Merkeze Haberleri

Merkeze Haberleri

Marmaris’te Park Yapımları Devam Ediyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkeze uzak mahallelerde çocuk parkları yapmaya devam ediyor.

Alim Karaca, Aday Olma Sürecini Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Marmaris'te Temizlik Ekipleri Çalışmalarını Sürdürüyor

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Marmaris'te Merkeze Uzak Mahallelerde Temizlik Çalışmaları Sürdürülüyor

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ahmet Çakı: "Hedefimiz Önümüzdeki Maçı Kazanıp, Ligde Tutunmak"

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor 13. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ile kendi seyircisinin desteğiyle oynayacak. Çağdaş Bodrum spor yeni Başantrenörü Ahmet Çakı "Hedefimiz önümüzdeki maçı kazanıp, ligde tutunmak" dedi.

Turunç köşe bucak temizlendi

Marmaris Belediyesi, merkeze uzak mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Dilberoğlu merkeze alındı

Muğla’da 4 yıldır görev yapan İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile merkeze alındı.

Marmaris’te Emniyet Müdürü Görevden Alındı

Marmaris'te göçmen kaçakçısına tekne yaptırdığı ortaya çıkan İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, Vali Orhan Tavlı tarafından görevden alınarak merkeze çekildi.

ADAY ADAYI DEMİRTAŞ’TAN BİR DİZİ ZİYARET

DEVA Partisi Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Demirtaş, Milaslılarla buluşmayı sürdürüyor. Aday tanıtım programının ardından genel merkeze mülakat için çağrılan Demirtaş, yeniden ilçeye dönmesinin ardından çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Demirtaş, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı ve Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve ilçedeki gazilerle bir araya geldi.

Başkan Oktay, bayramın ikinci gününde de sahalarda

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bayram ziyaretlerine devam ediyor. Oktay, bayramın ikinci gününde merkeze uzak mahalleleri gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Marmaris Belediyesi merkeze uzak mahallerde yol çalışmalarını sürdürüyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Marmaris Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkezde olduğu gibi uzak mahallelerde de yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Müdürlük 2 ay içerisinde yaklaşık 4 bin metre uzunluğunda parke yol yaptı.

Agrega satın alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Merkezefendi Belediyesi 2022 yılı agrega alımı işi ihalesi gerçekleştirilecek.

İlgin Göktepe’nin Görevden Alınmasına İlişkin Genel Merkeze Yaptığı İtiraz Reddedildi

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Yönetim Kurulu kararıyla görevden alınan Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin görevden alınma kararına yönelik genel merkeze yaptığı itiraz reddedildi.

Araç kiralama hizmeti alınacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Muğla İli Marmaris İlçesi Merkez Ve Merkeze Bağlı Köy Ve Köy Altı Yerleşim Birimlerindeki 502 Öğrencinin 7 Taşıma Merkezi Okula 36 Hat ( Araç) İle 182 İş Günü Taşımalı Eğitim İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Araç kiralama hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Bilecik İli Bozüyük İlçesi Merkez ve Merkeze Bağlı Köy ve Köy Altı Yerleşim Birimlerindeki 219 Öğrencinin 8 Taşıma Merkezi Okula, 8 Hat (12 Araç) İle 182 İş Günü Taşınması İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin Merkeze Çekildiği Öğrenildi

İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'nin merkeze çekildiği öğrenildi.

Fethiye’nin Sultanları, “1 Lig’e çıkacağız” 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü, ligin bitimine 2 hafta kala Arkasspor’u da 3-0 yenerek puanını 54’e yükseltip; playofflara kalma başarısını yakaladı. Fethiye ekibi ligde 19 galibiyet ve 1 yenilgi alırken; 59 set kazanıp Pamukkale Belediyspor’a 3, Merkezefendi Belediyespor’a 2 ve Rota Koleji’ne de 1 set verdi. Fethiye’nin Sultanları yaklaşık bin 600 sayıya ulaşırken, Fethiye tarihinde voleybolda bu başarı ilk kez yaşanıyor. Kulüp Başkanı İbrahim Erdem, “Her biri tecrübeli oyuncularımızla 17-19 Mart’ta Ankara’da playofflarda kazanıp, finalleri de rahat geçip; 1. Lig’e adımızı yazdıracağız” dedi. 

Seydikemer’de MHP’den ziyaretler

Mhp Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretlerde dert ve istekleri de dinleyen Mhp Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, bu sıkıntılarla ilgili olarak genel merkeze bir rapor hazırlayacaklarını söyledi. Arıç, “Kongremizin ardından yönetim kurulu üyelerimizle iade-i ziyaretler yaptık. Hazırlayacağımız raporu genel merkezimize göndereceğiz” ifadelerini kullandı. 

Kısıtlamada Fethiye yasaklara kısmen uydu

Korona virüs tedbirleri nedeni ile getirilen sokağa çıkma yasağında Fethiye’de yasaklara kısmen uyuldu. 56 saat süren kısıtlamada çiftçiler, paket servis yapanlar, market alışverişine gidenler, kamuda görevliler ve izinli vatandaşlar dışında cadde ve sokaklar sakindi. Merkeze uzak mahallelerde kısıtlamaya uyumun yetersiz olduğu gözlendi.

Fethiye'nin Sultanları güçlü rakibine set vermedi

Türkiye Voleybol Kadınlar 2. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, evinde oynadığı Denizli Merkezefendi Belediyespor’u 3-0 mağlup etti. Emin adımlarla hedefine ilerleyen Fethiye'nin Sultanları liderliğini sürdürdü. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Turizm kenti Bodrum’un merkeze bağlı köyünde susuzluk isyanı

Turizmin gözbebeği Bodrum'da suyu olmayan köy halkı isyan etti. Afrika'daki su sıkıntısının aynısını Bodrum'da yaşayan köy halkı su sarnıçlarından su ihtiyaçlarını karşılıyor.

Merkezefendi’yi de dize getirdiler

Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü 2020-2021 Voleybol Sezonu Kadınlar 2. Lig 3. Grup’taki beşinci maçında deplasmanda Denizli Merkezefendi Belediyespor’a konuk oldu.

FETHİYE İŞ KUR TAŞINIYOR

Türkiye’deki 81 il müdürlüğü haricinde pek çok büyük ilçede de hizmet merkezi açan İşkur, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin Muğla’ya olan uzaklığı ve kalabalık bir nüfusa sahip olmasından dolayı 2014 yılında Fethiye Esnaf Odası Başkanlığı’nın sağladığı imkanlarla hizmete girmişti. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ücretsiz olarak ikamet ettirdiği Fethiye İş Kur hizmet merkezi, şimdilerde yeni binasına taşınıyor. Muğla merkeze uzaklığı nedeniyle yaşanan aksaklıkları ortadan kaldırmak için Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Esnaf ve Sanatkarlar Odası binası içinde 6 yıldır hizmet veren Fethiye İşkur Hizmet Merkezi, İnönü Bulvarı üzerinde üç katlı binaya taşınıyor.

“Fethiye’ ye ittifak adayı bizde istemiyoruz…”

Yerel seçim ve belediye başkan adayları çalışmaları kapsamında Fethiye’ye gelen CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban ve CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu yapmış oldukları toplantıda sadece partililerimiz değil; Fethiye’ye ittifak adayı bizde istemiyoruz, CHP’nin kendi adayını çıkarmasını istiyoruz dediler. Bununla ilgili genel merkeze rapor sunduklarını belirten Milletvekili Alban ve İl başkanı Zeybekoğlu “kararı CHP Parti Meclisi verecektir. 16 Ocak Çarşamba günü CHP parti meclisinin toplanacağını ve Muğla’daki açıklanmayan ilçe belediyeler ile Fethiye belediye başkan adayının açıklanabileceğini eğer açıklanmaz ise bir sonraki parti meclisi toplantısına kaldığını” ifade ettiler…