Mutluluk, Haberleri

Mutluluk, Haberleri

Muğla'da çocuklar sanatla buluştu

 Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz İlkokulu öğrencilerini ağırladı.

Başkan Karaca’dan Engelliler Haftası Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Muğla’da üniversite öğrencileri çocuklara tiyatro oyunu sergiledi

 Muğla Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesindeki Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi gönüllü gençleri çocuklara müzikli çocuk tiyatrosu sergiledi.

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Vali Akbıyık’ı ziyaret etti

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet, Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

Vali Tavlı’dan yeni yıl mesajı

Vali Orhan Tavlı, 2020 yılını geride bırakıp yeni yıla girerken, 2021 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den yeni yıl mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, tüm vatandaşların yeni yılını kutladı ve 2021 yılının umut, mutluluk, sağlık ve barış getirmesini diledi.