Nüfus Müdürlüğü Haberleri

Nüfus Müdürlüğü Haberleri

YKS’ye girecek öğrencilere duyuru

Nüfus müdürlükleriyle ilgili bir karar alındı. YKS’ye girecek öğrenciler için nüfus müdürlükleri açık olacak. Buna göre, Fethiye İlçe Nüfus Müdürlüğü 8 Haziran Cumartesi 07.00-17.00 ve 9 Haziran Pazar günü 07.00-15.30 saatlerinde açık tutulacak.

Nüfus Müdürlüğü’nde Hafta Sonu Mesaisi 

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler çerçevesinde kimlik kartı talepleri için nüfus müdürlüklerinin 27-28 Mayıs'ta açık bulundurulacağını ve işlemlerin randevusuz gerçekleştirileceğini duyurdu.

Milas’ta nüfus müdürlükleri daha hızlı

İçişleri Bakanlığı mühendisleri tarafından yerli ve milli yazılım ile gerçekleştirilen Nüfusmatik, Milas İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde hizmete girdi.

Başkan Otgöz, Dünya Nüfus Günü'nü Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü dolayısıyla Seydikemer Nüfus Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanların günlerini kutladı.

Malgaz’ın Vefatı Sevenlerini Üzdü

Fethiye Nüfus Müdürlüğü’nde çalışan Memur Mustafa Malgaz, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü. 10 yılı aşkın bir süredir Nüfus Müdürlüğü’nde görev yapan 46 yaşındaki Malgaz’ın 2 yıldır tedavi gördüğü kaydedildi. Evli, ikiz kız çocuğu babası Mustafa Malgaz, dualar ve gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

FETHİYE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

Seydikemer Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu tarafından yenilenen Fethiye Nüfus Müdürlüğü yeni yerinde halka hizmet vermeye başladı.

İlk Günden Kuyruk Oluştu

Türkiye genelinde 2 Ocak’ta başlayan yeni çipli kimlik kartı başvurusunda Fethiye İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde kuyruk oluştu. Günde yaklaşık 120 başvurunun olduğunu bildiren yetkililer, başvuru süresinin 3 yıl için geçerli olduğunu hatırlattılar.