Menteşe Devlet Hastanesi Haberleri

Menteşe Devlet Hastanesi Haberleri

Otobüste Rahatsızlanan Yolcuyu Şoför Hastaneye Yetiştirdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde şehir içi toplu taşıma otobüsünde rahatsızlanan vatandaş, otobüs şoförü ve yolcuların yardımı ile hastaneye yetiştirildi.

Organ bağış standı kuruldu

“3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası” çerçevesinde, Menteşe Devlet Hastanesinde vatandaşlara organ bağışına teşvik edilmesi amacıyla stant kuruldu.

Menteşe Devlet Hastanesi'nde stant kuruldu

Dünya El Yıkama” günü dolayısıyla Menteşe Devlet Hastanesi'nde Bulaşıcı hastalıkların yayılımının önlenmesinde dikkat edilmesi gereken sağlık uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

Menteşe Devlet Hastanesinde emzirme haftası etkinliği düzenlendi

'1-7 Ekim Emzirme Haftası' dolayısıyla özellikle çalışan annelerde emzirme ve anne sütüyle beslemenin önemini vurgulamak amacıyla Menteşe Devlet Hastanesi bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Muğla’da hastanede çıkan yangın korkuttu

Menteşe Devlet Hastanesinde elektrikten çıktığı belirlenen yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Dünya Emzirme Haftası İçin Stant Açıldı

Menteşe Devlet Hastanesinde '1-7 Ağustos Dünya Emzirme Haftası' dolayısıyla anne sütünün önemine dikkat çekmek amacıyla bilgilendirme standı açıldı.

25 yıllık personeller unutulmadı

Menteşe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen gecede 25 yılını dolduran personellere teşekkür belgesi verildi.

Narkotik hastane personeline uyuşturucu eğitimi verdi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri tarafından Menteşe Devlet Hastanesi personellerine narkotik eğitimi verilerek bilgilendirme yapıldı.

MUĞLA’DAN DEPREM BÖLGESİNE GÖNÜLLÜ GİDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARI GÖREVLERİNİ TAMAMLADILAR

Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremlerde Menteşe Devlet Hastanesinde görevli gönüllü sağlık çalışanları görevlerini tamamladı.

HASTANEDE TEDAVİYE GELEN ÇOCUKLARA OYUN ALANI DÜZENLENDİ

Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniği'nin bulunduğu alanda çocuklar için oyun ve seyir alanı oluşturuldu.

Vali Orhan Tavlı’dan Aşı Çağrısı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Menteşe Devlet Hastanesindeki Covid-19 Aşı Uygulama Noktalarını ziyaret ederek ilimizde devam eden aşı çalışmaları hakkında İl Sağlık Müdürü İskender Gençer’den bilgi aldı.

Vali Orhan Tavlı, Menteşe Devlet Hastanesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından kent merkezinde bulunan ve tadilat çalışmalarının ardından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Menteşe Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

Diş Hekimliği Fakültesi artık engelsiz

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde iki kadın diş hekimi tarafından Menteşe Devlet Hastanesi ile yapılan protokol sonrası ilk kez engelli iki çocuğun diş tedavileri genel anestezi altında gerçekleştirildi.

Muğla’mızda aşı uygulaması başladı

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ile birlikte Muğla’da aşı çalışmalarının başlaması vesilesiyle MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Menteşe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.