Nazilli Belediyespor Haberleri

Nazilli Belediyespor Haberleri

Datça’dan Nazilli Belediyespor’a Transfer Oldular

Datça 1923 Futbol Kulübü'nde top oynayan 3 genç oyuncu 2.Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un alt yapısına transfer oldu.

MESUT TOROS, NAZİLLİ BELEDİYESPOR İLE ANLAŞTI

Kötü gidişat sonrası Fethiyespor'dan ayrılan Mesut Toros, Nazilli Belediyespor ile anlaştı.

1,98'LİK DEV KALECİ MUĞLASPOR'DA

Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Çatalhüyük Çumra Belediyespor forması giyen 21 yaşındaki kaleci Hüseyin Ayan'ı kadrosuna dahil etti. 1,98'lik boyuyla dikkat çeken genç eldiven, Nazilli Belediyespor altyapısının ardından Sarayönü Belediyespor, Isparta 32spor ve Çatalhüyük Çumra Belediyespor formalarını terletti. Geride bıraktığımız sezon 7 maçta forma giyen Hüseyin Ayan, kalesinde 4 gol gördü. Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden Hüseyin Ayan; ''Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Takım arkadaşlarımla birlikte eski günlere geri dönmek için elimden gelen en iyi mücadeleyi vereceğim. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

NAZİLLİ BEL. SPOR KARŞILAŞMASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fethiyespor, 29 Temmuz Cuma günü seyircisi önünde Nazilli Bel. Spor ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Fethiyespor defansını güçlendirdi

TFF 3. Lig 3. Grup’ta sezonu 2. Olarak tamamlayarak playoff oynamaya hak kazanan ve playoff maçları sonucunda şampiyon olarak TFF 2. Lige yükselen Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros ile anlaşma sağladıktan sonra takımı güçlendirmek adına transfer çalışmalarına başladı. Lacivert beyazlılar son olarak Nazilli Belediyespor forması giyen sol bek Selçuk Hakalmaz’ı transfer etti.

Yılın Teknik Direktörü Mesut Toros

MİSLİ.com 3'üncü Lig'de Nazilli Belediyespor'u mucizevi bir şekilde şampiyon yaparak 2'nci Lig'e çıkaran teknik direktör Mesut Toros, yılın teknik direktörü seçildi. Sezon başında Fethiyespor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Mesut Toros Fethiyespor grupta lider olarak bulunurken yönetim tarafından görevine son verilmişti.  

Nazilli Belediyespor şampiyon oldu

Fethiyespor ile yollarını ayıran Teknik Direktör Mesut Toros, daha sonra Nazilli Belediyespor ile anlaşmıştı. Aydın temsilcisi Toros göreve geldikten sonra üst üste 6. galibiyetini ligin son haftasında Yomraspor'u deplasmanda 90+4. dakikada Murat Can’ın penaltı golüyle 1-0 yenerek aldı.

Fethiyespor 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor

3. Lig 2. Grup’ta yer alan Fethiyespor, sahasında Mardin Fosfatspor’a 2-1 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Liderlik koltuğunda oturan Belediye Kütahyaspor deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a 3-1 mağlup olurken, üçüncü sırada bulunan Nazilli Belediyespor ise haftayı BAY geçti. 

Lacivert beyazlılar ikinci sıraya yükseldi ve zirve takibini sürdürdü

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, sahasında Ceyhanspor’u 3-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılar ilk yarıda Anıl Gir ve Ali Han’ın, ikinci yarıda da Fatih Somuncu’nun attığı gollerle galibiyete uzandı. Nazilli Belediyespor’un kendi evinde mağlup olduğu haftada lacivert beyazlılar ikinci sıraya yükseldi ve zirve takibini sürdürdü. 

Teknik Direktör Toros Nazilli Belediyespor ile anlaştı

Fethiyespor’daki görevinden ayrılmasının ardından Teknik Direktör Mesut Toros, 3. Lig 2. Grup’ta averajla ikinci sırada bulunan Nazilli Belediyespor ile anlaştı. Aydın temsilcisi geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör Hasan Şermet ile yollarını ayırmıştı.

Fethiyespor yeniden liderliğe yükseldi 3-1

3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor, sahasında Tekirdağspor ile karşılaştı. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmayı lacivert beyazlılar Cemal ve Anıl Gir’in 2 golü ile 3-1 mağlup etti. Konuk takımın tek golünü penaltıdan Cankut attı. Fethiyespor bu önemli galibiyetle, Mardin deplasmanında mağlup olan Nazilli Belediyespor’dan liderliği geri almış oldu.

Fethiyespor kaybedilen 2 puana yanıyor

3 lig 2. Grupta Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan, bu sezon evinde ilk kez kazanamayan Fethiyespor, kaybedilen 2 puana yanıyor. Nazilli Belediyespor’un deplasmanda kazanması ile liderlikten de olan Fethiyespor, bu hafta deplasmanda kazanıp zirve mücadelesine devam etmek istiyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, rakibin futbolu çirkinleştirmesi için her şeyi yaptığını belirtip, “Golü de bulduk. Rakibi açmakta zorlandık” ifadelerini kullandı. 

Toros, Hayallerimiz devam ediyor

3.lig 2.grupta mücadele eden Fethiyespor lider olarak gittiği Nazilli Belediyespor önünde galibiyeti koruyamadı. 90 dakika boyunca pek çok gol fırsatını cömertçe harcayan Fethiyespor uzatma dakikalarında penaltıdan yediği gole yanıyor. Galibiyeti kaçırdıklarını ve 2 puandan olduklarını söyleyen Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, “İstediğimiz sonucu alamasak da puan veya puanlar diyorduk ama maçtan sonra soyunma odası cenaze evi gibiydi.” İfadelerini kullandı. 

Bakırcı, Biz bu ligin üstünde bir takımız

Fethiyespor’un deplasmanda Nazilli Belediyespor önünde son saniyelerde yediği golle 3 puandan olması camiayı üzdü. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı üzgün olduklarını belirtip, “Yapacak bir şey yok, futbolda böyle şeyler oluyor.” İfadelerini kullandı.

Fethiyespor 3 puanı uzatmada kaçırdı 1-1

Misli.com 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluk hesabı yapan iki takımın mücadelesinde deplasmanda uzatma dakikalarında gelen gol, Fethiyespor’u 3 puandan etti. İkinci yarının ilk maçında deplasmana lider olarak giden Fethiyespor, 2.dakikada Alihan Tuncer’in attığı golle öne geçmesine rağmen zirveyi kovalayan Nazilli Belediyespor, Muratcan Bölükbaşı’nın 90+7’de attığı penaltı golüyle 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor, deplasmanda 3 puanı kaçırırken puanını 33’e yükseltip liderliğini korudu. Nazilli Belediyespor da aynı puanla 2.sırada yer aldı. 

Lider galibiyet peşinde 

3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarının ilk maçında lider Fethiyespor, deplasmanda lig ikincisi Nazilli Belediyespor’a konuk oluyor. Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde hazırlıklarını tamamlayıp; Nazilli’ye hareket etti. Fethiyespor’un taraftar topluluğu Apaçiler, dün akşam Fethiyespor kampını ziyaret ederek; havai fişek atıp takıma moral ve motivasyon sağladılar. 

Toros, En iyi sonuçla döneceğiz

3.lig 2.grupta averajla liderliğini sürdüren Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçını grubunun iddialı takımlarından Nazilli Belediyespor’la deplasmanda oynayacak. Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Nazilli Belediyespor deplasmanından en iyi sonuçla döneceklerini ifade etti.

Kaptan, takımına güveniyor

3.lig 2.grupta ilk yarıyı lider kapatan Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçında deplasmanda averajla 2.sırada bulunan Nazilli Belediyespor’u yenerek zirvedeki yerini bırakmak istemiyor. İki sezon Nazilli Belediyespor’da forma giyen Fethiyespor kaptanı Sabri Turgut, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını belirtip “Nazilli’yi yenip sonuca çabuk gitmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yöneticiler tek yumruk

3.lig 2.grupta mücadele eden ve ilk yarıyı lider bitiren Fethiyespor, Nazilli Belediyespor’u yenerek zirvedeki yerini korumak istiyor. Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ile yönetim kurulu üyesi Cem Tufan, Başkan Esat Bakırcı ve diğer yöneticiler, şampiyonluğa odaklandı. Saha başarısını ikinci yarı maçlarında da sürdürmek isteyen lacivert beyazlı yöneticiler, adeta tek yumruk oldu. 

Fethiyespor’da 2 oyuncu transferi daha bekleniyor

3. lig 2. Grupta ilk yarıyı lider olarak kapatan Fethiyespor, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak transfer takviyelerine başladı. Lacivert beyazlılar, Adanspor, Demirgrup Sivasspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takımlarında orta saha oyuncusu olarak forma giyen Cem Özdemir’i renklerine kattı. Cem Özdemir, “Fethiyespor’u şampiyon yapmak zorundayız” derken, başkan Esat Bakırcı da “şampiyon olup 3.lig kaosundan kurtulmak istiyoruz” dedi. 

Fethiyespor gol olup yağdı 5-0

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 12. hafta karşılaşmasında kendi sahasında İskenderun Futbol Kulübü ile karşılaştı. Grubunda liderlik koltuğunda bulunan lacivert beyazlılar mücadeleyi Berkay, Ali Han, Yakup’un iki ve Anıl Gir’in golleri ile 5-0 kazandı ve zirvedeki yerini korudu. Fethiyespor bu önemli galibiyetle takipçisi Nazilli Belediyespor ile puan farkını 4’e çıkardı.

Fethiyespor gümbür gümbür 0-3

3. Lig 2. Grupta deplasmanda Mardin Fosfat Spor’u Hayrullah, Ali Han ve Anıl Gir’in attığı gollerle 3-0 yenen Fethiyespor, lidelik koltuğuna kuruldu. Fethiyespor deplasmanda aldığı bu ilk galibiyetle puanını 20’ye yükseltirken, haftayı bay geçiren Nazilli Belediyespor 19 puanla ikinci sırada kaldı.

Fethiyespor’da galibiyet sevinci

3. Lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor’da galibiyet sevinci yaşanıyor. Kendi evinde oynadığı 5 maçı da kayıpsız geçiren Fethiyespor’da, Kahta 02 Spor galibiyetinin ardından yapılan açıklamalarda Fethiyespor’un hedefleri bulunduğu ve ikini lige çıkmak istediği kaydedildi. Oynadığı 9 karşılaşmadan 5 galibiyet, 23 beraberlik ve 2 yenilgi alan Fethiyespor, ligde 17 puanla, Nazilli Belediyespor’un ardından 2. sırada bulunuyor. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “ikinci lige çıkmak istiyoruz” derken, Teknik Direktör Mesut Toros’da, “Hayallerimiz ve hedeflerimiz var” diye konuştu.

Fethiyespor’un rakibi deplasmanda kazandı

3. Lig 2. Grupta 8. Hafta karşılaşmaları tamamlandı. Haftayı maç yapmadan geçiren bay takım olan Fethiyespor, Nazilli Belediyespor’ ve diğer takımların kazanması ile birlikte ligde 5. Sıraya geriledi.

FETHİYESPOR 2.YARI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor 2. yarı hazırlıklarını Fethiye’de sürdürürken lacivert beyazlılar cumartesi günü (bugün) Muğla Atatürk stadında Muğlaspor ile özel bir karşılaşma oynayacak. Fethiyespor’un Nazilli Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Burak Özbakır’ın da ilk 11’ de çıkmasının beklendiği özel maçta Teknik Direktör Mustafa Ceviz tüm futbolculara yer verecek. Teknik Direktör Mustafa Ceviz “2. yarı hazırlıklarımız son derece güzel geçiyor. Kadromuza katmak istediğimiz oyuncular ile görüşmeler devam ediyor. Fethiyespor’un 2. yarıya deplasman galibiyeti ile başlaması için çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Halk Adamı Halkın Arasında

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Basketbol Takımının Nazilli Belediyespor ile oynadığı maçı halkın arasında gençlerle birlikte izleyen CHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Alim Karaca, “Halkın adamı halkın arasında” sloganlarıyla karşılandı