Meclis Üyeliği Haberleri

Meclis Üyeliği Haberleri

Fethiye’de MHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’ndan seçime giren ve meclis üyeliğine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri, Fethiye Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Muhammet Kökten, Meclis Üyeliğinden İstifa Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

Çolak, Fethiye Belediye Meclis Üyeliğine aday

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı. 

Güler, “ Belediye Meclis Üyeliğine Adayım”

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’e ziyarette bulundu.

İYİ Partili Ecz. Özdemir Muğla’yı Adım Adım Geziyor

Bodrum Belediyesi İYİ Parti Belediye Meclis Üyeliğinden milletvekili aday adaylığı için istifa eden Eczacı Özlem Özdemir, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 

İLÇE BAŞKANI KOVANCI, MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığına atanan Turhan kovancı, Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

MUTLU DEMİRTAŞ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLDU

Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Turgay Öztürk, hem AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı hem de AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etmişti. İstifanın ardından Öztürk’ün yerine belediye meclis üyeliğine Kamil Mutlu Demirtaş’ın getirildiği bildirildi.

İl Genel Meclisi eski üyesi Kazım Şener vefat etti

Bir dönem siyasetin önemli isimlerinden olan ve Muğla İl Genel Meclis üyeliği görevinde de bulunan Kazım Şener (64), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Kongresi ertelendi

28 Mayıs Cuma günü yapılması planlanan ancak pandemi nedeni ile ileri tarihe ertelenen Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifinin olağan genel kurulunda Başkanlığa Aday olan Turizmci Muhammed Kökten, projelerini bir bir hayata geçirmek için çalışmalara başladı. FTSO Meclis Üyesi ve Fethiye Belediyesi Meclis Üyeliği görevlerinde de bulunan Turizmci Muhammed Kökten, Ölüdeniz Lagününün dip temizliği için bir proje başlattıklarını ifade ederek, “Çalışmalarımıza başladık. Lagünün içerisine karadan gelen tüm atıkları toplatarak, Ölüdeniz Lagününü kullanılabilir bir hale getireceğiz” dedi.

Büyükşehirde CHP’li meclis üyesi sayısı arttı

31 Mart yerel seçimleri sonrasında Muğla Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis üyesi dağılımı CHP 35, AKP 25, MHP 5 ve İYİ Parti 3 olarak sonuçlanmıştı. CHP'li Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Fikret Uzunhasan'ın yaşamını yitirmesinin ardından AK Parti'li Ula Meclis üyesi Özay Türkler Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine gelmiş, meclis dağılımı CHP 34, AK Parti 26, MHP 5 ve İYİ Parti 3 olarak gerçekleşmişti.

CHP Muğla’da Neler Oluyor?

Muğla’daİl Genel Meclis Üyeliği ve başkan vekilliği yapan CHP’li Marmaris Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e, hem seçimlerden hem de sel ve su baskınlarından dolayı tepki gösterdi. Bu durum CHP Muğla’da neler oluyor dedirtti.

Seydikemer Belediye Meclisinde Yeni İsim Göreve Başladı

Seydikemer Belediye Meclisinde AK Partili Yusuf Yiğit’in yaşamını yitirmesinin ardından meclis üyeliğine  Yusuf Yiğit’in yerine Veli Türk getirildi.

Eski Başkan Yusuf Yiğit son yolcuğuna uğurlandı

Seydikemer İlçesi’nde büyükşehir yasası öncesi Eşen Beldesi’nde önce Anavatan Partisi’nden, ardından AK Parti’den belediye başkanı seçilen ve 2 dönem belediye başkanlığı yapan Yusuf Yiğit, Kovid-19’a yenik düştü. AK Parti Seydikemer Belediye Meclis Üyeliği görevini de sürdüren Yusuf Yiğit’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesi, ailesini ve sevenlerini üzüntüye boğdu. Eski başkan Yiğit Seydikemer ilçesi Arifler mahallesinde son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

ŞOK İSTİFANIN ARDINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR…

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) başkan yardımcılığı, yönetim kurulu ve meclis üyeliği ile meslek komitesi üyeliklerinden geçtiğimiz günlerde istifa eden İş adamı Burhanettin Tuna; basın mensuplarına açıklamada bulunarak istifasının gerekçelerini anlattı. Çeşitli iddialarda bulunan Burhanettin Tuna; Babadağ Güç Birliği Şirketinin hesaplarının denetlendirilmediği ve kara kutu gibi gizli tutulduğunu söyledi. İki hafta önce ani bir kararla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Burhanettin Tuna, görevinden neden istifa ettiği konusunda kamuoyunun merak içerisinde olduğunu ifade ederek bir basın açıklaması yaptı. İstifa ettiği günden bu yana gece gündüz halkın nenden istifa ettiği konusunda sorular sorduğunu söyleyen Tuna, şimdilik FTSO Başkanlığı için adaylığını söz konusu olmadığını söyledi.

FTSO’ DA ŞOK İSTİFA…

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı tanınmış iş adamı Burhanettin Tuna görevinden istifa etti. “Hizipleşme, kutuplaşma ve benciliğin ön plana çıkması ile odada sevgi ve saygının kalmadığı” iddiasında bulunan Burhanettin Tuna açıklamasında; başkan yardımcılığı, yönetim kurulu ve meclis üyeliği ile meslek komitesi üyeliklerinden istifa ettiğini duyurdu…

“Hayır’lı Çalışmalara Devam Ediyoruz”

Geçtiğimiz hafta sonu; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberinde geçmiş dönem Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin ve geçmiş dönem CHP il Genel Meclis üyeliği yapan Mahir Atlı ile birlikte Fethiye Merkez ve Karaçulha’da “Hayır” çalışmalarını sürdürdü…

Meslek Grubu Seçimi Yapıldı

FTSO 5 Nolu Meslek komitesi seçimleri yoğun ilgi gördü. Seçim sonunda Hüsrev San Meclis üyeliğine, Birol Birol da meslek komitesi üyeliğine seçildi.