Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Haberleri

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Haberleri

Başkan Ünlü’ den Ankara çıkarması

Kurultay ve CHP’nin kuruluşunun yıl dönümü etkinlikleri için Ankara’ya giden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile görüştü.

Kıyı Ege Belediyeler Birliği toplantısı Marmaris'te yapıldı

Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümen Toplantısı, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü'nün ev sahipliğinde, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Ünlü, personelle buluşmaya devam ediyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü bugün de Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli çalışanlarla buluştu.

Başkan Ünlü’den ‘Sahiplenme’ Çağrısı

Sahipsiz hayvanlar yasa tasarısına değinen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü; “Esasında bizim sokaktaki patili dostlarımıza sıcak bir yuva sağlamamız gerek” diyerek vatandaşlara sahiplenme çağrısında bulundu.

Belediye Personelinden Başkan Ünlü'ye Atatürk Portresi

Marmaris Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü personeli kahvaltıda buluştukları Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye Atatürk Portresi hediye etti.

Başkan Ünlü Temizlik Emekçilerini Dinledi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev alan emekçilerle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Ünlü “Sokaklara, sahillere, ormanlık alanlara, derelere, yol kenarlarına atılan çöpleri toplama noktasında insanüstü emek harcayan tüm personelimizin tek bir isteği vatandaşlarımızın daha duyarlı olması” dedi.

Başkan Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek'i ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’i ağırladı.

Başkan Ünlü işçilerle kahvaltıda buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Fen İşleri Müdürlüğü işçileri ile Makine Araç Parkı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Ünlü: “Marmaris için proje üretiyoruz”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün planladığı projelerle ilgili müdürlük çalışanlarıyla bir toplantı yaptı. İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı'nda yapılan sunumda sahadaki çalışmalar anlatılırken, önümüzdeki süreçte yapılacak projelerle ilgili bilgi verildi. Park Bahçeler Müdürü Ali Erdil’in sunum yaptığı programa peyzaj mimarları, ziraat mühendisi ve bölge çavuşları da katıldı.

Başkan Ünlü’den hafta sonu ziyareti

Hafta sonunu vatandaşlarla bir arada geçirmeye devam eden Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, hafta sonu ilçenin turistik mahallelerinden biri olan Hisarönü’nde incelemelerde bulundu.

Uzunyalı esnafından Başkan Ünlü'ye teşekkür

Uzunyalı'da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, sezon öncesi tespit edilen acil sorunların çözüldüğünü söyledi. Bölge esnafı da “Verdiğiniz sözü tuttunuz, bizi büyük bir yükten kurtardınız” diyerek Ünlü'ye teşekkür etti.

Uzunyalı esnafından Başkan Ünlü'ye teşekkür

Uzunyalı'da incelemelerde bulunan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, sezon öncesi tespit edilen acil sorunların çözüldüğünü söyledi. Bölge esnafı da “Verdiğiniz sözü tuttunuz, bizi büyük bir yükten kurtardınız” diyerek Ünlü'ye teşekkür etti.

Marmaris Belediye Başkanı Ünlü'den taşınmaz malların satışına ilişkin açıklama

Marmaris Belediye Meclisi'nin Temmuz Ayı 6. Olağan Toplantısı'nda, 'belediye mülkiyetinde bulunan taşınmazların satışı konusunda izin verilmesi' maddesi kabul edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ekonomik darboğazın belediyeleri de olumsuz etkilediğini belirtti.

Başkan Ünlü Yangın Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Bördübet’te çıkan yangına müdahale çalışmalarını yerinde inceleyen Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, herkesi daha dikkatli olmaya davet etti.

Vali Akbıyık, Başkan Ünlü İle Görüştü

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Marmaris Çamlı ve Çetibeli'ndeki çalışmalarda sona gelindi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Çetibeli ve Çamlı’daki çok amaçlı salonların yapımında da sona gelindi. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü binalarda incelemelerde bulundu.

Başkan Acar Ünlü, Merhum Belediye Başkanlarını Unutmadı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Kurban Bayramı’nın arifesinde merhum belediye başkanlarının ve aile büyüklerinin kabrini ziyaret etti.

Başkan Ünlü: 'Her günümüz bayram sevinci içinde geçsin'

 Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü tüm halkın Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Bayramın tüm kalplere sevgi, yüzlere gülümseme, vicdanlara iyilik getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Aras Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü Ziyarette Konuştu; “Hiç Kimse Kaçak Yapım Legalleşecek Ümidinde Olmamalı”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Başkan Ünlü, Türkiye Belediyeler Birliği’nde görev yapacak

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığında Türkiye Belediyeler Birliği’nde (TBB) görev yapacak.

Başkan Ünlü Marmarisli kadınlarla kahvaltıda buluştu

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Belediye’nin ücretsiz olarak düzenlediği sabah sporuna katılan kadınların davetlisi olarak Yüzme Eğitim Merkezi’ndeki kahvaltıya katıldı.

Başkan Ünlü: “Her zaman yanınızdayız”

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, ENABİRDER’in düzenlediği piknikte engelliler ve aileleri ile bir araya geldi. “Her zaman yanınızdayız” diyen Başkan Ünlü, down sendromlu bir çocukla zeybek oynayarak onların neşesine ve eğlencesine ortak oldu.

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Marmaris Belediyesi'nden scooter sorununun çözümü için yeni girişim

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, elektrikli scooterlarla ilgili denetimlerin arttığını belirtirken firmaların da hem trafik hem de parklanma konusunda yeni teknolojik düzenlemelerin yapması gerektiğini söyledi.

Başkan Ünlü, Ukrayna konsolosunu ağırladı

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Sezon öncesi sorunlar için incelemede bulunuldu

Sezon öncesi tüm mahallelerin acil sorunlarını çözmek için kolları sıvayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her yaz binlerce turist ağırlayan Selimiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Ünlü, çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, pazar mesaisini vatandaşlarla geçirirken futbol maçlarını takip ederek, çocuklarla bir araya geldi.

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

Başkan Ünlü’den Sezon Öncesi İnceleme

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.