#Ölüdeniz Haberleri

#Ölüdeniz Haberleri

Kökten Güven Tazeledi

Ölüdeniz’i ve Ölüdeniz’de bulunan işletmeleri tanıtmak amacı ile bir çok faaliyette bulunan Ölüdeniz Geliştirme Kooperatifi Genel Kurulu’nu yaptı. Yapılan Genel Kurul’da mevcut başkan Muhammet Kökten bir dönem daha başkan seçildi.

Peştemalli Uçuş Keyfi

Ölüdeniz’de Yamaç Paraşütü Pilotu Hüseyin Karadaş ve Ölüdeniz’de hamam işletmeciliği yapan Duran Ateş hamama gidip keselendikten sonra “AYNI TAS AYNI HAMAM” sloganıyla peştemalleri ile yamaç paraşütü uçuşu yaptılar

Ftso’da Ölüdeniz Mahallesi’nin Sorunları Görüşüldü

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) düzenlenen toplantıda Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi üyesi işletmecilerle turizm sezonu hazırlıkları tamamlanan Ölüdeniz Mahallesi’nin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. İşletmecilerden gelen taleplerin kayıt altına alındığı toplantıda, ilgili bakanlıklar ve TOBB başta olmak üzere tüm platformlarda üyelerin sorunlarını dile getirdiklerini belirten FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Biz icra makamı değiliz. Ancak üyelerimiz, Fethiye ve Seydikemerimiz için her sorunun üzerine gideriz.” dedi.

Ortaokul Öğrencilerinden Film Müzikleri Konseri

Ölüdeniz Ortaokulu tarafından Bahar Şenliği adı altında Özer Olgun Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.

DENİZİN TADINI ÖLÜDENİZ’DE ÇIKARTTILAR

Meteorolojiden Muğla’nın iç kesimlerinde havaların soğuyacağı ile ilgili açıklama yapılmasına rağmen Fethiye’de termometreler 21 dereceyi gösterdi. Havanın ısınmasını fırsat bilen yerli ve yabancı vatandaşlar Ölüdeniz’de deniz, kum ve güneşin tadını çıkartıyor.

BELCEKIZ’DA ÇALIŞMALAR YENİ SEZONA KALDI

Dünyaca ünlü Belcekız Plajı İşletmecisi Kıyı Sahil Turizm Ltd.Şti. Belcekız Plajı’nı yeni yüzüyle sezona hazırlamak için çalışmalarına başlamıştı. Yapılması planlanan çalışmaların yaz sezonuna yetişmeyeceği düşünüldüğünden dolayı yapılacak olan çalışmalar 1 Kasım’dan itibaren başlayacak.

ÖLÜDENİZ’DE DENİZ KEYFİ

Türkiye'nin bir yanında kış mevsimi tüm hızıyla devam ederken, Fethiye’de durum tam tersi. Kimi vatandaşlar, hava sıcaklığının 20 dereceye yükselmesini fırsat bilip, denizin keyfini çıkartıyor.

Ölüdenizli Turizmcilerden Ziyaretler

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası, Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Ticaret Ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Sohbet eşliğinde geçen ziyaretlerde Ukrayna Rusya savaşından turizme kadar çeşitli konulara değinildi.

Ölüdenizspor’dan Esnaf Odası’na Ziyaret

Bu sezon Muğla 2. Amatör Küme’de mücadele ederek şampiyon olup Birinci Amatör Küme’ye yükselmek adına mücadele eden Ölüdeniz Spor Başkanı Muzaffer Konakçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i makamında ziyaret etti.

Kamyon Dağa Çarptı: 1 Yaralı

Ölüdeniz Mahallesi Ölüdeniz Caddesi üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeni ile kamyonun dağa çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü Hilmi Akmeşe yaralandı.