Okul Kıyafeti Haberleri

Okul Kıyafeti Haberleri

Fethiye’de okul kıyafeti sektöründe yoğunluk

Bir öğrenci için yazlık ve kışlık kıyafetlerin toplam maliyeti 2.000 TL'yi buluyor. Tekstilci Ayfer Kıvrak, ekonomik şartlara rağmen fiyatlarda büyük artış yapmadıklarını belirtirken, velilerden zaman zaman "fiyat fırsatçılığı" yönünde tepkiler aldıklarını ifade etti. 

Askıda Okul Kıyafeti, “Siz Ödeyin Bir Çocuk Sevinsin”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Güvençoğlu Tekstil, yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için askıda okul kıyafeti projesine imza attı.

Fethiye’de güncel okul kıyafeti fiyatları ne kadar?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde okulların açılmasına sayılı günler kala okul okuyacak çocuğu olan veliler, okul kıyafetleri için tekstillerin yolunu tutuyor. Peki okul kıyafeti fiyatları ne durumda? Gelin beraber göz atalım.

Büyükşehir’den Eğitime Büyük Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi öğrencilere eğitim hayatlarında destek olmak için kırtasiye, sınav ücreti, okul kıyafeti, beslenme yardımları ile bugüne kadar 7 bin 615 öğrenciye ulaştı ve 4 milyon 130 bin TL destek sağladı.

Büyükşehir’in Eğitim Desteği Devam Ediyor 

Muğla Büyükşehir Belediyesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında öğrenciler için öğrencilere beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı desteklerine devam ediyor. 

Büyükşehirden öğrencilere eğitim yardımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde ikamet eden ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitede okumakta olan öğrencilere eğitim desteğine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı ve barınma yardımı sağlıyor.