Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Haberleri

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Haberleri

Fethiye’nin tatlı rüyası sona erdi

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor’u 83 – 93 yenmesine rağmen, Aliağa Petkim'in de deplasmanda Bahçeşehir’i son çeyrekteki müthiş performansıyla yenmesi üzerine Türkiye Basketbol Ligi’ne düşen ikinci takım oldu. ING Basketbol Süper Ligi'nden haftalar önce düşen ilk takım, arkasında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteği bulunan Ankara ekibi Ormanspor olmuştu. 

L.H. FETHİYE BELEDİYESPOR KÜME DÜŞTÜ

İNG Basketbol Süper liginde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor deplasmanda rakibini yenmesine rağmen, AliAğa Petkim’in de deplasmanda Bahçeşehir Basketbol Takımını yenmesi üzerine Fethiye ekibi küme düştü. 

LH Fethiye Belediyespor kader maçını bekliyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile Pazartesi günü oynayacağı kader maçını bekliyor.

Maçın tarihi 3. kez değişti

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesini son haftaya taşıyan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un ligin son maçında deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı maçın tarihi 3.kez değiştirildi.

LH Fethiye Belediyespor’da moraller yerinde

ING Basketbol Süper Ligi'nde ısrarla kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. 8 Mayıs Cumartesi günü, saat: 15.15'te LH  Fethiye Belediyespor HDI Sigorta Afyon’a konuk olurken, aynı gün ve aynı saatte İstanbul'da, küme düşme potasındaki İzmir takımı Petkim Bahçeşehir ile oynayacak.

Basketbolda kader maçının tarihi yine değişti

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı kader maçının tarihi bir kez daha değişti.

Petkim mağlup, iş son haftaya kaldı

ING Basketbol Süper Ligi'nde kümede kalma mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'un rakibi Aliağa Petkim, erteleme maçında Darüşşafaka'ya İstanbul'da 99 - 78 yenildi. Petkim böylece 29. maçında 20. yenilgisini almış oldu. Ligden düşecek son takım, son hafta, son maçta belli olacak.

LH Fethiye Belediyespor’un maçı 3 Mayıs’ta

ING Basketbol Süper Ligi’nin son hafta mücadelesinde HDI Afyon Belediyesi'ne konuk olacak Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un kader maçının günü değişti. LH Fethiye Belediyespor Basketbol Süper Ligi 2020 – 2021 sezonundaki son maçında HDI Afyon Belediyespor ile deplasmanda 3 Mayıs Pazartesi günü saat: 17.00’de karşılaşacak.

Fethiye mi, Petkim mi?

ING BSL 29. haftasında Büyükçekmece'yi konuk eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor baştan sona farklı önde götürdüğü karşılaşmadan 83-70 galibiyetle ayrıldı. Böylece Süper Lig'deki 8. galibiyetini kazanan evsahibi ekipte Ricky Ledo, Mustafa Baştürk ve Erdem İlter sağlık sorunları nedeniyle forma giymediler. Büyükçekmece'de ise Matt Farrell, Devin Oliver ve Gabriel Olaseni hastalıkları sebebiyle Fethiye kafilesinde yer almadılar.

Durak, “Ligde kalmak istiyoruz”

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evindeki son maçında Büyükçekmece Basketbol takımını 83-70 mağlup etti ve ligde kalma umutlarını korudu. Maçın ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak değerlendirmelerde bulundu. 

Fethiye temsilcisi sahadan 83-70 galip ayrıldı

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, evindeki son maçında Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı. Hem savunma hem de hücumda etkili olan Fethiye temsilcisi sahadan 83-70 galip ayrıldı. Dairon Atkins blokları ile savunmada fark yaratırken, Elgin Cook 25 sayı ile maçın en skoreri oldu. 

Ligde kalma umutlarını son 2 haftaya kadar taşımayı başardı

Akdeniz bölgesinin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki tek temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 29.haftasında kendi evinde İstanbul ekibi Büyükçekmece'yi ağırlayacak.

LH Fethiye Belediyespor deplasmanda kaybetti 99-71 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İstanbul deplasmanında Bahçeşehir Koleji ile karşılaştı. Bahçeşehir Koleji, baştan sona üstün oynadığı karşılaşmayı 99-71 kazanırken; 24 sayı atan Vladimir Stimac galibiyette önemli pay sahibi oldu. LH Fethiye Belediyespor’da ise Robert Johnson ve Dairon Atkins mücadeleyi 16 sayı ile tamamladılar. 

LH Fethiye Belediyespor, Cumartesi günü Bahçeşehir’e konuk olacak

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kalmışken Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kümede kalma mücadelesini ısrarla sürdürüyor. Geçen hafta sonu kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanan LH Fethiye Belediyespor, bu Cumartesi günü İstanbul’da Bahçeşehir’e konuk olacak. LH Fethiye Belediyespor ile Bahçeşehir arasındaki maç Cumartesi günü saat: 13.00’te Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.

Zor soru: Galatasaray mı Fethiye mi ?

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun bitimine sadece 3 maç kaldı. Ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kendi evinde Türk Telekom ile oynadığı kritik maçı 82-81 kazanarak umutlarını sürdürdü. Son saniyeye kadar heyecan fırtınası şeklinde geçen maçı LH Fethiye Belediyespor, sayı kralı Ricardo Ledo'nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazanmayı başardı. 

Taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadı

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, sahasında Türk Telekom’u nefes kesen karşılaşmada 82-81 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın sonunda taraftarlar, basketbolcular, teknik heyet ve yöneticiler büyük sevinç yaşadılar. LH Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, “Bu galibiyet bize ciddi anlamda umut oldu” derken; Genel Sekreter Yavuz Topateş de “Son ana kadar mücadeleyi bırakmadık” ifadelerini kullandı.  

LH Fethiye Belediyespor, son saniye üçlüğü ile 82-81 kazandı 

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde Türk Telekom’u ağırladı. Son saniyeye kadar nefes kesen maçı LH Fethiye Belediyespor, Ricardo Ledo’nun son saniye üçlüğü ile 82-81 kazandı. 

LH Fethiye Belediyespor tehlikeyi yakından hissediyor  

ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’lar öncesinde normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı. Bu haftasonu Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ligin güçlü takımlarından Türk Telekom’u Fethiye’de ağırlayacak.

LH Fethiye Belediyespor tehlike çemberinden bir türlü çıkamadı

ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’lar öncesinde normal sezonun bitimine 4 hafta kaldı. Bu haftasonu Aliağa Petkim’i 87 – 80 yenen Anadolu Efes normal sezonu lider kapatmayı garantiledi. Lokman Hekim Fethiye Belediyespor da tehlike çemberinden bir türlü çıkamadı.

Başantrenör Ay karşılaşmayı değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, deplasmanda Darüşşafaka Tekfen’e ile karşılaştı. Fethiye temsilcisi karşılaşmadan 96-81 mağlup ayrılırken; karşılaşmayı değerlendiren Başantrenör Alkım Ay, “Bizim basketbol dışı büyük sorunlarımız var. Takım bu hafta hiç antrenman yapmadı. Her şeye rağmen kulübümüzü ayakta tutmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.  

LH Fethiye Belediyespor Darüşşafaka’ya kaybetti 96-81

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, deplasmanda Darüşşafaka Tekfen ile karşılaştı. Ev sahibi ekip karşılaşmayı 96-81 kazanırken; 21 sayı atan Doğuş Özdemiroğlu ile 13 sayı kaydeden Berk Demir, Jarmar Gulley ve Grant Jerrett galibiyette önemli pay sahibi oldu. Maçın en skoreri ise LH Fethiye Belediyespor’dan 29 sayı atan Ricardo Ledo oldu.  

Karşılaşma, Pazar Günü Saat 15.15’te

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 26. hafta karşılaşmasında Darüşafaka Tekfen ile karşılaşacak. Fethiye temsilcisi bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

LH Fethiye Belediyespor Darüşafaka’ya konuk olacak

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 26. hafta karşılaşmasında Darüşafaka Tekfen’e konuk olacak. Fethiye temsilcisi bu maçın hazırlıklarını Başantrenör Alkım Ay yönetiminde sürdürüyor. 

LH Fethiye Belediyespor evinde kaybetti 76-101

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, kendi evinde Tofaş’ı ağırladı. Geçtiğimiz hafta Aliağa Petkimspor’u deplasmanda mağlup eden Fethiye temsilcisi, bu karşılaşmadan 76-101’lik mağlubiyetle ayrıldı.

LH Fethiye Belediyespor’un Rakibi Tofaş

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, ligin 25. hafta mücadelesinde 20 Mart Cumartesi günü Bursa ekibi Tofaş’ı konuk edecek.

Basketbol ligi’nde 24. hafta böyle geçti

ING Basketbol Süper Ligi’nin 24. haftasının açılış maçında Lokman Hekim Fethiye Belediyespor son derece önemli maçta Aliağa Petkim’i deplasmanda 69-79 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla, kümede kalma mücadelesi veren LH Fethiye Belediyespor 6. galibiyetini alırken, Aliağa Petkim 15. yenilgisini yaşadı.

Ayhan’dan Fethiye Belediyespor’a nezaket ziyareti

Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, ING Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Kulübü’nün yöneticilerine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

LH Fethiye Belediyespor ligdeki 6. galibiyetini aldı

ING Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Lokman Hekim Fethiye Belediyespor İzmir'de Aliağa Petkim’i 69-79 mağlup etti. LH Fethiye Belediyespor böylece ligdeki 6. galibiyetini alarak önümüzdeki maçlar için umutlarını sürdürdü.

LH Fethiye Belediyespor’dan ilk deplasman galibiyeti 69-79

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, İzmir deplasmanında Aliağa Petkimspor’u 79-69 mağlup etti. Fethiye temsilcisi bu sezon ilk deplasman galibiyetini elde etti.

LH Fethiye Belediyespor İzmir Deplasmanında

Fethiye’nin ING Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Lokman Hekim Fethiye Belediyespor ligin 24. haftasında İzmir’de Aliağa Petkim’e konuk olacak.