Muğla Il Müdürlüğü Haberleri

Muğla Il Müdürlüğü Haberleri

İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada

 Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Muğla, Ortaca, Datça, Bodrum ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi işverenlerine ve hizmet sektörünün öncü firmalarına yönelik istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangın eğitimi verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı eğitim verildi.

159 sözleşmeli personeller yemin etti

Muğla İl Müdürlüğünde görev yapan sözleşmeli 159 personel Türk Bayrağı üzerine yemin ederek devlet memuru oldu.

MUĞLA'DA ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI YAPILDI

Çanakkale Zaferinin 108.yılında, Muğla Valiliği himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü tarafından lokma hayrı yapıldı.

KIRMIZI YELEKLİLERİN PSİKOSOSYAL DESTEK HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü tarafından 31 bin 153 depremzede vatandaşa psiko-sosyal destek hizmeti verildi.

KIRMIZI YELEKLİLERE 'PSİKOLOJİK İLK YARDIM EĞİTİMİ' VERİLDİ

Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı gelen vatandaşların yanında olan ve 'kırmızı yelekliler' olarak bilinen 'Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personeline, ilk yardım hizmetinin etkin ve verimliliğini arttırmak amacıyla Muğla Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Raşit Avcı, Prof Dr. Ayşe Rezan Çeçen Eroğlu, Doç Dr. Aslı Taylı tarafından 'Psikolojik İlk Yardım Eğitimi' verildi.

MİLAS'TA 'KORUYUCU AİLE' TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla il Müdürlüğü tarafından koruyucu aile toplantısı düzenlendi.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER'DE ORYANTASYON EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan oryantasyon eğitimleri tamamlanan personellere katılım belgesi verildi.

Muğlamızın ve hemşehrilerimizin her zaman yanındayız

AK Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Muğla İl Müdürlüğü’nün çalışmalarına ilişkin açıklama yaptı.

Muğla’da ‘İş hayatına uyum’ semineri

İlk defa kamu görevlisi olarak göreve başlayanlara yönelik çalışma koşulları ile uymaları gereken hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, gençlerimizin iş hayatına bilinçli başlamalarını sağlamak amacıyla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından belirlenen program doğrultusunda Muğla İl Müdürlüğü tarafından 'İş hayatına uyum' semineri düzenlendi.

Ücretsiz Seyahate Gelir Desteği Ödemeleri Yapıldı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü tarafından, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ücretsiz seyahat kapsamında ödeme desteğinin yapıldığını duyurdu.

ATLARA ELEKTRONİK ÇİP UYGULANDI

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Muğla İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Personeli Veteriner Hekimleri Tarım ve Orman Bakanlığının 'Tek Tırnaklı Hayvanların Tanımlanması ve İzlenmesine Dair Yönetmeliği” kapsamında Ölüdeniz Mahallesinde bulunan bir işletmedeki atlara elektronik çip takılıp, Mallein testi uygulandı.

Çiftçiler Uyarıldı

Seydikemer Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Muğla İl Müdürlüğü Zeytin halkalı leke hastalığı için uyarılarda bulundu.