Lavanta Hasadı Haberleri

Lavanta Hasadı Haberleri

Etrim'de lavanta kokuları içinde hasat keyfi

Bodrum Belediyesi, Garaova Tarım Park'ta yetiştirilen lavantaların hasadını yapıyor.

Belediyeden Lavanta hasat şenliği

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yerkesik-Yeniköy Mahallesinde kurulan koku vadisi lavanta bahçesinde lavanta şenliği düzenledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ikincisi düzenlenen festivalde lavanta hasadı gerçekleştirildi.

Bodrum’da Lavanta Hasadı Başladı

Bodrum Belediyesi, Garaova Tarım Park’ta üretilen lavantaların hasadına başladı.

KÖY YAŞAM MERKEZİNDE LAVANTA HASADI YAPILDI

Muğla'nın Menteşe ilçesi Yerkesik Mahallesi'nde kapalı durumda olan ve Köy Yaşam Merkezine dönüştürülen okul bahçesine dikilen lavantaların ilk hasadı yapıldı.

MENTEŞE FADIL’DA BİBER VE LAVANTA HASADI

Muğla Valiliği’nin desteklediği Lavanta Projesi kapsamında Menteşe İlçesi Fadıl Mahallesi’nde lavanta ve biber hasadı yapıldı. Yapılan hasada Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan da katılarak bol kazançlar dileğinde bulundu.

2. LAVANTA HASADI YAPILDI

Fethiye Belediyesi tarafından Yeşilüzümlü Mahallesi'ne 2019 yılında kurulan Lavanta Bahçesi'nin ikinci hasadı alındı. Hasada Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Likya Kadın Kalkınma ve Girişim Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca ve birçok vatandaş katıldı.

Karaova’da lavanta hasadı başladı

Bodrum Belediyesi, Pınarlıbelen Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen İsmail Hakkı Tonguç Tarım Okulu ve Müzesi’nin bahçesinde yetiştirdiği lavantaların hasadına başladı.

Fethiye’nin Koku Vadisi’nde İlk Hasat

Fethiye Belediyesi tarafından Yeşilüzümlü Mahallesi’ne 2019 yılında kurulan Lavanta Bahçesi’nin ilk hasadı alındı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da katılım sağladığı hasatta; 1 ton yaş lavanta hasadı, 500 kg yaş altın otu hasadı gerçekleştirildi.