Milyarder Haberleri

Milyarder Haberleri

Hintli milyarderin mega yatı Fethiye’de 30 ton yakıt aldı

Hintli milyarder Ravi Ruia'ya ait 500 milyon dolarlık mega yat 'Sunrays' Fethiye Limanı'na demir attı, yata 30 ton yakıt ikmali yapıldı.

Kazak Milyarderin Mega Yatı Fethiye'ye Geldi

Kazak milyarder Alijan Ibragimov'un ünlü yatı 'IDynasty', yeniden Muğla'nın Fethiye ilçesi limanına demir attı.

Milyarder Yatları Demir Atmaya Devam Ediyor

Dünya’nın en gözde, en güvenli deniz suları ve en güzel koylarına sahip yerlerinden biri olan Muğla’nın Marmaris ilçesine milyarderler demir atmaya devam ediyor.

Süper Yat Lonian ve Hodor Ölüdeniz’e demir attı

 Ultimate Fighting Championship’in eski CEO’su olan milyarder Lorenzo Fertitta ‘ya ait olduğu öğrenilen mega yat “Hodor” ile aynı kişiye ait olduğu belirtilen süper yat “Lonian” Ölüdeniz’e demir attı.

JAMAİKALI MİLYARDERİN YÜZEN SARAYI BODRUM’DA

Jamaikalı milyarder Michael Lee Chin'e ait olduğu belirtilen süper lüks yat Ahpo, Muğla'nın Bodrum ilçesine açıklarına demirledi.

Rus oligark Bodrum’u terk etmiyor

Rus milyarder Alexander Abramov'un lüks yatı 'Titan' Bodrum'dan ayrılmıyor.

Rus milyarderlerin güvenli limanı Muğla

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Rus işadamlarına uygulanan yaptırım sonrası Rus milyarder işadamları uluslararası sulardaki milyon dolarlık yatlarını Muğla kıyılarına yanaştırdı.

Rus oligarkların yatları ardı ardına geliyor

Rus milyarder Alexander Abramov'un lüks yatı 'Titan' Muğla'nın Bodrum ilçesine demirlerken, yatta Abramov'un olup olmadığı ise bilinmiyor.

Abramovic’in lüks yatı Eclipse Marmaris’ten ayrıldı

Rus milyarder Roman Abramovic'in 1,5 milyar dolarlık lüks yatı Eclipse, sabah saatlerinde Muğla'nın Marmaris ilçesinden ayrıldı.

Chelsea’yi almak için kolları sıvadı

İş adamı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea'yi satın almak için Rus milyarder Roman Abramovich'le görüşmelerin devam ettiğini açıkladı. Chelsea'yi almak için tüm hazırlıkların tamamladıklarını Perşembe günü Chelsea yöneticileriyle masaya oturacaklarını söyleyen Bayrak, 'Londra'da Türk bayrağını dalgalandıracağız' dedi.

Rus milyarder 400 milyon dolarlık yatıyla 3 aydır Bodrum’da tatil yapıyor

Rus milyarder Andrei Skoch, 400 milyon dolar değer biçilen yatı 'Madame Gu' ile 3 aydır Bodrum'da tatil yapıyor. 'Mavi saray' olarak da adlandırılan mega yatın kış boyunca Salih Adası'na demir attığı, 3 aydır ise Rus milyarderin tatil yaptığı öğrenildi.

Avustralyalı milyarderin yatı Bodrum’da

Türkiye'nin gözde tatil merkezi Bodrum'a lüks yatlar gelmeye devam ediyor. İlçeye gelen son lüks yat, Mariah Carey'in eski nişanlısı James Douglas Packer'ın 107 metre uzunluğundaki mega yatı IJE oldu.

200 milyon dolarlık yatıyla Bodrum’a demir atı

Kazak milyarder Alijan İbragimov'a ait 200 milyon dolarlık Idynasty isimli yat Bodrum açıklarına demirledi.

Milyon dolarlık yatıyla gelen ünlü milyarder Yaroslavsky Bodrum’da keyif yapıyor

'Kaiser' adlı milyon dolarlık yatıyla Bodrum'a gelen Ukraynalı işadamı Aleksander Yaroslavsky, Gümbet açıklarında jet-ski şov yaptı.

Rus milyarderler gözünü Bodrum’a dikti

Geçen yıl Bodrum’a en fazla turist gönderen iki ülke Rusya ve Ukrayna oldu. Kente gelen turistlerin Bodrum’a aşık olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Yakın döneme kadar ünlü Rus milyarder ve sanatçıların ilgisini çeken kentimiz artık yatırım merkezi de oluyor. Bodrum’a turist olarak gelenler yaşamaya ve yatırım yapmaya başladı. Şu anda kentimizde 2 bin 200’den fazla Rus ve Ukrayna vatandaşı Bodrumlu oldu” dedi.

Hintli Milyarderin yüzen sarayı 2 milyon tl’lik yakıt aldı

Hintli kardeş milyarderler Ravi ve Shashi Ruia’ya ait 500 milyon Dolar değer biçilen yatı Sunrays, yaz sezonunda başta Fethiye olmak üzere, Ege ve Akdeniz’deki görevini tamamlayıp Fethiye iskelesine yanaştı. Mavi saray olarak da adlandırılan mega yat Fethiye İskelesi’nden 240 bin litre yakıt ikmali yaparak, Maldivler’e gitmek için hazırlık yapıyor. Hintli milyarder kardeşlerin de tatillerini geçirdiği ve pek çok ünlüyü gezdirdiği Cayman Adaları bayraklı mega yat, Fethiye’den 240 bin litre yakıt karşılığı 2 milyon TL ödediği, ayrıca kumanyalarını da Fethiye’den temin ettiği öğrenildi.

RUS MİLYARDERİN YÜZEN SARAYI ÖLÜDENİZ’DE

2.5 milyar dolarlık servetiyle bilinen Rus iş adamı Alexander Svetakov, milyon dolarlık yatı ile tatil için Fethiye Ölüdeniz’e geldi. Ailesi ve yakın dostlarıyla Ölüdeniz’i lüks yatından görüntüleyen ünlü iş adamı, saatlerce teknede kalıp karaya çıkmadı.

Meksikalı Dolar Milyarderinin Yatı Fethiye’de

Meksikalı dolar milyarderi Alberto Bailleres Gonzalez’e ait olduğu öğrenilen 92 metre uzunluğundaki süper lüks yat Mayan Queen B sabah saatlerinde Fethiye İskelesi’ne demirledi. Yatta 29 personelin bulunduğu öğrenilirken, yolcu olmadığı kaydedildi.