Merhaba Haberleri

Merhaba Haberleri

Dalyan Dev Bisiklet Organizasyonu İle Sezona Merhaba Diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek. Federasyonun 2024 faaliyet programı kapsamında yapılacak yarış YDA Dalaman Aiport’un destekleri ile gerçekleştirilecek.

Muğla'da 34 Yaşındaki Böbrek Nakli Yapılan Kadın Sağlığına Kavuştu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde organ nakil merkezinde 34 yaşındaki kadın yapılan böbrek nakliyle yeniden hayata merhaba dedi.

konservatuarın yeni eğitim-öğretim yılı başladı

Muğla Belediyesi tarafından öğrenci yetiştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi konservatuvarı 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılınada düzenlenen açılış töreni ile merhaba dedi.

Fethiyespor Açılışı İnegöl’de Yapacak

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, 3 Eylül Pazar günü lige İnegölspor deplasmanında merhaba diyecek.

Giresunspor – Bodrum FK Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig’e yarın oynacağı Bitexen Giresunspor maçı ile merhaba diyecek. Hedefin mutlak 3 puan olduğu maçta maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Yaz Sezonu Başladı Motor Satışlarında Rekor Artış 

Fethiye'nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi.

Türk Kadınlar Birliği’nden “Yaza Merhaba Etkinliği”

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi tarafından “Yaza Merhaba Etkinliği” düzenlendi.

“Yaza Merhaba Konseri” alkış topladı

Likya Sanat Akademisi tarafından düzenlenen Resim Sergisi ve Yaza Merhaba Konseri düzenlendi.

“Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı

Fethiye Kardelen Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Topluluğunun;  03 Haziran 2023 tarihinde verdiği “Yaza Merhaba” konseri yine izleyenlerin beğenisini kazandı. 

“Merhaba”, logosunu arıyor

Balıkçı’nın 133. doğum gününde, dünyaya seslendiği “Merhaba”sı küresel bir barış ve dostluk çağrısına dönüşüyor.

KARABULUT, YENİ KİTAPLARI İÇİN ANKARA KİTAP FUARINA GİDİYOR

Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı şair ve yazar Coşkun Karabulut, Günce Yayınlarından yeni çıkan iki kitabıyla sonbahara merhaba diyor.

ÇYDD’DEN YENİ DERS YILINA MERHABA KAHVALTISI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından 2022-2023 yeni eğitim öğretim yılı için ‘’Merhaba’’ kahvaltı programı düzenlendi. Dernek binasında gerçekleşen programa Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, Kültür İşleri Müdürü Halime Ok ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

ÇYDD’DEN YENİ SEZONA MERHABA ETKİNLİĞİ

Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından yeni sezona merhaba etkinliği düzenlendi. Dernek terasında yapılan etkinlikte bol bol sohbet edilerek okunan kitaplar hakkında istişare yapıldı.

Köyceğiz’in minik müzisyenleri konser verdi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde geleceğin minik müzisyenleriyle 6. Yaza Merhaba konseri gerçekleştirildi.

Bodrum Müzayede,

Bodrum Müzayede, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Hisarönü mevkiinde bulunan bir işletmede 'Yaza Merhaba Müzayedesi' için kolları sıvadı. Bodrum Müzayede'nin 17 Haziran'da 19.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştireceği müzayedede, eski ve antika onlarca ürün görücüye çıkaracak.

Özel Öğrencilerden “Hosgeldin Yaz” Partisi

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri ve Akıncı Özel Eğitim Uygulama Okulu Öğrencileri Büyük Samanlı Koyu’nda “Hoş geldin Yaz” Partisi verdiler.

Marmaris’in en büyük diskosu Areena Club ‘Yaza merhaba’ açılışı yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Barlar sokağındaki 5 bin kapasiteli en büyük açık hava diskosu 'Areena Club' 'Yaza merhaba' adı altında görkemli bir açılış gerçekleştirdi.

Bodrum Müzayede, “Bahara Merhaba” demeye hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Hisarönü'nde 27 Mart Pazar günü, saat 14.00'te Bodrum Müzayede tarafından Bahara Merhaba Müzayedesi' düzenleniyor.

Kadınlar gününde sezona merhaba

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye’nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa , Kadınlar Günü’nde sezona merhaba etkinliği düzenliyor. Üç gün sürecek bu özel etkinlikte indirim uygulanacak.

Çydd’den Eski Yıla Veda Yeni Yıla Merhaba Kermesi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Kordon’unda eski yıla veda yeni yıla merhaba kermesi düzenlendi.

Hakemler yeni sezona Marmaris’te merhaba dedi

Muğla'daki futbol maçlarında görev alacak olan hakem ve gözlemciler yeni sezona Marmaris'te merhaba dedi.

Yaşlı çınarlar, yanan ormanlar için sahneye çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan Kalimerhaba Derneği tarafından gerçekleştirilen organizasyonda yaşlılar yanan alanlar için sahneye çıktı. Asırlık çınarlar, seslendirdikleri eserler ve eski oyunlarla izleyenlerden tam not aldı.

Bedeninden tam 35 kiloluk kitle çıktı

Isparta'da yaşayan ve yıllardır kasık bölgesinden dizlerine kadar sarkan ur ile yaşam savaşı veren Hakan Akın, Marmaris'te yapılan bir operasyonla adeta yeniden doğdu. Hastalığı yüzünden üniversite eğitimini bile yarıda bırakmak zorunda kalan, önce şekil bozukluğundan, sonra da hareket kısıtlılığından dolayı insan içine çıkamayan Altın, vücudundan alınan yaklaşık 35 kilogram ağırlığındaki kist ile yaşama yeniden 'merhaba' dedi.

Motomix’ten kaçırılmayacak kampanya 

Fethiye’nin önde gelen motosiklet satış ve servis firması Motomix Fethiye, sezona merhaba kampanyası düzenledi. Kaçırılmayacak kampanya kapsamında kefilsiz ve kredi kartsız motosiklet sahibi olabilirsiniz. Motomix Fethiye Görevlisi İlyas Arı, “Motomix Fethiye olarak sezona merhaba kampanyası düzenledik. Dileyenler bu sayede kredi kartsız, kefilsiz ve senetsiz 36 ay taksitle motosiklet sahibi olabilecek” dedi. 

13 Nisan’da tüm dijital platformlarda yayında

Nisan ayında Suphi Karataş Es Müzik yapımla müzik hayatına merhaba diyecek olan genç rapçi Tunahan Kandemir, bomba gibi bir şarkıyla Rap dünyasında yerini almaya hazırlanıyor. Rock müziğinin güçlü sesi Gizem Saatçı’nın da destek verdiği genç rapçi Kandemir, “rap müzik severlerin kısa zamanda benim ve müziğimin takipçisi olacaklarına gönülden inanıyorum. Nisan ayında çıkacak olan şarkımla yer yerinden oynayacak” dedi.

Dünyanın En Güzel Koyları Birliğine Bodrum'dan merhaba

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Dünyanın En Güzel Koyları Birliği Yönetim Kurulu toplantısına zoom üzerinden katıldı. Başkan Aras, konuk olarak katıldığı toplantıda Bodrum ve Bodrum Belediyesi'nin faaliyetleri hakkında birlik üyelerine bilgi verdi.

FETHİYE YENİ YILA ŞARKILARLA GİRDİ

Fethiye yeni yıla Erik Dalı türküsünü oynayarak girdi. Beşkaza Meydanı’nda toplanan binlerce kişi Erik Dalı türküsünü oynayıp, havai fişekler altında yeni yıla merhaba dedi. Yeni yıl coşkusunu Beşkaza Meydanı’nda saat 23.00’ten sonra toplanarak DJ’lerin hareketli müzikleri eşliğinde yeni yılı karşılayan 5 bini aşkın vatandaş, saat 24.00 sıralarında Erik Dalı türküsü eşliğinde yeni yılı karşıladı. Fethiye Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte 7’den 70’e vatandaşlar yeni yıla coşkulu şekilde girdi. Fethiye kordon boyunda bazı vatandaşlar dilekler tutup, havaya dilek balonları gönderdi.

Ölüdeniz Turizm Sezonuna Merhaba Dedi

Fethiye Belediyesi ve STK’ların destekleriyle 1. Fethiye Ölüdeniz Bahar Buluşması, sezona merhaba etkinliği Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajında başladı. Paraşüt akrobasi ve THK tarafından paramator gösterilerini turistler ilgiyle izledi. Pazar gününe kadar sürecek etkinlikler animasyon gruplarının gösterileri, paraşüt akrobasi ve mehter takımı konseriyle devam edecek.

Çalış Bot Kooperatifi Sezona Merhaba Dedi

Fethiye-Çalış arası tekneler ile 30 yıldır yolcu taşıyan Çalış Bot Kooperatifi turizm sezonuna merhaba dedi. Çalış Bot Kooperatifinin düzenlemiş olduğu geleneksel sezon açılış yemeğine yoğun katılım oldu.