#Mazot Haberleri

#Mazot Haberleri

Motorine Üst Üste Zam! Litresi 30 Tl’yi Geçti

Akaryakıta zam yağmuru durmuyor. Motorine üst üste gelen zamlar sonrası litresi 30 lirayı geçti.

MOTORİNE 88 KURUŞLUK İNDİRİM

Ukrayna-Rusya arasındaki barış görüşmelerinden pozitif mesajların verilmeye başlamasının ardından uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarında meydana gelen düşüşten sonra motorinde meydana gelen indirimler pompaya yansımaya başladı.Bu gelişmeler ile birlikte 30 Mart tarihinden geçerli motorine yapılan 1 lira 55 kuruşluk indirimin ardından 31 Mart tarihinden geçerli 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı.

MAZOT 25 LİRAYA YAKLAŞTI

23 Mart gece yarısı benzin ve motorine gelen zammın ardından dün gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 31 kuruş zam geldi. Yapılan son zammın ardından motorinin litresi 24 liraya dayandı.

MAZOTA YENİ ZAM

Akaryakıta peş peşe gelen zamlardan sonra motorin 23 lirayı benzin ise 20 lira seviyelerine kadar çıkmıştı. Akaryakıtın Dünya piyasasında ki değerinin düşmeye başlaması ile son günler içinde gelen indirimlerin ardından gelen son zamdan sonra mazotun güncel fiyatı 20 lira 95 kuruş oldu.

BENZİN VE MAZOT 20 TL’NİN ALTINDA

Akaryakıta peş peşe gelen zamlardan sonra motorin 23 lirayı benzin ise 20 lira seviyelerine kadar çıkmıştı. Akaryakıtın Dünya piyasasında ki değerinin düşmeye başlaması ile son günler içinde gelen indirimlerin ardından benzin ve mazot 20 TL’nin altını gördü.

MAZOTA 2 LİRA İNDİRİM

Motorinin litre fiyatına 2.38 TL’lik indirim yapıldı. Yapılan indirimin ardından Fethiye’de motorinin litre fiyatı 20,84 TL’ye geriledi.

Yazın Turizmci Kışın Balıkçı

Tüm dünyayı etkileyen pandeminin ardından ekonomide yaşanan gelişmelerden sonra enflasyon oranlarının önlenemeyen yükselişi balık fiyatlarını da etkiledi.