrenörleri, yöneticileri ve sporcuları 2022-2023 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’de oynayacak kulübe sponsorluk desteğinde bulunan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ve Bahçeşehir Kolejini ziyaret ettiler. Ziyarete Fethiye Zirve Spor Kulübü başkanı Buğra Kağan Günay, kulüp kurucusu ve antrenörü Ali Elmadibi, kulüp genel sekreteri Özge Ertürk Hakanoğlu ve yönetim kurulu üyesi Fulden Kılınç ile kulüp sporcuları katıldı.