#Mag Haberleri

#Mag Haberleri

Fethiye-Seydikemer Güç Birliği Platformu’nda Turizm Sezonu Öncesi Bölgedeki Son Durum Ele Alındı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) sekretaryasını yürüttüğü Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, ilçelerin sorunları ve çözüm önerilerini görüşmek üzere toplandı. Fethiye-Göcek-Dalaman koylarını özel şirketlerin kullanımına veren ihalelerin kapsamlı şekilde ele alındığı toplantıda, imar ve otopark sorunları, kaçak yapılaşma, yat çekek yeri ile çadır-kamp-karavan yeri planlanmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Katılımcılara seslenen FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, güçlü kamuoyu baskısı sayesinde Göcek koylarına ilişkin gerçekleşen ihalelerin 3’üncüsünün iptal edildiği haberini aldıklarını, diğer ihalelerinde iptal edilmesini beklediklerini söyledi. Başkan Çıralı, Göcek koylarında mapa ve şamandıra sistemine karşı olmadıklarını tekrar vurgulayarak, çevreye duyarlı, dünyaca ünlü koyları bölge halkının rahatlıkla ziyaret edebileceği, kamu yararı gözeten bir hizmet anlayışını destekleyeceklerini kaydetti.

AKUT VE MAG’IN BİLGİLENDİRME STANTLARI İLGİ GÖRDÜ

Akut Arama Kurtarma Derneği Fethiye ekibi ve Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri ve Türkiye Radyo Amatörleri Derneği Fethiye Şubesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve aynı zamanda 1957 Fethiye depreminin yıldönümü olması dolayısıyla bilgilendirme stantları açtılar.

MAG HAFİF ARAMA KURTARMA SINIFINDA AKREDİTE ALDI

Fethiye Belediyesi gönüllüsü olan, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı tarafından “Kentsel Arama Kurtarma Akreditasyon Yönetmeliği” kapsamında hafif arama kurtarma sınıfında akredite almayı hak kazandı.

BELEDİYE BASKETBOL TAKIMI EVİNDE MAĞLUP OLDU

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, Ogm Ormanspor’la yaptığı mücadeleyi 88-115 kaybetti.

FETHİYE BELEDİYESPOR ANKARA’DAN MAĞLUP DÖNDÜ

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı. Mücadeleyi lacivert beyazlılar 94-78 kaybetti.