Ölüdeniz Plajı Haberleri

Ölüdeniz Plajı Haberleri

Fethiye’ye Ankara’dan tatile geldi, hayran kaldı

Fethiye’nin dünyaca ünlü plajı Ölüdeniz, her yıl binlerce tatilciyi ağırlamaya devam ediyor. Ankara’dan tatil için Fethiye’ye geldiğini belirten Bülent Bey, Fethiye’yi çok sevdiklerini söyledi.

Fethiye Belediyesi İzinsiz Çadırlara Müdahale Etti

Türk turizminin en önemli merkezlerinden birisi olan Fethiye’nin incisi Ölüdeniz’de izinsiz  kurulan çadırlara Fethiye Belediyesi’nce müdahale edildi.

Fethiye Ölüdeniz’de Sezonun Gidişatı Personeli Mutlu Etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajı, Fethiye’de sıcaklıkların 35 derecenin üzerinde seyretmesinden dolayı rağbet görmeye devam ediyor.

ÖLÜDENİZ SOKAKLARI TIKLIM TIKLIM

Ekim ayının son haftasına yaklaşırken Türkiye’nin gözde tatil beldelerinden olan Ölüdeniz Plajı, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Her yıl düzenlenen Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali’nin ilk gününde sokaklar doldu taştı.

Denizin rengini gören bir daha baktı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde etkili olan fırtınalı ve yağışlı havanın ardından dünyaca ünlü Ölüdeniz Plajı’nda denizin rengi turkuaza dönüştü.

Alban, Jeotermal Bölgesini Gezdi

Fethiye'de Arkeolojik Sit ve 1’inci Derece Doğal Sit içerisinde bulunan Ölüdeniz Plajı Lagünü’nde, Kayaköy Mahallesi Soğuksu Plajı mevki ile Delikliburun/Gemiler Sahili içerisinde ve Darboğaz Plajı kuzeyindeki Oyukbaşı Tepesi mevkiinde toplam 6 adet jeotermal sondaj kuyusu açılması haberlerinin ardından Fethiye’ye gelen Chp Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Kayaköy’de geniş güvenlik önlemleri altında yapılan basın açıklamalı eylemden sonra jeotermal bölgesini gezdi.

Ölüdeniz Turizm Sezonuna Merhaba Dedi

Fethiye Belediyesi ve STK’ların destekleriyle 1. Fethiye Ölüdeniz Bahar Buluşması, sezona merhaba etkinliği Dünyaca ünlü Ölüdeniz plajında başladı. Paraşüt akrobasi ve THK tarafından paramator gösterilerini turistler ilgiyle izledi. Pazar gününe kadar sürecek etkinlikler animasyon gruplarının gösterileri, paraşüt akrobasi ve mehter takımı konseriyle devam edecek.

Oturarak Voleybol Oynadılar

Ölüdeniz Plajı’nda oturarak voleybol oynayan engelli sporcular renkli görüntülere sahne oldu