Mermi Haberleri

Mermi Haberleri

Köyceğiz’de çok sayıda silah ve mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Köyceğiz İlçesi Pınar Mahallesinde ikamet eden H.Ç. isimli şahsın ikametinde ruhsatsız tabanca, av tüfeği ve fişek bulundurduğu bilgisinin alındı.

Savaştan kaçtı, maganda kurşunuyla yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Savaş nedeniyle Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen Palchik ailesinin küçük oğulları, yorgun mermiyle ayağından yaralandı.

Dalaman’da çok sayıda mermi ele geçirildi

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Dalaman İlçesinde ikamet eden N.A. isimli şahsın ikametinde ve işyerinde İstihbarat Şube Müdürlüğü, Dalaman İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ve bomba arama köpeği 'Vana' ile arama yapıldı.

Jandarmayı görünce araçtan inerek tabancayı araziye atı

Marmaris girişi Çetibeli mevkiindeki kontrol noktasında denetim esnasında denetim noktasına 400 metre mesafede duran ve araç inen şahıs tabanca, mermi ve şarjörü araziye attı.

Yunus Ekipleri Suç ve Suçlulara Göz Açtırmıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaz sezonu ile başlayan nüfus kalabalığında suçlularla mücadele ve önleme hedefli yapılan kontrollerde 'yunus' olarak bilinen Motosikletli Polis Timleri, durdurdukları araçları didik didik arıyor. Ekipler, bir gecede iki ruhsatsız ve bir kurusıkı silah, çok sayıda mermi ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Kaçak silah operasyonu

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında iki kişi yakalandı. Yakalanan şahısların ikametinde yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız silah, bu silahlara ait 3 adet şarjör ile 48 adet mermi ele geçirildi.

MUĞLA'DA BİR ARAÇTA TABANCA VE SUSTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'da polis ekiplerince durdurulan 1 otomobilde yapılan aramada, tabanca, susturucu ve mermi ele geçirildi.

EMNİYETİN DEPOSUNDAN 232 BİN MERMİ ÇALINMASINA YÖNELİK DAVADA 6 KİŞİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü deposundan 232 bin mermi çalınmasına yönelik 4'ü tutuklu, 2'si tutuksuz 6 kişinin yargılandığı davanın karar duruşması, Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. Davada sanıklar hakkında karar çıktı.

UYGULAMADA KURUSIKIDAN BOZMA 2 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Marmaris giriş noktası Çetibeli yol kontrol noktasında gerçekleştirilen uygulamada durdurulan İstanbul plakalı araçta bomba arama köpeği 'Veda' ile birlikte yapılan aramada aracın arka koltuğunun altına saklanmış şekilde 2 adet kurusıkıdan bozma, seri numarası kazınmış tabanca ve 25 adet mermi ele geçirildi.

SİLAHLA OYNAYAN HASTANE ÇALIŞANI, ARKADAŞINI VURDU

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde ruhsatsız silahla hastaneye gelen personel, sıkışan mermiyi çıkarmaya çalıştığı sırada, hastane personeli olan arkadaşını vurdu.

Uçaksavar mermisi ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro ekiplerince İzmir ve Muğla'da eş zamanlı gerçekleştirilen 'Kaçakçılık' ve 'Sahte içki' operasyonlarında sahte alkolün yanında Uçaksavar mermisi ele geçirildi.

2 tabanca ve 277 mermeri ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında çok sayıda mermi ve taban ile av tüfeği ele geçirildi.

Yürükaslan, “Çanakkale ruhunu yaşatıyoruz”

Fethiye’de Çanakkale Gezici Savaş Müzesi ziyarete açıldı. Çanakkale Savaşları'nda kullanılmış mermiler ve parçaları, şehit olan Türk askerlerine ait eşyalar, dürbün ve haberleşme araçlarına ait parçaların yer aldığı müzede vatandaşlar duygu dolu anlar yaşadı.

Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi!

Muğla’da emniyet tarafından düzenlenen operasyonda, Fethiye’de 5 bin litre kaçak akaryakıt, Marmaris’te 1869 gümrük kaçağı kol saati, olmak üzere 44 tarihi eser niteliğindeki sikke ve obje, dedektör, 311 mermi, ruhsatsız tabanca ve 27 senet ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 1’i tutuklandı.