Muğla Bodrum Haberleri

Muğla Bodrum Haberleri

Bodrum Güvercinlik 3 Yılda Yeşerdi

Muğla tarihinin büyük orman yangınlarının yaşandığı 2021 yılında Bodrum Güvercinlik Mahallesinde yanan 80 hektar alan tekrar yeşile büründü. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey yanan sahanın yandıktan sonra Eylül 2021 yılındaki durumunu ve 2024 yılı Şubat ayındaki son halini paylaştı.

Bodrum’da Feribot Seferlerine Fırtına Engeli

Muğla Bodrum'da etkili olan fırtına, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına sebebiyle Bodrum-İstanköy arası feribot seferleri yapılamadı.

AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler

Muğla Bodrum'da deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 4.1 olarak bildirildi. AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler...

BODRUM DENİZE GİRİP GÜNEŞLENDİLER

Muğla Bodrum'da, hava sıcaklığının yüksek olması nedeniyle vatandaşlar denize girip güneşlendi.

Denizde yüzerken yakalandılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinden İstanköy Adası'na geçmeye çalışan 3 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

İbrahim Tatlıses’in yardımına dargın olduğu oğlu koştu

Muğla Bodrum'da sabah saatlerinde kaza geçiren İbrahim Tatlıses'in yanına ilk gelen, araları açık olan oğlu Ahmet Tatlıses oldu. Oldukça telaşlı görünen Ahmet Tatlıses, kurtarma çalışmalarını yakından takip edip mahkemelik olduğu babasına yardımcı olmak için koşturdu. Kazadan sonra hastaneye babasının yanına giden Ahmet Tatlıses'in babasının başından ayrılmadığı belirtildi.

Bodrum’da otomobilin çarptığı İngiliz turist hayatını kaybetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sürücünün alkollü olduğu iddia edilen otomobilin çarptığı İngiliz turist hayatını kaybetti.

İtfaiye ekipleri, yanan evi söndürmek ve içeride bulunan kedi yavrusunu kurtarmak için seferber oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evde çıkan yangın çıktı. Buzdolabından çıktığı belirtilen yangında itfaiye ekipleri hem yangını söndürmek hem de içeride mahsur kalan kedi yavrusunu kurtarmak için seferber oldu.

Ralli araçları Bodrum sokaklarını piste çevirdi

Muğla Bodrum'da, Shell Helix 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası öncesi start seremonisi yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte unutulmaz dakikalarda yaşandı.

TÜLOV Bodrum Temsilciliği şube binası açıldı

Bodrum Belediyesi'nin destekleri ile Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı (TÜLOV) Muğla Bodrum Temsilciliği törenle hizmete açıldı.

Fethiyeli Boksörler 2. Oldu

Muğla Bodrum’da yapılan İller Arası Boks Sparring Maçları 7 kulüp 64 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Fethiye Gençlik ve Spor Kulübü Arslan Fight Arena’dan Fethiye Halk Eğitim Müdürlüğü boksörleri 5 sporcu,1 Kulüp boksörü ve 2 antrenör katıldı.

Halk eğitim merkezi binası yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Muğla Bodrum 12 Derslikli Halk Eğitim Merkezi Binası yapım işi ihalesi gerçekleştirilecek.

AZKA otelde coşkulu yılbaşı

Muğla Bodrum'da coşkuyla kutlanan yılbaşında meydanlar kadar otellerde de eğlence doruğa çıktı.

İstanbul ve Muğla’da kaldırımlar Düzce taşları ile kaplanıyor

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi'nin bünyesinde çalışmalarına devam eden Beltaş bünyesinde üretilen doğal kaldırım taşları, İstanbul İstiklal Caddesi ile Muğla Bodrum Yalıkavak Palmarinaya döşendi.

Sinan Akçıl: “Ivır zıvır şarkıcılara artık şarkı yok”

Muğla Bodrum'da konser sonrası tatil yapmaya başlayan ünlü sanatçı Sinan Akçıl, 'Ivır zıvır şarkıcılar milyon dolar verseler artık onlara şarkı yok' dedi.