Öldürdü Haberleri

Öldürdü Haberleri

Eski kocasını, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti: 5 gözaltı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart'ta ortadan kaybolan şahsın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulunurken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı. Eski eş Emine Karabulut, cinayeti sevgilisinin işlediğini itiraf etti.

Muğla’da güvenlik güçleri uyuşturucuya geçit vermedi

Türkiye’nin en fazla turist ağırlayan illerinin başında gelen Muğla’da güvenlik güçlerinin turizm sezonu öncesi uyuşturucuyla mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalar göz doldurdu.

Komşusunu Sokak Ortasında Öldürdü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan iki komşu arasında çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak hayatını kaybetti.

Başkan Akdenizli, Belediye Başkanlığı Görevinde Birinci Yılını Doldurdu

Genç ve dinamik Başkan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkanlığı görevinde birinci yılını doldurdu.

Anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürüp kaçmış

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Rus uyruklu anne ve kızının öldürülmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Katil zanlısı eski eşin, anneyi 3 kurşun, kızını da 2 kurşunla öldürdüğü, suç aleti silahı ise çöp konteynerine attığı ve ardından yurt dışına kaçtığı öğrenildi.

16 yaşındaki çocuk annesini bıçakladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 16 yaşındaki bir çocuk, annesini boğazından bıçaklayarak öldürdü.

Muhtarlar Masası 9 Yıldır Hizmet Veriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin mahalle muhtarlarıyla daha hızlı sağlıklı bir iletişim kurarak vatandaşlara hızlı hizmet ulaştırmak adına hayata geçirdiği Muhtarlar Masası 9 yıldır hizmet vermeye devam ediyor.

Kan Donduran Cinayetin Sır Perdesi Aralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde avukatı ve emekli icra müdürünü öldüren şahsın, avukatını davayı kaybettiği için, emekli icra müdürünü ise avukatla tanıştırdığı için öldürdüğü ortaya çıktı.

Taze Balıklar Tezgahlardaki Yerini Aldı

Balık av sezonun açılması ile birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde kurulan Perşembe pazarında balıklar tezgahları doldurdu.

Eşini çalıştığı iş yerinin deposunda bıçaklayarak katletti

Bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu 5 yıllık eşini çalıştığı zincir markette bıçaklayarak öldürdü. Talihsiz kadının tartışma sonrası kaçıp marketin deposuna saklandığı ancak kocasının kapıyı kırdığı öğrenilirken, kayınvalidenin gelinine yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı.

Eşini öldürüp ormanlık alana atan koca için ağırlaştırılmış müebbet istendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, ormanlık alanda cesedi bulunan kadının kocası hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Önce hapis cezası verildi, sonra tahliye edildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde evine ziyarete gelen arkadaşı Ömer Karaca'yı av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle, müebbet hapis talebiyle yargılanan Kezban Çelik için mahkeme 10 yıl hapis cezası verirken haksız tahrik ve iyi hal indirimi verdi. Mahkeme, Kezban Çelik için yurt dışı yasağı koyup tahliyesine karar verdi.

Kavurucu Sıcaklar Sokakları Boşalttı, Sahiller Doldu Taştı

Afrika sıcakları olarak adlandırılan sıcak hava dalgasının etkisi altındaki Fethiye’de cadde ve sokaklar boş kalırken vatandaşlar öğle saatlerinden itibaren sahilleri doldurdu. 

Sıcağı Gören Kendini Denize Attı

Fethiye'de 32 derece hissedilen sıcaktan bunalan yerli ve yabancı tatilciler Belcekız ve Çalış Plajı'nı doldurdu. 

Cinayet zanlısı iki sevgiliye ağırlaştırılmış müebbet verildi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, dere yatağında ölü bulunan 24 yaşındaki Kerim Bozan'ı öldürdükleri iddiası ile yakalanıp tutuklanan İngiliz uyruklu Elizabeth Rose Oleary ile sevgilisi Iraklı Hayder Mahdı Karaeem, Fethiye 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasında yine birbirlerini suçlarken, her iki tutuklu sanık da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Aile içi kavgada ölen anne ve oğlu toprağa verildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahsın mal paylaşımı yüzünden çıkan kavgada silahla vurarak öldürdüğü annesi ve kardeşi son yolcuğuna uğurlandı. Olayın ardından intihar eden şahsın cenazesi ise yarın toprağa verilecek.

FETHİYE'DE 'ÇEKİÇ'Lİ CİNAYETE 18 YIL HAPİS

Muğla'nın Fethiye ilçesinde tartıştığı ev arkadaşının başına çekiçle vurarak kasten öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapis ile yargılanan Cesim İ. (27), Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılama sonunda olayın haksız tahrik altında işlendiği gerekçesiyle 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ALZHEİMER HASTASI ABLASINI TUZ RUHU İÇİREREK ÖLDÜRDÜ

Muğla'nın Menteşe ilçesinde aynı evde kaldıkları ablasını tuz ruhu içirerek öldüren şüpheli Uğur Ö. Polisin soruşturması sonrası yakalanarak savcılığa sevk edildi.

MİLAS’TAKİ SİLAHLI KAVGANIN TARAFLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Muğla'nın Milas ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybetmesi, 2 kişinin ise yaralanması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Kavgada bir kişiyi silahla vurarak öldürdüğü iddia edilen Gelecek Partisi Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı A.K. ise güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

MUĞLA’DAKİ VİLLA CİNAYETİNDE 2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde villada birlikte yaşayan İngiliz uyruklu Vivien Cheryl Barnes (63) ile Hasan Tayfun Baransel'i (71) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan sıhhi tesisatçı H.Ö. için Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istedi.

KAHVEHANEDE OYUN OYNADIĞI ARKADAŞINI TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir kişi, kahvehanede oyun oynadığı arkadaşını yaşanan tartışmanın ardından av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

CUMHURBAŞKANINI GÖRMEK İÇİN SOĞUĞA ALDIRIŞ ETMEDEN SAATLER ÖNCESİNDEN MEYDANLARI DOLDURDULAR

Toplu açılış töreni için Muğla'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yakından görebilmek için saatler öncesinden meydana gelen vatandaşlar, soğuğa aldırmadan meydanları doldurdu.

BODRUM’DA HORLAMA CİNAYETİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Muzaffer E., aynı lojmanda kaldığı ve kendisini horladığı için uyaran iş arkadaşı 29 yaşındaki Kenan Maral'ı uykusunda defalarca bıçaklayarak öldürdü.

BİRLİKTE YAŞADIĞI KADINI, ARABA İLE KASTEN ÇARPARAK ÖLDÜREN SANIĞA MÜEBBET HAPİS CEZASI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde birlikte yaşadığı kadını otomobille çarparak öldürdüğü gerekçesiyle hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanık Özcan Oğuz, son sözünde 'Takdir mahkemenizindir' dedi. Maktul Sahra Gizem Aksu'nun acılı ailesi, mahkeme heyeti tarafından verilen müebbet hapis cezasının yetersiz olduğunu belirterek, 'Süresi içerisinde istinaf mahkemesine başvurarak ağırlaştırılmış müebbet talebinde bulunacağız' ifadelerini kullandı.

KARISINI ÖLDÜRDÜKTEN SONRA KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNAN KOCA TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Muğla'da karısını bıçaklayıp öldürdükten sonra karısı için kayıp başvurusunda bulunan koca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KATİL ZANLISINA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Fethiye'de kaybolduktan yaklaşık 15 ay sonra Dalaman ilçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan kişiyi öldürdüğü iddia edilen sanığa, ağırlaştırılmış müebbet ile 10 yıl hapis cezası verildi.

SEYDİKEMER'DEKİ KATİL ZANLISI KUZENLERE CEZA YAĞDI

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan sanık ile yaşı küçük tutuklu kardeşi için karar çıkarken, sanıklara ceza yağdı. Duruşma sonrası elinde torununun resmini gösteren acılı anne Teslime Buhuroğlu, “En ağır ceza verilmelidir. Bu mahkeme ceza verdi. Benim oğlum, babası ve kardeşi ile birlikte bebeğini göremeden katledilmişti” ifadelerini kullandı.

HAMİLE EŞİNİ UÇURUMDAN ATAN SANIĞA MÜEBBET

Fethiye'de 4 yıl önce kayalıklardan düşen 7 aylık hamile eşi Semra Aysal'ı, 400 bin liralık ferdi kaza sigortası ücretini alabilmek için iterek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Hakan Aysal ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almıştı. Mahkeme kararı bozmasıyla yine hâkim karşısına çıkan Aysal'ın akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor çıktı. Zanlı yeniden ağırlaştırılmış müebbet ile cezalandırıldı.

MİLAS’TA ALACAK VERECEK KAVGASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ

Muğla'nın Milas ilçesi Karacahisar Mahallesi'nde iddiaya göre alacak verecek kavgasında bir şahıs, tabanca ile 2 kişiyi öldürdü.

BAŞKAN OKTAY, “ÜRETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Marmaris Belediyesi'nin tarımsal kalkınmayı sağlamak için yürüttüğü projeler 3'üncü yılını doldurdu. Turgut Mahallesi'nde düzenlenen törende yer fıstığı, zeytin ve defne hasadı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, 'Üretmenin büyük gururunu yaşıyoruz' dedi.