Milli Takıma Haberleri

Milli Takıma Haberleri

Muğla’dan 5 sporcu Hokey A Milli Takımı'na seçildi

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından 5 sporcu Kadınlar Hokey Milli Takımı'na seçildi.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Menteşe Belediyespor Karatecisi Göksu Milli takıma seçildi

Menteşe Belediyespor’un genç karate sporcusu Göksu Çelik Milli Takıma seçildi. Karate sporcusu Çelik, 17-19 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak Balkan Şampiyonasında ümit genç kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

4 sporcu Hokey Milli Takımı'na seçildi

Son zamanlarda Muğla'da hokey branşında başarılara imza atan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü U15 Kızlar Hokey 'de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bireysel olarak da kulübün 4 Muğlalı sporcusu milli takıma seçildi.

Muğla Büyükşehir atletizm sporcusu Türkiye ikincisi oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Özge Türkmen U-16 Türkiye Şampiyonasında Atletizm branşında Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi takımında bulunan Ali Eren Ulusakarya Milli Takıma seçildi.

Köyceğiz’de yapılan kano yarışlarında bahar kupası sahiplerini buldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 30-31 Mart-1 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Durgunsu Kano yarışlarında Bahar Kupası sahiplerini bulurken, Milli Takıma seçilecek sporcular belirlendi.

Dolmuşta oturduğu koltuğu kırınca 77 kilo zayıfladı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 157 kilo iken dolmuş içerisinde oturduğu koltuğun kırıldığını fark eden Hulusi Ergen spora başlayarak 3 yılda 77 kilo vermeyi başardı. Şimdi Muay Thai sporcusu olan 25 yaşındaki Ergen, şimdiki hedefini ise milli takıma seçilmek olarak belirledi.

İşitme Engelliler Yüzme’de Türkiye Şampiyonundan İlman’a Ziyaret

10 Haziran 2021 tarihinde Balıkesir’de gerçekleşen İşitme Engelliler Milli Takım Seçmeleri Yüzme Yarışlarında Muğla’dan katılan sporcu, şampiyon olarak milli takıma seçildi.

Başkan Otgöz’den Milli Takıma Destek

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2020) açılış maçında bu akşam İtalya ile karşı karşıya gelecek A Milli Futbol Takımımıza başarılar dileyerek; “Bizim çocuklar bu işi bu sefer başaracaklar. 84 milyon Türkiye olarak A Milli Futbol Takımımızın arkasındayız” dedi.