Lojman Haberleri

Lojman Haberleri

Kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde inşaatta çalışan bir genç kaldığı lojmanda ölü olarak bulundu.

Köyceğiz Sağlık Müdürlüğü Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet verdiği lojman katından, yapımı tamamlanan tam donanımlı hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Muğlalı Şehitlerin İsimleri Jandarma Komutanlığı'nda Yaşatılıyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı sorumluluğunda bulunan 12 lojman, 1 tören alanı ve 1 atış alanına Muğlalı şehitlerin isimleri verildi.

İş arkadaşını 20 yerinden bıçaklayan katil zanlısı Manisa’ya gönderilecek

Muğla’nın Bodrum ilçesinde aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşı Kenan Maral'ı (29) uykusunda 20 yerinden bıçaklayarak öldüren Muzaffer Eser’in (36) Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilmesine karar verildi.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

İŞ ARKADAŞINI UYKUSUNDA ÖLDÜREN ZANLI TUTUKLANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde aynı lojmanda kaldığı iş arkadaşını horlama tartışması sonrasında uykusunda 20 yerinden bıçaklayarak öldüren şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BODRUM’DA HORLAMA CİNAYETİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E., aynı lojmanda kaldığı ve kendisini horladığı için uyaran iş arkadaşı 29 yaşındaki Kenan Maral'ı uykusunda defalarca bıçaklayarak öldürdü.

ÖLÜDENİZ’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalarda, Fethiye Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiinde bir işletme, lojman ve 6 apart odasında arama yapıldı.

MUĞLA’DA İŞE BİSİKLET İLE GİTTİLER

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve İl Müdürlüğü Şube Müdürleri 16-22 Eylül 2022 Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Kötekli’de bulunan İl Müdürlüğü Lojmanlarından işyerleri olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binasına 7 km Bisiklet sürerek gittiler.

OTEL LOJMANINDAN BİLGİSAYAR ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler Mahallesi'nde bir otelin personellerinin kaldığı lojmana girerek cüzdan, cep telefonu ve bilgisayar çalan hırsız polisten kaçamadı. Tutuklanan Y.E cezaevine sevk edildi.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Eşen Orman İşletme Şefliği yerleşkesinde bulunan c, d ve e blok lojmanların tesisat tamirat onarımı yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; bina işleri yaptırılacak.

Lojman binaları tesisat onarımı ve bahçe duvarı yapım işi

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; bina işleri yaptırılacak.

Lojman binasına yeni çatı yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Zeytinalanı B blok lojman binasına yeni çatı yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Zeytinalanı B Blok Lojmanı tesisat tamirat onarım yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Lojman binaları tesisat onarım işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Zeytinalanı E Blok Lojmanı tesisat tamirat onarım yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

Peyzaj ve çevre düzenleme işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Orman İşletme Müdürlüğü-Dalaman Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü Toplu Koruma Lojmanlarının Peyzaj ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Başkan Adayı Göktepe’den, Başkan Kökten’e ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan adayı Göktepe Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammed Kökten ve yönetimini ziyaret etti. Boş zaman geçirmemek adına aday olduğunun altını çizen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Çıraklık lojmanı, acil yaralanmalar için sağlık odası, esnaf kreşi, esnaf hastanesinden daha etkin yararlanma, hukuk danışmanlığı, nikah ve düğün salonu, eğitim seminerleri, internet sitesi, sosyal alanlar ve kayıt dışı faaliyetlerin önlenmesi gibi çalışmalarımız olacak” dedi.

Doğalgaz yakıtlı kazanların değişimi ve yenilenmesi işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, Çukurcabirlik Mahallesi Polis Lojmanları Isı Merkezi ve Kazanların Yenilenmesi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır

Lojmanların tesisat ve onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan J blok 1 ve 2 no’lu lojmanlar ile H blok tekli ahşap lojmana ait tesisat ve onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan lojmanların tesisat ve tamir işleri yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü yerleşkesinde bulunan A blok 1 ve 2 no’lu lojmanlar ile C blok tekli ahşap lojmana ait tesisat, tamirat ve onarım yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Lojmanların çatı mantolama tesisat ve tamirat işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Yılanlı Orman İşletme Müdürlüğü Yerleşkesinde Bulunan C Blok Lojmanlarına ait Çatı ve Mantolama Tesisat Tamirat Onarım İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Doğalgaz dönüşüm işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yatırım İzleme Müdürlüğü Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlıkları Muğla Yatırım İzleme Ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, Muğla İl Jandarma Komutanlığı Kavaklıdere İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ve Lojmanı Doğalgaza dönüşüm yapım işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Lojman binası tesisat, tamirat ve onarım işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Fethiye Orman İşletme Müdürlüğüne ait 2 adet günlükbaşı lojmanı ile 4 adet kadastro lojmanının tesisat, tamirat ve onarımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bina tesisat tamirat ve onarım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Köyceğiz Orman İşletme Müdürlüğü Otmanlar OİŞ Lojmanları A Blok Tesisat Tamirat Onarım Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bina tamir ve bakım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü A-Blok Bina ve Ortaca Lojman Tamir ve Bakım yapımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Bina tamir ve bakım işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü A-Blok Bina ve Ortaca Lojman Tamir ve Bakım yapımı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Polis Memuru Özcan Turan'ın cenazesi memleketine Uğurlandı

Muğla'nın Fethiye İlçesinde görevi başında rahatsızlanıp, yaşamını yitiren polis memuru Özcan Turan Fethiye Devlet Hastanesi morgundan alınan Türk Bayrağına sarılı tabutu ile memleketi Giresun'a gönderildi. Polis memuru Evli ve 2 çocuk babası olan Turan'nın cenazesi Tük Bayrağına sarılı vaziyette meslektaşlarının eskortu eşlinde Karagözler mahallesindeki polis lojmanlarındaki evine getirildi.

Uzaktan eğitim sırasında hayatını kaybetti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Uğur Günsel Üniversite Lojmanlarında kaldığı evinde uzaktan eğitim verdiği sırada hayatını kaybetti.