Meclis Üyesi Adayları Haberleri

Meclis Üyesi Adayları Haberleri

Kökten "19 İlçe Arasında Fethiye İlk 5’te"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. “Nif’in çok büyük hizmetlere ihtiyacı var” diyen Başkan Adayı Kökten, halkın Sağlık Ocağı ile ilgili taleplerini bildiğini belirtti. Fethiye'nin il olması konusuna da değinen Kökten "Fethiye İl OLcak ilk beş ilçe arasında" diye konuştu.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Kökten Emaneti Geri Alacağız

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç, MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen, MHP Antalya Milletvekili Hilmi Durgun, MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i Seçmen İletişim Merkezinde ziyaret ettiler.

Salı Pazarı Esnafının Sorunları Dinlediler

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberinde Cumhur İttifakı AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın ile birlikte Salı Pazarı esnafının sorunlarını dinlediler.

Behçet Saatcı Mahalle Ziyaretlerini Yeşilüzümlü, Kızılbel Ve Söğütlü İle Sürdürdü

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.

Aday Saatcı, AKUT ekibini ziyaret etti

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte AKUT Fethiye Ekibini ziyaret etti. 

Saatcı, 'Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında TURMEPA Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Saatcı’ya gezisinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

Akdenizli, Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi.

Kökten Esnafların Sorunlarını Dinliyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnönü Bulvarı ve Atatürk Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Kökten, sorunları dinliyor.

Kökten; “Proje Ve Aday Tanıtım Toplantımıza Davetlisiniz”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Proje ve aday tanıtım toplantısı 25 Şubat Pazar günü 17.00’da Seçim ofisinde gerçekleşecek.

Behçet Saatcı, İyi Partililerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.

Seydikemer’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de İyi Parti’nin Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; İyi Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de Cumhur İttifakı’nın Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Fethiye’de CHP’NİN Meclis Üyesi Listesi Açıklandı

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimleri öncesinde; Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Meclis Üyesi adayları listesi açıklandı.

Bulut, “En iyi domates Fethiye domatesi”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Karaçulha Yaş Sebze ve Meyve Halini ziyaret etti. Bulut’a Süleyman Taşkın ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Üretici ve komsiyoncularla tek tek görüşen Bulut, Fethiyeli üreticinin bilinçli üretici olduğunu vurguladı. Bulut, Karaçulha halinde sevkiyat için hazırlanmakta olan domateslerin de tadına bakarak “En iyi sofralık domates bizim bölgemizde yetişiyor” dedi

Karaca; “Rozetsiz Başkan Olacağım”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Fethiye Belediye Başkan adayı olan Alim Karaca, Belediye Meclis Üyesi adayları ve ekip arkadaşlarıyla seçim gezilerini sürdürüyor. Fethiye’deki esnaf ziyaretlerini sürdüren Karaca vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Seçimlere sayılı günler kala mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinin yanı sıra akşam ev ziyaretlerini gerçekleştiren Karaca, “asıl çalışmanın 31 Mart’ın sonrasında olacağını ve 5 yıl boyunca yakında açıklayacakları projeleri gerçekleştirmek için gayret sarf edeceklerini” dile getirdi.

Selçuk Selvi; “Bir başkadır Fethiye”

Fethiye’de 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen etkinlikte Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları katılım sağladı.

Karaca’ya kadınlardan destek

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca seçim gezileri kapsamında Beşkaza Meydanındaki törenlere katılarak 8 Mart Dünya Emekçi kadınların günlerini kutladı. Belediye Meclis Üyesi adayları, CHP İlçe Başkanı avukat Ali Özgür Kullukçu ve kadın kollarının da eşlik ettiği Karaca, tören alanındaki kadınlara karanfil dağıttı. Çiğdem Karaca’nın da eşlik ettiği gezilerde Alim Karaca’ya kadınların ilgisi yoğun oldu.

Karaca; “Kadınlarımız Toplumun Harcı, Temelidir”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ve Belediye Meclis üyesi adayları, CHP İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu ve Yönetim Kurulu üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi Karaçulha Hal binasını ziyaret ederek çalışanlarla kucaklaştı. Ziyaret sırasında vatandaşların Regaip Kandilini de tebrik eden Karaca’ya vatandaşlardan destek yağıyor. Karaca’yı karşılarında gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdiler. İlginin yoğun olduğu Karaca, ardiyelerde çalışan kadınlarla sohbet ederek, onlarla birlikte domates işledi ve "kadınların çektiği sıkıntıları bildiklerini, çok yakında açıklayacakları projelerde kadınlarla ilgili çalışmaların da yer aldığını" belirtti. Kendisinin de üretici olduğunu ifade eden Karaca, "üreten bir Fethiye’de istihdam sorunlarının da yaşanmayacağını" vurguladı.

İYİ Parti’den Ak Parti’ye Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, İyi Parti İlçe Başkanı Suat Aybek ve meclis üyesi adayları ile birlikte AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, AK Parti İlçe Başkanı Bekir Eser ve Meclis Üyesi Adaylarını ziyaret etti. Ziyarete seçim çalışmaları sebebiyle birkaç dakika geç gelen Muhittin Kayabaş, Nagihan Bulut’a leylak hediye etti.

Bulut, Fethiye Basını ile kahvaltıda buluştu

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve İyi Parti Meclis Üyesi Adayları, Fethiye basını ile bir araya geldi. Basın mensupları ile yakından ilgilenen Nagihan Bulut, seçim süresinde basın mensuplarının da en az siyasiler kadar yoğun çalıştığını belirterek “Çok önemli bir misyona sahipsiniz. Bu önemli görevi üstlenmiş olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Sizlerin de bu süreçte en az bizler kadar yorulduğunuzun farkındayız” dedi.

Seydikemer'de Başkan Otgöz Sevgisi Dalga Dalga Yayılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz sevgisi Seydikemer ve mahallelerinde dalga dalga yayılıyor. Ak Parti Seydikemer Belediye meclis üyesi adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışması temposunu iyice yükselten Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, hemen her mahallede sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yakup Otgöz, ''Hak için ve halk için yine hizmetlere devam için yanınızdayım. 31 Mart'ta sandıkta vereceğiniz millet iradesi ile 1 Nisan'dan sonra Seydikemer'imize kentleşmenin tüm projelerini gerçekleştirmeye başlayacağız. Seçildiğimiz ilk dönemde başladığımız hizmetlerin yarım kalmaması için 31 Mart'ta hemen herkesi sandığa davet ediyorum. Alacağımız en yüksek oy ile iktidarımızdan çok daha fazla destek alacağız'' diye konuştu. Mahalle ziyaretleri sırasında Dodurga Muhtarı Rasih Mete de ''Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür ederek, Bugüne kadar ne talep ettiysek Belediye Başkanımız anında gerçekleştirdi. Başkanımızın yine seçilmesi için tam destek vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

Bulut, "Bizim bizden başka dostumuz yok"

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, Salı günü başladığı meslek ve sivil toplum kuruluşu ziyaretlerine Çarşamba günü de devam etti. Ziyaretlerde Bulut’a İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Meclis Üyesi Adayları Seval Kurnaz, Bahadır Avcı, Gönülden Beder, Duygu Arıkan, Allaatin Yıldırım, Aslıhan Ünal, Mustafa Çalhan, Şafak Yasin Sazak ve partililer eşlik etti. İyi Parti ekibi ilk olarak İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesini ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Arıkan ve Meclis Başkanı İlkay Tugay ile görüşen İyi Partililer, denizcilik sektörünün yerel belediyeden beklentilerine ilişkin bilgi aldılar. Nagihan Bulut, DTO yönetimini TOBB Akreditasyon Sistemi belgesi almış olmalarından dolayı tebrik etti. Akreditasyon Sisteminin TOBB’a bağlı tüm Oda ve Borsalarda uygulanma zorunluluğu olduğunu belirten Şaban Arıkan, “İMEAK Deniz Ticaret Odası şubeleri içinde akreditasyon belgesi alan ilk şubeyiz. Dokümanlarımız diğer şubelere örnek olarak gösterildi. Bu konuda personelimin hakkını yiyemem, az kişi ile iyi iş çıkardılar.” dedi.

İYİ Parti meclis üyesi adaylarını açıkladı

İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adaylarının listesini açıkladı.

Vatan Partisi Meclis Üyesi adaylarını açıkladı

Vatan Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı.

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları açıklandı

Cumhur İttifakı, 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı.

CHP Fethiye Belediyesi Meclis Üyeleri açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı 31 Mart yerel seçimlerinde yer alacak Belediye Meclis Üyesi Adayları listesini açıkladı.