Memnuniyet Haberleri

Memnuniyet Haberleri

Fethiye’de Emlakçılar Derneği, Başkan Çıralı’yı ziyaret etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Başkan Yardımcısı Ergün Özdemir ve MEDEO-Muğla Emlak Danışmaları Esnaf Odası yönetiminden Zeynep Yılmaz, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi.

FTSO Çalışanlarına Iso 9001 Kalite Yönetim Sistemleri Ve İç Tetkikçi Eğitimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ve iştiraki Fethiye Güç Birliği (FGB) çalışanları, uluslararası standartlarda kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla  ‘ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve İç Tetkikçi Eğitimi’ne katıldı. 

Fethiye salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. “Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü” diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

Başkan Ünlü, eski başkan Gürün’ü ağırladı

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin geçmiş dönem Belediye Başkanı Osman Gürün’ü makamında ağırladı.

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Alim Karaca, Aday Olma Sürecini Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Günübirlik kiralamalar ile ilgili çıkan yasadan Marmarisli turizmciler memnun

Dünyanın ve ülkemizin gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesindeki turizmciler ve emlakçılar resmi gazetede yayımlanan günübirlik ev kiralamalarına yönelik alınan karar ile ilgili konuştu.

Bodrum Gıda Çarşısı Özgün Yapısıyla Hizmet Veriyor

Bodrum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucu, Bodrum Gıda Çarşısı kentin mimari dokusu ve estetiğine uygun hale getirilmişti. Kent merkezinde gerçekleştirilen proje, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar tarafından memnuniyetiyle karşılanıyor.

Köyceğiz’de yazar Andı, öğrencilerle söyleşide buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde “Bir Kitap Bir İnsan Projesi” çerçevesinde Eğitimci Yazar Tahir Fatih Andı öğrencilerle buluştu.

Muğla’daki örnek proje, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandıracak

Muğla’da öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefiyle başlatılan 'Bir kitap bir insan' projesi, gerçekleştirilen ziyaretle Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta’ya tanıtıldı.

Abi, kardeş buluşmasında öğrenciler tarihi Muğla'yı gezdi

Menteşe ilçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen abi, kardeş buluşmasında öğrenciler tarihi Muğla'yı gezdi.

Çalış Halk Plajı'na 'Vatandaştan tam not'

Fethiye Belediyesi Çalış Halk Plajı, gerek ürün fiyatlarıyla gerekse de müşteri memnuniyetiyle vatandaştan tam not almaya devam ediyor.

Bakan Koca'dan Bodrum Paylaşımı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bodrum Devlet Hastanesinin sağlık hizmeti ihtiyaçlarını üstün bir performansla karşıladığını, hastaların memnuniyet düzeyinin yüksek olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. 

FTSO’da eğitim verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) düzenlediği Turizm Sektöründe Müşteri Memnuniyeti eğitimine 30 kişi katıldı. 

FTSO, KALİTELİ HİZMETLERİNİ BELGELEDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), kaliteli hizmet sunmak ve üyelerinin memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak amacıyla yürüttüğü uygulamalar tescillendi. Türk Loydu tarafından denetlenen FTSO, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi yenilerken, ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi tetkikinden tam not aldı.

MAHKEME, BODRUM ÇİFTLİK YALI MEVKİİ İMAR PLANI’NI İPTAL ETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesi Çiftlik Mahallesi Yalı mevkiinin imar planına yönelik açılan davada mahkeme bölgenin nazım imar planını iptal etti. Alanın korunması ve bölgedeki mülk sahiplerinin haklarını ve doğal sit alanlarını korumak amacıyla hukuk mücadelesi verdiklerini belirten davanın avukatı Av. Bilgehan Şahin, çıkan kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

MSKÜ öğrenci memnuniyet araştırmasında 8’inci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi devlet üniversiteleri arasında öğrencilerin katılımı ile yapılan 'Memnuniyet' araştırmasında 8'inci sırada yer aldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden ‘Öğrenci Genel Memnuniyet’ anketi

Kuruluşunun 30'uncu yılını kutlayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Rektör Hüseyin Çiçek'in göreve gelmesinin ardından bilimsel araştırma projeleri, AR-GE çalışmaları, Marka Dersler programı, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

FTSO’nun Kaliteli Hizmete Verdiği Bir Kez Daha Tescillendi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), üyelerine ve bölgeye kaliteli hizmet sunduğu bir kez daha tescillendi. FTSO, Türk Loydu Baş Denetçisi Şehnaz Nalbant tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 periyodik denetimi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO 10002:2018 belge yenileme denetimlerinden başarıyla geçti.

Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı Hizmetinizde

Vatandaşlarımızın Kaymakamlığa daha hızlı ulaşmalarını sağlamak, başvuruları daha hızlı sonuçlandırmak, vatandaş memnuniyetini arttırmak amacıyla Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı kuruldu.

"Medya sektöründe bıçak kemiğe dayandı"

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu, ekonomideki son gelişmelerin medya sektörüne olumsuz etkilerini değerlendirdi. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada asgari ücrette sağlanan artışın medya sektöründe çalışan basın mensupları adına memnuniyet verici olduğunun altı çizildi ve “Benzer iyileştirmenin basın işletmeleri için sağlanmaması halinde bu artış sektör için anlamını yitirecektir. Aksi halde basın mensuplarının çalışacak kurum bulamama tehlikesi ile karşı karşıya kalması söz konusu olacaktır” denildi.

Ciğerci Mahire Bayramda Yoğun Talep

Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, Kurban Bayramında müşterilere yetişemiyor. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir, Kurban Bayramı tatili nedeniyle çevre illerden Fethiye’ye ziyarete gelen müşterilerinle dolup taşıyor.

AK Parti Muğla Milletvekili Demir’in Kurban Bayramı mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Muğla halkının bayramını tebrik etti. Demir, “Her çalışmamız, siz kıymetli hemşerilerimiz için önemli kazanımlar sağlıyor. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi memnuniyet araştırmasında ilk 8’de

Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı (ÜNİAR) tarafından Türkiye Üniversiteleri Memnuniyet Araştırması sonuçları açıklandı. Araştırmada devlet üniversiteleri içinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 125 Üniversite içinde 8'inci sırada yer aldı.

Adana’nın Meşhur Şırdanı Artık Fethiye’de

Ciğerci Mahir yine bir ilke imza attı. Adana’nın meşhur lezzeti Şırdan artık Ciğerci Mahir Ustada. Her geçen gün kendini geliştiren Ciğerci Mahir, bünyesindeki lezzetlere bir yenisini daha ekledi. Deneyimli kadrosu, alanında uzman ustaları ile lezzet, temizlik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Ciğerci Mahir Usta, lezzetli ciğer şişlerinin yanına Adana’nın göz bebeği Şırdan’ı da ekledi.

Sürmeli Kasap ve Şarküteri Fethiye halkı ile buluştu

Uzun yıllar kasap ve şarküteri sektöründe faaliyet gösteren Sürmeli Kasap ve Şarküteri, Fethiye’de hizmet vermeye başladı. Tecrübeli kadrosu ile son teknolojili sistemleri, kaliteli ve taze ürünleri ile hizmet veren işletme, müşteri memnuniyeti ile adından söz ettiriyor.   

Yüzde 50 koltuk sınırlaması kaldırıldı

Pandemi nedeniyle şehirler arası otobüslerde başlayan yüzde 50 koltuk sınırlaması Türkiye genelinde kaldırıldı. Alınan karara göre Fethiye’de de kalkan kısıtlama sayesinde otobüsler tam kapasite çalışabilecek. Ayrıca çok yüksek risk grubunda bulunan iller hariç terminal ve gar binalarındaki lokanta, restoran ve kafeterya gibi yeme-içme işletmeleri de 7 gün 24 saat açık kalabilecek. Seyahat firması çalışanları ve otobüs sahipleri bir yandan kapasite sınırlamasının kaldırılmasından memnuniyet duyarken, öte yandan yolcu azlığından yakındılar.

FTSO, denetimlerden başarıyla geçti 

Üyelerine kaliteli hizmeti standart hale getiren Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 ve Müşteri Memnuniyeti Sistemi ISO 10002:2018 belge yenileme denetimlerinden başarıyla geçti. 

Denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden Kaptan Murat Öner, 10 bin adet maske dağıttı

Kaptan Murat Öner pandemi döneminin vazgeçilmez koruyucusu olan maskeden 10 bin adet dağıttı. Resmi kurumlar ve derneklere maske dağıtımı gerçekleştiren Öner, bu örnek davranışı memnuniyet ile karşılandı.

‘Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası’ açıldı

Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum için hayallerinden birini daha gerçekleştirdi. Başkan Aras, ilçe halkı ve gelen misafirler için yapılması konusunda öncülük ettiği bir projenin daha hayata geçmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.