Kuvvetli Haberleri

Kuvvetli Haberleri

Milas sağanak yağışa teslim oldu

Milas ve çevresinde dün yapılan kuvvetli sağanak yağış uyarısı, bugün etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinde normal olarak başlayan yağış akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Yağışlar dolayısıyla bazı bölgeler su birikintileri oluşurken meteoroloji yetkilileri olası sel baskınlarına karşı vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Şiddetli Rüzgâr Denizi Taşırdı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklama sonrasında Fethiye’de şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Şiddetli fırtına ise Şehit Fethi Bey Parkı’nda zaman zaman deniz taşmasına sebep oldu.

Bodrum’da Feribot Seferlerine Fırtına Engeli

Muğla Bodrum'da etkili olan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına sebebiyle Bodrum-İstanköy arası feribot seferleri yapılamadı.

Menteşe Belediyesi Ekipleri Seferber Oldu

Menteşe Belediyesi ilçede iki gündür etkili olan kuvvetli yağışlara karşı seferber oldu. Belediye ekipleri aşırı yağışlar nedeniyle ilçede yaşanan olumsuzluklara karşı tüm imkânlarını seferber ederek, gerekli müdahalelerde bulundu.

Fethiye’de Şiddetli Yağış Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ın uyarıları doğrultusunda çok kuvvetli sağanak yağış etkisini göstermeye devam ediyor.

Meteoroloji Muğla için önce yağış, ardından fırtına uyarısı yaptı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Pazar günü sabah saatlerinden itibaren kuvvetli ve kısa süreli fırtına uyarısı yapıldı.

Muğla’ya kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Yarın sabah saatlerinden itibaren Muğla geneli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Fethiye Yılın İlk Gününde Yağışa Teslim Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor.

17 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bindikleri bot kuvvetli rüzgarla sürüklenen 17 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Belediye Ekipleri Yağmur Mesaisinde

Metrekareye 7 saatte 43 kilogram yağışın düştüğü Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi ekipleri saha çalışmaları gerçekleştiriyor.

Marmaris’te Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, bazı mahallelerde ağaçlar ve aydınlatma direkleri fırtınaya dayanamadı.

Bodrum'a Uyarı Üzerine Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda Muğla'nın Bodrum ilçesinde fırtına ve çok kuvvetli sağanak yağış beklendiği bildirildi.

Meteoroloji’den Sahil Kesimlerine Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın sahil kesimlerinde Cumartesi günü için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Yelkenli karaya vurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle bir yelkenli karaya sürüklenirken, ilçede deniz ulaşımı da yapılamadı.

Muğla’ya sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Muğla için sağanak yağış ve gök gürültüsü uyarısında bulundu.

Ölüdeniz'de dalga boyu 3 metreyi aştı

 Muğla'nın Fethiye ilçesinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Bazı seralarda hasar meydana gelirken, ağaçlar köklerinden söküldü.

Muğla geneli için şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın geneli için şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Muğla’nın 7 ilçesine kuvvetli yağış uyarısı

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın 7 ilçesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Paraşütçüler Dağ Yamaçlarına Düştü, 26 Kişiden 7'si Yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kuvvetli rüzgarın etkisiyle sürüklenen paraşütçüler ilçe merkezi ile dağ yamaçlarına düştü.

Kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Muğla'da yağışların etkisini artıracağını açıkladı.

FIRTINA BODRUM’DA AĞAÇLARI DEVİRDİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı ağaçlar yıkılırken, elektrik telleri zarar gördü.

SEYDİKEMER’DE RÜZGÂR AĞACI DEVİRDİ

Seydikemer’de gece saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgâr, ağacın devrilmesine neden oldu. Devrilen ağaç sonrası yol kısa süreliğine trafiğe kapandı.

METEOROLOJİ UYARDI KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyarıda bulundu. Fethiye için sağanak yağış bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN MUĞLA'YA KUVVETLİ SAĞANAK VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji'nin şiddetli sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptığı Muğla'nın Bodrum ilçesinde Datça'ya yapılacak feribot seferleri iptal edildi.

METEOROLOJİDEN MUĞLA’YA ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Muğla çevrelerinde yarın görülecek olan yağışların çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 21 Kasım Pazartesi günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.

MUĞLA’YA YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Cumartesi ve Pazar günleri için Muğla'ya gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapılırken, sahil bölgelerinde yağışın kuvvetli olması beklendiği açıklandı.

METEOROLOJİ’DEN MUĞLA İÇİN ’SARI’ KODLU UYARI

Muğla'da öğlen saatlerinde başlaması beklenen yağış ihtimali ile ilgili olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kodlu uyarı yapıldı. Yağışların Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

FETHİYE'YE BEKLENEN YAĞIŞ ERKEN GELDİ

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 7 Ekim Cuma günü Muğla civarında kuvvetli yağış bekleniyordu. Beklenen yağış bir gün önceden geldi.

METEOROLOJİ UYARDI! YAĞMUR BEKLENİYOR

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin Ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada 7 Ekim Cuma günü Muğla civarında kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması konusunda uyarı yapıldı.