Orkut Haberleri

Orkut Haberleri

Ortaca’ da korkutan yangın

Ortaca’ nın Fevziye Mahallesi'nde çıkan küçük çaplı bir yangın, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Tatilciler ve köylülerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden önlendi.

Fethiye'de Tüp Patladı, Yangın Çıktı

Fethiye'de bir restoranda tüp patlaması nedeni ile çıkan yangın korkuttu.

Fethiye Ovacık'ta korkutan orman yangını kontrol altında

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Ovacık Mahallesi Babadağ eteklerinde saat 14.00 civarlarında meydana gelen orman yangını, ekiplerin çalışması sonucunda kontrol altına alındı.

Seydikemer’de korkutan yangın

Seydikemer'in Arsa Mahallesi'nde Çamlıtepe Mezarlığı ve çevresinde yangın çıktı.

Fethiye’de Korkutan Yangın

Muğla'nın Fethiye ilçesi Akarca mahallesinde bulunan bir güzellik merkezinin alt katında elektrik kaynaklı yangın meydana geldi.

TBMM Başkan Vekili Karaca, Aras’ı ziyaret etti

TBMM Başkan Vekili Karaca’nın ziyaretinde CHP Muğla Milletvekilleri Gizem Özcan ve Cumhur Uzun, İl Başkanı Zekican Balcı, İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Korkut ile Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da yer aldı.

Marmaris’te korkutan orman yangını

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinde çıkan orman yangını, gün ağarması ile hava araçlarının hızlı müdahalesi sonrası söndürüldü.

ORKUT ile AFAD ekiplerine eğitim

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Orman Arama Kurtarma Timi (ORKUT) ekipleri, AFAD ile işbirliği yaparak eğitim programlarına tabi tutuluyor.

Korkutan 4.1 büyüklüğünde deprem

Malatya Battalgazi'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Saatcı; “Ortak Akıl, Hoş Görü Ve Paylaşımla Yöneteceğiz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı mevcut belediye yönetiminin belediye çalışanlarını korkutarak onlara mobing uyguladığını açıkladı.

Menteşe’de ev yangını korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen ev yangını İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Sesi Duyan Balkona Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde elektrik direklerindeki patlamalar korkuturken, o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

‘Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması’ Sona Erdi

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Dede Korkut Okumaları Hikâye Yazma Yarışması" ve "Dîvân-u Lugâti't-Türk Hakkında Deneme Yazma Yarışması" sonuçları açıklandı.

Malatya’da Korkutan Deprem!

Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Menteşe’de Çıkan Yangın Korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen depo yangınında 1 motosiklet zarar gördü.

Bakımdan Alınan Otomobil Yarım Saat İçinde Yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen araç yangını vatandaşları korkuttu. İddiaya göre yanan otomobilin yarım saat önce bakımdan çıktığı öğrenildi.

Denizlerde korkutan sıcaklık artışı

Tüm dünyada etkisini arttıran iklim değişikliği sonucu Akdeniz ve Ege’de deniz suyu sıcaklığının her yıl 5 metre derinliğe indikçe arttığı, bunun sadece denizler için değil, karasal iklim için de çok ciddi bir tehdit oluşturduğu açıklandı.

Naci Görür, Korkutan Uyarıyı Yaptı

4,2 büyüklüğünde gerçekleşen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür açıklamalarda bulundu. Görür, "Biliyorsunuz bu deprem en fazla korktuğumuz ve dikkat çektiğimiz Yedisu Fayı üzerinde oldu. Bu fay kırılmaya ve 7'nin üzerinde deprem üretmeye hazır" dedi.

Muğla’da çıkan baca yangını korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen baca yangını çevre sakinlerinde korkuya neden oldu.

Milas’ta bir mandıranın hurdalığında çıkan yangın korkuttu

Milas'a bağlı Şevketiye Mahallesi’nde bulunan bir mandırada akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, hurdalıkta başladığı tespit edilen yangın maddi hasara neden oldu. Yangın bölgedeki evlere sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çıkan yangın korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen çatı yangını itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Milas'ta korkutan kaza, Otomobil altında kalarak yaralandı

 Muğla'nın Milas ilçesinde yaşanan kazada, seyir halindeyken kontrolden çıkarak geri geri kaçan otomobilini durdurmak isteyen sürücü otomobilin üzerinden geçmesi sonucu yaralandı.

İzmir'de gece yarısı korkutan deprem

İzmir'in Buca ilçesinde gece yarısı 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği ise 9 kilometre olarak ölçüldü. Kentte kısa süreli paniğe yol açan sarsıntı sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Muğla’da hastanede çıkan yangın korkuttu

Menteşe Devlet Hastanesinde elektrikten çıktığı belirlenen yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Hastane İnşaatı Yangını Korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yapımı inşaat aşamasında olan devlet hastanesinin bodrum katında çıkan yangın korkuttu.

Kavşaktan Geçmek İçin Beklediler ama Ölümden Kaçamadılar

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana gelen ve yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kavşağa gelip 2 dakika 50 saniye boyunca bekleyen Memiş Günal idaresindeki otomobil, hareket ettikten sonra hızla gelen otomobilin çarpması sonucu çarpan otomobille birlikte yolun dışına savruldu. Kazada Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Günal çiftinin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.’nin olaydan 12 gün sonra tahliye edilmesi bizim acımızı daha da büyüttü" dedi.

Deprem çevre illerden de hissedildi

Türkiye son günlerde depremle yatıp depremle uyanırken, bu kez Bodrum açıklarında korkutan bir sarsıntı meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi.

Bodrum açıkları sallandı

Türkiye son günlerde depremle yatıp depremle uyanırken, bu kez Bodrum açıklarında korkutan bir sarsıntı meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.8 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi.

Korkutan yangın, iş yerleri zarar gördü

Muğla'nın Ula ilçesinde meydana gelen yangında 13 iş yeri zarar görürken, yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan devam ediyor.

Elektrik kablosundan çıkan yangın korkuttu

Fethiye’de çarşı bölgesinde bulunan bir iş yerinde elektrik kablosunun yanmasından dolayı çıkan yangın kısa süreli korku yaşattı.