Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Haberleri

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Haberleri

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Aras: “Kadını ve çocuğu korumak için gerektiğinde risk alacağız”

Muğla'nın Menteşe ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Senem Kıvrık'ın ölümünün ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal kadın cinayetlerine ve şiddete karşı kararlı bir şekilde çalışacaklarını, gerekirse bu konuda risk almaya da hazır olduklarını açıkladılar.

Muğla’nın Topuklu Efe’si dert dinledi

Menteşe Belediye Başkanı Şehir Plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarının ikincisini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştirdi. Başkan Köksal, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte katılım sağladı.

Menteşe Dağpınar kütüphanesine 482 kitap bağışlandı

Menteşe Belediyesi’nin ‘Kütüphaneler Haftası’ kapsamında başlattığı kitap bağışı kampanyasında toplanan 482 kitap, Dağpınar Mahallesi’nde kendi imkânlarıyla Balgök Kütüphanesi’ni kuran Neriman Gökdere’ye Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal tarafından teslim edildi.

TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras’ı ziyaret etti

TBMM Başkan Vekili Karaca’nın ziyaretinde CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da yer aldı.

Menteşe Belediye Başkanı Köksal’dan Çiftçiler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, 14 Mayıs Çiftçiler günü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Ata tohumdan üretilen 20 bin fidan ücretsiz dağıtıldı

Menteşe Belediye tarafından ata tohumlardan üretimi yapılan domates, biber ve patlıcan fidanları, Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal tarafından vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Başkan Köksal’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak; Ramazan Bayramının sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini diledi.