Öğretmenler Haberleri

Öğretmenler Haberleri

Fethiye’de öğretmenler iş bırakma eylemi yaptı

İstanbul'da özel bir lisenin okul müdürü İbrahim Oktugan'ın okuldan atılan yabancı uyruklu bir öğrenci tarafından vurularak katledilmesi nedeniyle Muğla’nın Fethiye ilçesinde öğretmenler iş bıraktı.

Seydikemer'de öğretmenlere zeka oyunları eğitimi verildi

Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hizmet içi eğitim kapsamında öğretmenlere akıl zeka oyunları eğitimi verildi.

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Açıldı

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği görkemli bir program ile açıldı. Llull Tersane’de düzenlenen organizasyona, okul mezunları ve öğretmenler katıldı. Dernek ile ilgili çeşitli açıklamaların yapıldığı etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirdiler.

Köyceğiz Ortaokulu’nda Kapılara Bilgi Donatımı Yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz İlk Ortaokulu’nda yarıyıl tatilinde okul müdürü ve öğretmenler çalışarak iyileştirme gerçekleştirdi.

Filistinli Çocuklar İçin Söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğretmenler ile öğrenciler, Filistinli çocuklar için şarkı söyleyip klip çekti.

Kaymakam Ertaş Öğretmenler İle Bir Araya Geldi

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş Fethiye’de görev yapan Görsel Sanatlar, Müzik ve Beden Eğitimi öğretmenleri ile bir araya geldi. Kaymakam Ertaş düzenlenen toplantıda okullarda yapılan ve yapılması planlanan sosyal etkinliklerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Hastanede Yatan Çocuklara Kitap Okuma Etkinliği Düzenlendi

Muğla’da hasta çocuklara kitap alışkanlığını geliştirmek adına Şifa Hatun Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri hastanede kitap okuma etkinliği düzenledi.

Köyceğiz Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu, Lise Tanıtım Etkinliği Düzenledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Yangı Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu öğrencilerine ilçede bulunan liselere tanıtım gezisi düzenlendi.

Köyceğiz’de Öğretmenler ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ Filmini İzledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğretmenler Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.

Gönen, ‘Okullarımızda Öğretmenlerimiz Dışında Kimsenin Yeri Yoktur’

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Başkanı Avukat Ali Gönen, “Okullarımızda öğretmenlerimiz dışında kimsenin yeri yoktur” diyerek basın açıklamasında bulundu.

Ula’da Öğretmenler Bisiklet Şehrinde Bir Araya Geldi

Muğla Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, öğretmenler, bisiklet şehri Ula’da pedal çevirdi.

Fethiye Gazi Ortaokulu Kermes Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Gazi Ortaokulu’nda okul aile birliği tarafından okul bahçesinde kermes etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe okul öğrencileri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Okul Öncesi Öğretmenlere Hizmet İçi Eğitim Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF’in teknik desteğiyle yürütülmekte olan "Erken Çocukluk Eğitiminde Kalite ve Erişimin Arttırılması Projesi" çerçevesinde, Muğla’daki okul öncesi öğretmenlerine yönelik hizmet içi eğitim verildi.

Öğretmenler, lise öğrencilerine ders kitapları ve öğretim materyalleri hazırlıyor

Muğla Ortaöğretim Ders Kitapları ve Öğretim Materyalleri Hazırlama Komisyonlarındaki öğretmenler, ders ve etkinlik kitaplarının yanında dijital içerikler üretiyor, bu içerik ve materyaller ülke genelinde liseler ve EBA’da öğretmen ve öğrencilerimizin kullanımına sunuluyor.

Köyceğiz’de ‘Öğretmen etkileşim günleri’

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, öğretmenlerin kültür, tarih, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan ‘Öğretmen Etkileşim Günleri Projesi’nin bu ayki durağı Köyceğiz ilçesi oldu.

Köyceğizli miniklerden sürpriz kutlama

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Kur’an kurslarında eğitim gören minikler, sürpriz kutlama ile öğretmenlerini duygulandırdılar.

Köyceğiz’de öğretmenler kahvaltıda buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde öğretmenler kahvaltı programında bir araya geldi.

Öğretmenler günü yarışmasında öğrenciler ödüllendirildi

Ortaca ilçesinde düzenlenen ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ etkinliğinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Muğla’da 25 öğretmen yemin etti

Muğla’da 24 Kasım öğretmenler günü çerçevesinde Muğla il Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından program düzenlendi. Programda 13 ilçeden adaylıkları kalkan 25 öğretmen yemin etti.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

Fethiye Eğitim-İş Sendikasından Açıklamalar

Eğitim ve Bilim İşgörenleri (Eğitim-İş) Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde yöneticilerin riyakarca övgülerini değil haklarını istediklerini belirttiler.

Marmaris'te 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Millet Mektepleri Başöğretmenliği' unvanının verilişinin yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü Muğla’nın Marmaris ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Öğretmenler Günü Fethiye’de de Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye’de de etkinliklerle kutlandı. Bu kapsamda ilk olarak çelenk sunma programı gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli’den Öğretmen Annesi ve Eşine Duygulandıran Sürpriz

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla annesi Neriman Akdenizli ve eşi Sema Akdenizli’ye sürpriz yaparak Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Oktay’dan Öğretmenler Günü mesajı

Marmaris Belediye Başkanı Oktay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürün 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı

Dünyayı barış içinde daha yaşanır bir hale getirmek için en güçlü devrimin eğitim olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ülkemizde fedakarca çalışan tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Manuş Baba Ula’da vatandaşları coşturdu

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100.yılını birçok etkinlikle kutlamaya devam eden Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü ve 100. Yıl Halk Konserinde ünlü sanatçı Manuş Baba’yı Ula ilçesinde vatandaşlarla buluşturdu.

Muğla’nın geleceği değerlerin izinde şekilleniyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce il genelinde yürütülen "Değerler Çınarı Projesi" saygı, insan hakları ve sorumluluk temaları altında öğrencilerin ve öğretmenlerin etkinlikleri ile devam ediyor.

Muğla’da öğretmenler kalaycılık mesleğine sahip çıktı

 Muğla’da öğretmenlerin kültür, tarih, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, Kavaklıdere’de “Bakırcılık Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

Kanserde erken teşhisin önemi vurgulandı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde erken kanser teşhisinin önemi için öğretmenlere yönelik seminer düzenlendi.