Muğla Il Karması Haberleri

Muğla Il Karması Haberleri

Muğla İl Karması U16 Kızlar Hokey'de Galip Geldi

U16 Kızlar Hokey Karması'nda mücadele eden Muğla İl Karması Kızlar Hokey Takımı oynadıkları Kırklareli İl Karması Hokey Takım'ını 6-1’lik skorla mağlup etti.

Muğla İl Karması Hokey Takımı Türkiye Şampiyonası'na Gidiyor

Ege Yıldızları Spor Kulübü, Köyceğiz Balı Spor Kulübü, Muğla Hokey Kulübü, Muğla Olimpik Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Hokey takımı Türkiye Şampiyonası'na gidiyor.

Muğla Kızlar Hokey karması davul zurna ile karşılandı

 Kırklareli'nde gerçekleştirilen U12 Kızlar Türkiye Hokey Şampiyonası'nda Türkiye ikincisi olan Muğla İl Karması Hokey Takımı Muğla’da davul zurna ile karşılandı.

Tenis yarı final müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) tenis yarı final müsabakaları sona erdi.

Muğlalı hokeyciler Türkiye Şampiyonu oldu

24-30 Temmuz 2023 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılan 54 takımın katıldığı U15 Hokey Türkiye Şampiyonasında GSB Spor Okulları ve Ortaköy Spor Kulübü ve Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından oluşan Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Muğla’nın şampiyon takımı Türk bayraklarıyla karşılandı

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Türkiye Şampiyonası'nda Muğla İl Karması Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu olurken, şampiyon takım Türk bayraklarıyla karşılandı.

BAŞKAN GÜMÜŞ, ŞAMPİYON TAKIMI TABLET İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü Çim Hokey Takımının başarılı sporcuları ve teknik ekibi ile buluştu. Menteşe Belediyesi Yalabık Parkında sporcularla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Gümüş, Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularını Muğla İl Karması Kız Hokey Takımı olarak elde ettikleri Türkiye Şampiyonluklarını tebrik ederek, başarılarından dolayı tablet ile ödüllendirdi.