Mermerciler Haberleri

Mermerciler Haberleri

Muğla’nın Mermerciler Sektörü Değerlendirildi

Muğla’da faaliyet gösteren mermer firmaları, MUTSO ev sahipliğinde düzenlenen sektör değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Sektörde yaşanan başlıca sorunlar ve çözümü noktasında yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. 

MERMERCİLERDEN ASLİYE TİCARET MAHKEMESİ VE VERGİ DAİRESİ BAŞKANINA ZİYARET

Muğla Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı ve Muğla Vergi Dairesi Başkanını ziyaret etti.

Vali Tavlı proje yönetim ofisini ziyaret etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan ve Muğla Ticaret Borsası Başkanı Hurşit Öztürk Muğla Valiliği Proje Yönetim Ofisini ziyaret etti.

CHP Muğla Milletvekili Girgin, Hani yerli ve milliydik

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Mustafa Ercan'ı ziyaret etti. Girgin yaptığı ziyarette, “Mermer ve mermerciliğin ülkeye ve Muğla’mıza kattığı ekonomik değer, kesinlikle yadsınamaz.” Dedi. 

Mermerciler OSB’nin adını koydu

Fethiye Seydikemer Maden Mermer Organize Sanayi Bölgesi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda bir araya gelen Oda üyesi mermerciler Mermer İhtisas Organize Sanayinin kurulması fikri üzerinde görüş alış verişinde bulundular.