Lüks Haberleri

Lüks Haberleri

Arızalanan 17 Metrelik Lüks Tekneyi KIYEM Ekipleri Kurtardı

Muğla’nın Bodrum ilçesi Yalıçiftlik açıklarında içinde 4 kişinin bulunan 17 metre uzunluğundaki tekne makine arızası sonrası Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Hintli milyarderin mega yatı Fethiye’de 30 ton yakıt aldı

Hintli milyarder Ravi Ruia'ya ait 500 milyon dolarlık mega yat 'Sunrays' Fethiye Limanı'na demir attı, yata 30 ton yakıt ikmali yapıldı.

Fethiye Şövalye Adası’nda Teknede Yangın Çıktı

Fethiye Şövalye Adası’nda Holiday5 lüks gulette yangın meydana geldi. Yangının söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Arıza yapan lüks tekne kurtarıldı

İçinde 2 kişinin bulunan tekne motor arızası sonrası Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Lüks yata yakıt ikmali yapıldı

Fethiye Limanı iskelesine bağlanan Cayman Adaları bayraklı 70 metre uzunluğundaki yata, tankerle Aliağa Rafinerisi'nden getirilen akaryakıt karadan ikmal edilmeye başlandı.

Lüks Araçta Göçmen kaçakçılığı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde lüks araçla 9 düzensiz göçmeni yasa dışı yollar ile yurt dışına kaçırmaya çalışan 3 organizatör polis tarafından yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Lüks yatla göçmen kaçakçılığı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında lüks yat içerisinde 56 düzensiz göçmen ve 1 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı.

Dünya zenginlerinin yatları Bodrum’da

 Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum, dünya zenginlerinin milyonlarca avro değerindeki lüks yatlarını ağırlamaya devam ediyor.

El-Nahyan'a ait süper lüks yat 'Blue' Marmaris’e demir attı

Dünya’daki en başarılı futbol kulüplerinden biri olan Manchester City’nin sahibi iş insanı Şeyh Mansur Bin Zayed El-Nahyan'a ait süper lüks yat 'Blue' Bodrum’dan sonra Marmaris gümrüklü limanına demir attı.

Renkli Hint düğünlerine ev sahipliği yapıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki lüks turistik tesislerde, 3 gün 3 gece süren ve renkli görüntülere sahne olan Hint düğünleri düzenleniyor.

Yatağanspor’dan net galibiyet 4-0

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Yatağanspor, ligin 24.haftasında ağırladığı Kızılcabölükspor’u 4-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

FIRTINA AĞAÇLARI DEVİRDİ, LÜKS ARAÇ VE BİR EV ZARAR GÖRDÜ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına dolayısıyla ağaçlar devrilirken, lüks otomobil ve bir evin çatısı zarar gördü.

LÜKS MEGA YAT “AMATASİA” FETHİYE’DE

Cayman Adaları bayraklı Amatasia isimli 85 metre uzunluğundaki mega yat Fethiye'ye geldi. Üzerinde helikopter iniş pisti bulunan 85 metre uzunluğundaki yat, Fethiye limanına bağlandı.

LÜKS OTOMOBİL VE TAKSİ ÇARPIŞTI

Menteşeoğlu mahallesinde bir taksi ve araç çarpıştı. Meydana gelen kazada taksi şoförü yaralandı.

LÜKS YAT ALEV ALEV YANDI

Göcek D Marin’de sabaha karşı bir teknede çıkan yangın kıyı emniyeti tarafından söndürüldü.

LÜKS MOTORYAT, ALEV ALEV YANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 10 metrelik motoryat, alev alev yandı. Adeta alev topuna dönen yat, Sahil Güvenlik ve Kıyı Emniyeti ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu söndürülürken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

YABANCI PLAKALI LÜKS OTOMOBİL, MOTORSİKLETE ÇARPTI! 1 ÖLÜ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde lüks otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi.

JAMAİKALI MİLYARDERİN YÜZEN SARAYI BODRUM’DA

Jamaikalı milyarder Michael Lee Chin'e ait olduğu belirtilen süper lüks yat Ahpo, Muğla'nın Bodrum ilçesine açıklarına demirledi.

LÜKS YAT İLE GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında ticari lüks yat ile düzensiz göçmen kaçakçılığı yapılacağı bilgisini alan Sahil Güvenlik ekipleri yata operasyon düzenledi.

Makine arızası nedeniyle sürüklenen lüks tekne kurtarıldı

Marmaris Hisarönü Körfezi açıklarında makine arızası yapan tekne Kıyı Emniyet kurtarma botu tarafından kurtarıldı.

SÜPER LÜKS YAT "THE RAGNAR" FETHİYE’DE

Malta bayraklı The Ragnar isimli 68 metre uzunluğundaki süper lüks yat Muğla'nın Fethiye ilçesine geldi.

Film gibi uyuşturucu operasyonunda 4 tutuklama

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik ve polisten kaçan lüks yatın 4 saatlik kovalamaca sonucu zor kullanılarak durdurulduğu ve toplamda 84 kilogram uyuşturucunun ele geçirildiği olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Lüks yatın kaçma sebebi belli oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kovalamaca sonucu zor kullanılarak durdurulan lüks yat olayının ardından yapılan incelemede 81 kilogram kokakin denizde, 3 kilogram skunk ise lüks yatın yanaştığı ticari gemide ele geçirildi. Lüks yattaki şahısların kovalamaca esnasında uyuşturucuyu denize attıkları tespit edildi.

Bodrum’da kaçmaya çalışan lüks yat, ateş açılarak durduruldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Sahil Güvenlik botu ile lüks bir yat arasında nefes kesen kovalamaca yaşandı. Uyuşturucu ihbarı nedeniyle durdurulmak istenen tekne, ihtarlara rağmen durmayıp Türk karasularından çıkmak üzereyken ateş açılarak durduruldu.

Arızalanan lüks yatı KIYEM ekipleri kurtardı

Bodrum'da 30 metre boyundaki lüks yat açık denizde motor arızası yapınca Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bodrum’a dünyanın en lüks otel ödülünü kazandırdı

Bodrum'a dünyanın en lüks otelleri ödülünü kazandıran Rixos Premium Bodrum oteli hem Bodrum'u tanıttı hem de prestijli ödülün sahibi oldu.

Joe Lewis’in 150 milyon dolarlık yatı Bodrum’a demir attı

Dünyanın en büyük yatları arasında gösterilen 'Aviva' isimli yat, Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Lüks yatın İngiliz iş adamı Joe Lewis'e ait olduğu bildirildi.

Door’a da Dilek Ay rüzgarı

Bodrum'un en lüks otellerinden biri olan Door'a otel yerli turistlere bayram coşkusunu doyasıya yaşattı. Bayram'ın 3''üncü günü Door'a sahnesinde yerli ve yabancı şarkılar seslendiren Dilek Ay tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Rus oligark Bodrum’u terk etmiyor

Rus milyarder Alexander Abramov'un lüks yatı 'Titan' Bodrum'dan ayrılmıyor.