Ölüdeniz Mahallesi, Haberleri

Ölüdeniz Mahallesi, Haberleri

Fethiye’deki Çöp Evden Her Şey Çıktı

Fethiye Belediyesi, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine, Ölüdeniz Mahallesi, Ovacık mevkiindeki bir evde temizlik yaptı.

Muhtar Adayı Kaya Kaya’dan Kadınlara Keşkek İkramı

Ölüdeniz muhtar adayı Kaya Kaya, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel, Fethiye Ölüdeniz mahallesinde keşkek dağıttı.

Şampiyon Ölüdeniz Mahallesi oldu

Final’de Patlangıç Mahallesi’ni 3-0’lık net bir skorla yenen Ölüdeniz Mahallesi, bu sene ikincisi düzenlenen turnuvanın şampiyonu oldu.

Fethiye’de yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen Rus turist yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütüyle kayalıklara düşen Rus turist yaralandı.

Villada uyuşturucu partisine operasyon

Fethiye Ölüdeniz mahallesinde Jandarma tarafından bir villaya yapılan uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ile birlikte 10 kişi gözaltına alındı.

Fethiye'de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kereste yüklü kamyonetin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 3 kişi yaralandı.

Elektrik kesintilerine dikkat!

Muğla’ya bağlı 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Fethiye’de de yatırım tesislerinin devreye alınması ve arıza onarım, bakım nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

AK Parti MKYK Üyesi Hıdır, Ölüdeniz esnaflarını ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Nil Hıdır, Fethiye ve çevresinde ziyaretlerde bulundu. Hıdır, Ölüdeniz Mahallesinde taksici ve minibüsçülerin sıkıntılarını dinlerken, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ölüdeniz Mahallesindeki yol çalışmalarının plansız ve programsız yapıldığı şikayeti ile karşılaşan AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, “Yollarımız kanalizasyon nedeni ile kazılmış. Allahtan turizm sezonu gecikti. Bu zaman zarfında başkanımız turizm sezonuna yetiştirmeyi başarır. Bizde merkezi hükümet olarak talep gelirse elimizden gelen gayreti gösteririz” dedi. 

Ölüdenizli turizmciler umutlu

17 günlük kapanmanın ardından beklenen normalleşme sürecinden Ölüdenizli turizmciler umutlu. Bu kapanma süreci içerisinde tesislerini sezona hazırlayan turizmciler sektördeki aşılanmanın hızlanması ile birlikte yurt dışından uçaklarında sefere başlaması ile canlı bir sezon beklediklerini ifade ediyorlar. Ölüdeniz La Boutigue Maya Hotel sahibi Turizmci Muhammet Kökten, “Pandemi nedeni ile ilgili uygulanan bu tam kapanma sonucunda vakalar ne kadar düşecek o çok önemli. Beklentileri karşılarsa Ölüdeniz’de Haziran ayı gibi otellerin geneli açmayı düşünüyor” dedi.

Karaca, verdiğimiz sözleri tutmaya devam ediyoruz

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi işbirliği ile Ölüdeniz Mahallesi, Ovacık Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın üstyapısını bayrama kadar yetiştirme sözü verdiği, Ovacık Caddesi’nde asfalt kaplama çalışması son noktaya geldi.

Meclis üyelerinden işgaliye ücretlerinin düşürülmesine red oyu

Fethiye Belediye Meclisi, Nisan ayı olağan toplantısında bir dizi karar aldı. Mart ayı meclis toplantısında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanlığının korona virüs salgınından dolayı Ölüdeniz Mahallesi semt pazarı esnaflarının işgaliye ücretlerini ödemekte zorlandığından dolayı düşürülmesini talep etmişti. İşgaliye ücretlerinin bin 400 TL’den 500 TL’ye düşürülmesini talep ederken, talep belediye meclisi tarife komisyonuna gönderilmişti. Komisyon raporu Fethiye Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz gün yapılan toplantısında komisyon başkanı Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı tarafından okunarak; işgaliye ücretlerinin 500 TL’ye düşürülmesi talebinin reddine karar verildiği bildirildi. Konuyla ilgili olarak meclis üyelerinin diğer pazarlar ile emsal teşkil edilebileceğinden dolayı oy birliği ile red kararı verildiği ifade edildi.  

Yetkililerden yardım bekliyorlar 

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü-Ovacık Mevkii kanalizasyon hattı çalışmaları devam ederken; yağmurlu havaların ardından yollarda ulaşımın zor olduğu ifade edildi. Bazı yerlerde çukurların oluştuğu da gözlenirken; vatandaşlar sorunların çözülmesini bekliyor.