Nikah Töreni Haberleri

Nikah Töreni Haberleri

Fethiye’de Tekeli ile Uçar çiftinin en mutlu günleri

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Tekeli’nin erkek kardeşi Berkant Tekeli ile Saliha İrem Uçar, kıyılan nikah ile dünya evine girdi.

Fethiye’de nikah tarihinde 08.08 yoğunluğu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde nikâh törenleri yaz mevsiminin gelmesiyle ardı ardına devam ediyor. Fethiye’de çiftler 08.08 tarihine rağbet gösterdi.

Çiftlerin Tarih Tercihi 07.07 Oldu

Fethiye’de nikâh törenleri yaz mevsiminin gelmesiyle ardı ardına devam ediyor. Yeni evlenen çiftlerin tarih tercihi 7 Temmuz oldu.

İş insanı ve Siyasetçi Doğuş Çelik sade bir davet ile dünya evine girdi

Fethiye’li başarılı iş insanı ve siyasetçi olan ‘Felikya Grup’ Yönetim Kurulu Başkanı Doğuş Çelik ve Yüksek Mimar Merve Koçyiğit, koronavirüs tedbirleri kapsamında aile arasında kıyılan nikah töreni ile bir ömür mutluluğa evet dediler.

Öztürk ve Hasköylü ailelerinin mutlu günü

Uzun yıllardır Fethiye ve Ölüdeniz’de restoran işletmeciliği yapan Ahmet Öztürk’ün oğlu Murat Öztürk ile Özkan Hasköylü’nün kızı Burçak Hasköylü, Aksazlar Leb-i Derya’da düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdiler. Kovid-19 tedbirleri altında ailelerin yakınlarının katıldığı nikah töreninde çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.

Fethiye’de Nikahlar Açık Havada Kıyılıyor

Fethiye Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü, çiftlerin nikahlarını Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi açık hava gösteri alanında kıyıyor. Nikah törenine maske takarak gelen gelin, damat, yakınları ve davetlilerin ateşi ölçülürken; sosyal mesafeye de dikkat ediliyor. Ateşi yüksek çıkanların en yakın sağlık kurumuna yönlendirildiği öğrenildi.