Milli Sporcu Haberleri

Milli Sporcu Haberleri

Bodrumsporlu Milli Sporcular Yuvaya Döndü

Yalova’da düzenlenen Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasında Bodrumsporlu milli sporcular 8 altın, 4 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 14 madalya kazandı.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Muğlalı judoculardan büyük başarı

Bulgaristan Sofya'da 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen 18. Uluslararası Olimpia Minikler, Yıldızlar ve Ümitler Judo Turnuvası'ndan Muğlalı milli sporcular madalyalarla döndü.

Ulusoy, Dünya rekoru kırdı

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Ölüdeniz Uluslararası Su Oyunları etkinliğinde Milli Sporcu Devrim Cenk Ulusoy, masterlar kategorisinde sabit ağırlıkta paletsiz 75 metre dalarak, dünya rekoru kırdı.

Fethiyeli Milli Sporcu Dünya Üçüncüsü

Fethiye Karaçulha Şehit Mustafa Gökdal Ortaokulu’nda öğrenim gören 11 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi Milli Sporcu İsmail Mündüz U23 Muaythai Dünya Şampiyonası’nda dünya üçüncüsü oldu. 

Milli Sporcu Eda Erdem’in ismi Göcek’teki evinin sokağına verildi

Fethiye Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında beş tanesi gündem dışı olmak üzere toplam onsekiz madde görüşüldü. A Milli Kadın Voleybol Takımı kaptanı, Milli Gururumuz Eda Erdem Dündar’ın Göcek’te evinin bulunduğu sokağa, Fethiye Belediyesi Meclis üyelerinin oy birliği ile ‘Eda Erdem Dündar’ ismi verildi.

Hapimag Sea Garden Beach Masters Turnuvası sona erdi

Spora ve sporcuya verdiği desteği sürdüren Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, ikinci kez Beach Masters Plaj Voleybolu Turnuvası’na ev sahipliği yaptı. Profesyonel ve milli sporcuların katılımıyla kıyasıya mücadelenin yaşandığı organizasyonun kazananları, geçen yıl da birinciliği göğüsleyen profesyonel voleybolcular Dilara Yeşil ve Yaren Sencel oldu.

Bodrumlu Milliler Dünya İkincisi Oldular

Bodrum Dans Kulübü Milli Sporcuları, Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonasının ardından Dünya Finallerinden de şampiyon olarak döndüler.

Milli sporcular Kaymakam Karaman’ı ziyaret etti

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde milli sporcuları ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı ziyaret ettiler.

Milli paraşütçünün öldüğü kazada İngiliz pilot tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde milli sporcunun öldüğü yamaç paraşütü kazasında İngiliz pilot tutuklandı.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU ÖZDEMİR KUPA ALDI

Fethiyeli milli sporcu Serkan Özdemir Adventure kategorisinde Avrupa Rally şampiyonluk kupasını aldı.

MİLLİ SPORCU SERKAN ÖZDEMİR VE ÖZGÜR YÖRÜK KARACA’YA ZİYARETTE BULUNDU

Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Fethiyeli Serkan Özdemir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCUDAN, HİRVATİSTAN’DAN TÜRKİYE’YE BİRİNCİLİK

Milli Sporcu Serkan Özdemir, Hırvatistan’da 13 etabın 12’sini lider tamamlayarak şampiyon oldu.

MUĞLALI HOKEYCİ SUDE NUR AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN GOL KRALİÇESİ OLDU

Muğlalı Milli Sporcu Sude Nur Kurt, 21 Yaşaltı Hokey Avrupa Şampiyonası'nda milli takım formasıyla gol kraliçesi oldu.

Muğlalı milli sporculardan Avrupa başarısı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki milli sporcular Sena Kayacan ve Mustafa Aydemir, kendi kategorilerinde Avrupa üçüncüsü oldu.

Serkan Özdemir'den Çifte Kupa

Sporcularımız Yunanistan, İtalya ve Bosna Hersek’te yapılan şampiyonalarda mücadele ederken, Avrupa Ralli Kupası’nın Yunanistan ayağında milli sporcumuz Serkan Özdemir birinci oldu.

Vali Orhan TAVLI şampiyon gençlerle bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Gençlik haftasında Şampiyonluk sahibi milli sporcularla bir araya geldi.

Milli Sporculardan Ziyaretler

Fethiye Gençlik Ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve beraberin de milli sporcuları ile Fethiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli’yi ziyaret ettiler.

Nasuh Mahruki ve Murat Ağırel Likya Etkinlikleri’nde buluştu

Fethiye Belediyesi’nin düzenlediği Likya Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında, Milli Sporcu, Profesyonel Dağcı, Yazar Nasuh Mahruki ve Gazeteci-Yazar Murat Ağırel ‘Yolsuzluklar Sarmalı’ başlıklı söyleşide buluştu. Söyleşi öncesi Fethiye Belediyesi Sanatçıları Osman Batur Keser ve Aysun Karasaçlı sahne alarak dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattılar.

Nursel Özdemir Kurumlarından Milli Karatecilere destek

Nursel Özdemir Kurumları, alanında başarılı uzmanlarla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 11-19 Temmuz arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına Ümit Genç U-21 Karete Milli sporcularına müsabaka öncesinde “Stres yönetimi, kaygı ve motivasyon” konusunda seminer verildi.

Milli sporcuya MYKONUT sponsor oldu

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden genç Milli Kareteci Mustafa Aydemir’e Mykonut Emlak şirketi de sahip çıktı. 17 yaşındaki Milli Sporcu Aydemir’e, destek olan firmanın sahipleri Merve ve Yusuf Kara çifti, “Genç yaşta büyük başarılara imza atmış olan Mustafa Aydemir kardeşimizi kutluyoruz ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandılar. 

Kayıp Dağcı İçin Meraklı Bekleyiş

Fethiye’de 12 Mayıs Salı günü, sabah erken saatte, Pazaryeri Mahallesi’ndeki evlerinin karşısında bulunan Mendos Dağı’na antrenman tırmanışı için giden ve dönmeyen 35 yaşındaki kayıp dağcı ve milli sporcu Fikret Emre’nin annesi Füsun ile babası Levent Emre biricik evlatlarının bir an önce bulunabilmesi için Mendos Dağından gelecek güzel haberi bekliyor. Fikret Emre’nin yürüyüşe çıktığı gün oruçlu olduğu öğrenilirken yüzmeden triatlona, bisikletten dağcılığa çok yönlü sporcu olduğu kaydedildi. Kayıp dağcının anne ve babası FRT TV’ye konuştu.

65 yaş üstü vatandaşlar yürüyüşe önem vermeli

Fethiye Fitness Center İşletmecisi Fitness Eğitmeni ve Milli Sporcu Ali Osman Gürsoy, korona virüsü tedbirleri kapsamında evlerinde kalan 65 yaş üstü vatandaşların, 4 saatlik zamanlarında yürüyüş yapmalarını istedi. En az bir saatlik yürüyüşün önemli olduğuna değinen Gürsoy, evde yapılabilecek basit egzersizleri anlattı.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCULARDAN BAŞKAN SAATCI'YA ZİYARET...

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, beraberinde Fethiyeli milli sporcularla birlikte 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti.

TENİS MİLLİ SPORCUSU KAAN'DAN, BAŞKAN SAATCI'YA ZİYARET...

Türkiye Tenis Milli Takımı seçme turnuvasında, adını milli formaya yazdıran Kaan Çepel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret etti. Başkan Saatcı'yı Fethiye Belediyesi Göcek Şubesi'nde ziyaret eden milli sporcu Kaan Çepel, Rusya'nın Kazan şehrinde 16 yaş Avrupa Kış Kupası finallerinde Türkiye'yi temsil edecek.

BELEDİYESPOR’DA MİLLİ GURUR!

2000 yılında Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından kurulan Fethiye Belediyespor da bir kez daha milli gurur yaşanıyor. Belediyespor Kickboks takımı sporcusu Beyza Çelik, Samsun’da yapılan Milli Takım seçmelerini kazanarak, milli sporcu ünvanını aldı. Beyza Türkiye’yi, Avrupa Şampiyonası 60 kg genç bayanlar kickboks turnuvasında temsil edecek.

FETHİYELİ MİLLİ SPORCU “SERCAN YEŞİLOVA” DEAFLYMPİCS ŞAMPİYONASINA KATILIYOR…

Fethiye Tenis Kayak ve Dağcılık Kulübü sporcusu Sercan Yeşilova; Samsun’da düzenlenen Deaflympics (İşitsel Engelliler) şampiyonasına katılıyor. 18 – 30 Temmuz tarihleri arasında Türkiye Tenis federasyonu tarafından düzenlenecek olan Defolimpik (İşitsel Engelliler) şampiyonasına katılmak üzere Samsun’a hareket eden Milli sporcumuz Sercan Yeşilova; hem ilçemize hem de ülkemizi tenis sporunda temsil edecek.

Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Basınla Bir Araya Geldi

Dünya ve Avrupa Karate şampiyonu Milli sporcu Ömer Habeş; Fethiye’deki basın mensupları ile bir araya geldi.