Mahsur Kaldı Haberleri

Mahsur Kaldı Haberleri

Bodrum’da isale hattı patladı, yollar göle döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde hafta içinde devreye alınan yeni su ana isale hattı patladı. Bir araç mahsur kaldı, iş yerlerini su basarken yollar göle döndü.

Kayalıklarda Mahsur Kalan Keçi Ve Yavrusunu AKUT Ekibi Kurtardı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kayalık alandaki mahsur kalan keçi ve yavrusu AKUT Fethiye ekipleri tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Deniz ortasında mahsur kaldılar

Yunanistan'ın İstanköy Adası'ndan Muğla'nın Bodrum ilçesine giden feribot, deniz ortasında arıza yaptı. Gemi, bir buçuk saat sonra Bodrum’a gelebildi.

Göçmenler koyda mahsur kaldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Armella koyunda mahsur kalan düzensiz göçmenler kurtarıldı.

Jandarma mahsur kalan 15 düzensiz göçmeni kurtardı

Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen olayda içlerinde yaşlı ve çocukların bulunduğu 15 düzensiz göçmen Değirmenbükü mevkiinde mahsur kaldı. Mahsur kalan düzensiz göçmenler Datça MAG-AME ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Dağda mahsur kalan turistleri AKUT kurtardı

Marmaris’te tatillerini geçiren yabancı uyruklu iki kişi, gezi için çıktıkları İçmeler Mahallesindeki dağlık alanda mahsur kaldı.

ARAÇ SU FISKİYE ALANINI ÇÖKERTTİ, MAHSUR KALDI

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kent Meydanı otoparkının üst bölümündeki açık alanda stantta satış yapan kadın aracı ile getirdiği malzemeleri indirmek isterken su fıskiyesinin bulunduğu alanda durunca çökme yaşandı.

39 GÖÇMEN ADADA MAHSUR KALDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinden yasadışı yollarla Yunan adalarına gitmeye çalışan 39 göçmen Karaada'da mahsur kalınca, Sahil Güvenlik ekipleri imdadına yetişti.

Eğitim için gittiği Ukrayna’da mahsur kaldı

Muğla'nın Milas ilçesinde yaşayan Mahmut-Olcay Yorgancı çiftinin oğlu Emir Yorgancı, eğitim için gittiği Ukrayna'da, Rusya tarafından başlatılan askeri müdahale sonrası arkadaşlarıyla birlikte öğrenci yurdunda mahsur kaldı. Yorgancı ailesi bir an önce çocuklarının sağ salim evine dönmesi için yetkililerden yardım bekliyor.

Üzümlü mevkiinde buzlanma

Fethiye-Çameli yolunda etkisini gösteren kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanma nedeniyle yolda araçlar mahsur kaldı. Trafiğin kontrollü şekilde devam ettiği yolda, Jandarma ve Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar devam ediyor. 

Kurtarma operasyonunda 2 kişi kurtarıldı

İki kişinin Kabak-Cennet koyları arasında mahsur kaldığı ihbarı üzerine Karaçulha Kayıkseki mesire alanında “Haritacılık, Navigasyon ve GPS Eğitiminde” bulunan AKUT Fethiye, Marmaris ve Kaş-Kalkan ekiplerinden 7 gönüllü; Jandarma Arama Kurtarma ekibi ile ortak operasyon gerçekleştirdi.

Bodrum’da isale hattı yine patladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde ana isale hattında yaşanan patlama sonrası cadde göle döndü, bir araç çukurda mahsur kaldı.

Köyceğiz’de orman yangını büyüdü, 3 kişi mahsur kaldı

Muğla Köyceğiz'de başlayan orman yangınlarına müdahale etmek üzere yola çıkan araç içerisinde bulunan 3 kişinin mahsur kaldığı, AFAD ekiplerinin yaptığı anonsla bildirildi. Başlatılan kurtarma çalışmalarında ekipten bir kişiye ulaşıldı. Ekiplerin mahsur kaldığı Kayabaşı mevkiindeki yangın havadan görüntülendi.

Üç mahalle tahliye ediliyor

Muğla'nın Seydikemer ilçesinin üç mahallesinde etkili olan yangın devam ederken, bölgede mahsur kaldığı iddia edilen vatandaşlar için kurtarma çalışması başlatıldı.

İHA ekibi yangında mahsur kaldı

Muğla'nın Milas ilçesinde Çökertme Mahallesi'ndeki yangını haberleştirmeye giden İhlas Haber Ajansı muhabirleri, mahalleyi saran alevlerden canlarını zor kurtardı. Çökertme Koyu'na yardıma gelen botla mahalleden ayrılan ekip güvenli bölgeye geçti. O anlar ve yaşanılanlar, an be an kameralara yansıdı.

AKUT Fethiye ekibi mahsur kalan keçiyi kurtardı

AKUT Fethiye ekibine gelen bir ihbara göre Amintas Kaya Mezarları üzerindeki kayalıkta bir keçinin uzun süreden beri mahsur kaldığı belirtildi.

Kar yağdı, yaylada 15 kişi mahsur kaldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Ağla Yaylası'na araçlarıyla gezmeye giden ve dönüş yolunda aniden bastıran kar nedeniyle mahsur kalan 3 araç içindeki 15 kişi, belediye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Yakıt koymayı unutunca deniz ortasında mahsur kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden lastik botla, tek başına Yunanistan’ın Kos Adası’na yasadışı yollarla geçmeye çalışan düzensiz göçmen, bota yakıt koymayı unutunca denizin ortasında mahsur kaldı.

Muğla’da kar ile mücadele başladı

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte Muğla'nın yüksek kesimlerinde yılın ilk kar yağışı başladı. Muğla'nın Seydikemer ilçesi Girdev yaylasında yoğun kar yağışı dolayısıyla karayolu kapandı ve çobanlar mahsur kaldı.