Mesaisi Haberleri

Mesaisi Haberleri

Başkan Aras, pazara gelen vatandaşların dertlerini dinledi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Muğla’nın en büyük halk pazarının kurulduğu Menteşe’de sabah mesaisine pazarda başladı. Menteşenin kırsal mahallelerinden gelerek Pazarda tezgâh açan üretici kadınlar ile görüşen Başkan Aras, pazara alışverişe gelen vatandaşlarında dertlerini dinledi.

Başkan Ünlü, çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, pazar mesaisini vatandaşlarla geçirirken futbol maçlarını takip ederek, çocuklarla bir araya geldi.

Milas’ta Dolu Yağışı Yolları Kapattı

Muğla’nın Milas ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağış ile birlikte başlayan dolu yağışı cadde ve sokakları beyaza bürüdü. Dolu yağışı nedeniyle bazı kırsal mahalle yollarının ulaşıma kapanırken Belediye ekipleri dolu küreme mesaisine çıktı.

CHP'de Yerel Seçim Mesaisi: Muğla İlçe Adayları Açıklanabilir

31 Mart yerel seçim öncesinde merakla beklenen Fethiye, Bodrum, Marmaris, Menteşe Belediye Başkan Adayları bugün toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) sonrasında ilan edilmesi bekleniyor.

Ak Parti Muğla’da Aday Belirleme Mesaisi! Gözler Pazartesi Gününe Çevrildi

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Ak Parti de henüz belirlenmeyen ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor.

Başkan Oktay'dan Yılbaşı Mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yeni yıla görevi başında giren doktor, hemşire, jandarma, polis, nöbetçi eczaneler, itfaiyeciler ve zabıta personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. 2024’e ise Çetibeli Karakolu’nda asker ve polislerle girdi.

Tarım ekiplerinden 13 ilçede gıda denetimi

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin Bakanlık talimatları çerçevesinde yılbaşı öncesi gıda denetimler artırıldı. Gece mesaisi yapan Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda denetim ekipleri 13 ilçede denetim gerçekleştirdi.

Marmaris’te Yağmur Mesaisi

Marmaris’te Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çabasıyla, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur olumsuz bir durum yaşanmadan atlatıldı.

Belediye Ekipleri Yağmur Mesaisinde

Metrekareye 7 saatte 43 kilogram yağışın düştüğü Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi ekipleri saha çalışmaları gerçekleştiriyor.

Fethiyespor’da Karaman FK Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 15. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 26 Kasım Pazar günü evinde Karaman Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor’da Derince Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor’u konuk edecek.

Fethiyespor’da İskenderunspor Mesaisi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 18.00'de evinde İskenderunspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor.

Fethiyespor’da Sarıyer Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 8.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, İstanbul ekibi Sarıyer’e konuk olacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarına devam ediyor.

Fethiyespor'da Saruyer mesaisi devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 8. hafta karşılaşması olan Sarıyer için hazırlıklara başladı.

Fethiyespor’da Sarıyer mesaisi başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, dün akşam 3-1 kazandığı Denizlispor maçının ardından ara vermeden Cumartesi günü oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başladı.

Bodrum FK’da Eyüpspor Mesaisi Başladı

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 8.Hafta mücadelesinde deplasmanda lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Mücadelenin hazırlıkları, yapılan antrenman ile başladı.

Fethiyespor’dan Menemenspor Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 6.Hafta mücadelesinde İzmir ekibi Menemenspor’a konuk olacak.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Belediye ekiplerinin yağmur mesaisi

Yağmur nedeniyle 24 saat mesai yapan Marmaris Belediyesi ekipleri olumsuzluk yaşanmaması için yoğun çaba harcadı.

Genç Ve Dinamik Belediye Başkanı Akdenizli, Dur Durak Bilmiyor

Seydikemer’in genç ve dinamik Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, hafta sonu mesaisine devam ediyor. Cumartesi gününü Seydikemer’deki programlara ayıran Başkan Akdenizli Pazar günü de Kavaklıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Kavaklıdere 29. Menteşe Beşpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine katıldı.

Nüfus Müdürlükleri’nde KPSS mesaisi

Muğla’da Nüfus Müdürlükleri hafta sonu yapılacak KPSS oturumları için açık olacak.

Fethiyespor’da Yeni Sezon Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig'de mücadele eden Fethiyespor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fethiye Şehir Stadı'nda yaptığı antrenman ile devam ediyor.

Bodrumspor’dan Topuk Yaylası Mesaisi

Bu sezon Süper Lig'i Play-Off'ta kaçıran Bodrumspor, 2023-2024 sezonu için hazırlıklarına Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort & Sport Tesislerinde devam ediyor.

Fethiye’de kasapların kıyma mesaisi

Fethiye’de Kurban Bayramının ardından başlayan kasapların kıyma mesaisi bayramdan sonra da devam ediyor.

Belediye Ekiplerinin Bayram Mesaisi

Yaklaşan Kurban Bayramı’nın huzurlu bir ortamda geçmesi için Bodrum Belediyesi ekipleri, çalışmalarına bayram boyunca da devam edecek.

Nüfus Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler çerçevesinde kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerinin 27-28 Mayıs'ta açık bulundurulacağını ve işlemlerin randevusuz gerçekleştirileceğini duyurdu.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE EDİYOR

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede etkili olan kar yağışı sonrasında teyakkuza geçti. Yayla Mahallelerinde etkili olan kar yağışı sonrası ulaşıma kapanan yollar, ekiplerin yoğun mesaisi sonrası tekrar ulaşıma açılıyor.

EMNİYETTEN GECE MESAİSİ

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Caddesi üzerinde saat 22.00-00.00 saatleri arasında güvenlik kontrolü gerçekleştirdi.

Belediyeden bayram mesaisi

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı'nda yoğun bir mesai ile çalışmalarını sürdürüyor.

Fethiyespor’da, Karaköprü Belediyespor mesaisi başladı

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 27 Mart Pazar günü saat 14:00'te, Fethiye Şehir Stadı'nda oynayacağı Karbel Karaköprü Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.