Otelde Haberleri

Otelde Haberleri

Fethiye’deki Konteynır Yangını Söndürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde inşası devam eden bir otelde işçilerin kaldığı konteynır bölümünde çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesi ile söndürüldü.

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Özdağ, “Suriyelilerin Parasını Siz Ödüyorsunuz”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye’ye gelerek bir otelde düzenlenen programda gençler ile buluştu. Genel Başkan Özdağ’ı saatler öncesinden bekleyen gençler, toplantı salonuna sığmadı.

9 Yıl Sonra Gelen Telefon, 12 Yaşındaki Çocuğa Umut Oldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan ve bir otelde güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Ezgi Korkmaz'ın kan kanseri kuzeninin çocuğu için verdiği kan örneği, 9 yıl sonra 12 yaşındaki başka bir çocuğa umut oldu. Korkmaz, 9 yıl sonra kendisine gelen telefonla, küçük bir çocuğun hayatına dokunmayı başardı.

Bodrum’da Apart Otelde Yangın

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir apart otelde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Kaybolan turist için arama çalışması başlatıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otelden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen ve kaybolduğu düşünülen Kanadalı turistin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Otelde yangın paniği

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir otelin odasında çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Apart otelde 32 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Asayiş ekipleri düzenledikleri operasyonla bir apart otelde kayıt dışı kalan 32 düzensiz göçmeni yakaladı. Apart otele düzensiz göçmenleri kayıt dışı olarak konaklattırma suçundan ceza kesildi.

Muğlaspor 10 günlük kampını tamamladı

Afyonkarahisar kampını tamamlayan Muğlaspor'u kaldıkları otelde ziyaret eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç 10 günlük çalışma hakkında bilgi aldı.

Sahnenin Elektrik Kontağından Yangın Çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Siteler Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir otelde yangın çıktı.

Otelde konaklayan kişinin arabasını çizdi

 Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı turistik Selimiye Mahallesi'nde bir otelde konaklayan misafirin aracını, otele komşu olan bir evde oturan kinin gerçekleştirdiği tespit edildi. Güvenlik kamerası incelemesi sonrası arabayı çizen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

15 Temmuz'da Muğla'da yaşananlar

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Marmaris’te kaldığı otelde derdest etmek için gelen MAK, SAT ve Özel Kuvvetler'den oluşan 37 kişilik suikast timi, 16 Temmuz gecesi saatlerinde helikopter ile Marmaris'e gelmişti.

Marmaris'teki otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele gelen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) suikast timinin geride bıraktığı izlere 7 yıldır hiç dokunulmazken, oteldeki tahribat darbecilerin gözünün ne denli döndüğünü gözler önüne seriyor.

Otel Odasında Uyuşturucu Operasyonu; 1 Şüpheli Gözaltında

Fethiye’de uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Sahte içki ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde yapılan aramada toplam 2 bin 199 şişe sahte içki ele geçirildi.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

GÖÇMENLERİ ARKA KAPIDAN ALIP KONAKLATMIŞ

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 yıldır kapalı olan bir otelde düzensiz göçmenlerin izinsiz olarak konaklamasını sağlayan güvenlik görevlisi ve 21 düzensiz göçmen, polis ekipleri tarafından yakalandı.

İZMİR'DEKİ MUĞLALILAR KUŞADASI'NDA BULUŞTU

İzmir'de bulunan Muğlalılar Derneği'nin Geleneksel Dayanışma Gecesi, pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra Kuşadası'nda bir otelde gerçekleşti.

TÜRSAB BAŞKANI BAĞLIKAYA, MARMARİS'TE SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Marmaris'te bir otelde TÜRSAB bölge üyeleri ve sektörü temsilcileri ile buluşarak toplantı yaptı.

OTEL ALEVLERE TESLİM OLDU

Marmaris’te gece saatlerinde bir otelde yangın çıktı. Otelin restoran kısmında başladığı öğrenilen yangına Marmaris itfaiye grup amirliği ekipleri müdahale ederek söndürdü.

MARMARİS’TE BİR OTELDE 66 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzensiz göçmenlerin yasadışı yollar ile yurt dışına çıkış ve konaklama faaliyetlerini engellemelere yönelik uygulamalarda 66 düzensiz göçmen bir otelde kayıtsız şekilde konaklarken yakalandı.

TURİSTLER TATİLİ BIRAKIP ZEYTİN TOPLADI

Bodrum'da 5 yıldızlı bir otelin bahçesinde bulunan 300 adet zeytin ağacının hasadını otelde tatil yapan yerli ve yabancı turistler yaptı. Deniz, güneş ve kum üçlüsünü bırakan turistler, zeytin hasadını yaptıktan sonra yağını almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

BAŞKAN AY, “PANDEMİNİN BEDELİNİ FAZLASI İLE ÖDEDİK”

Pandemi sürecinden sonra Fethiye turizminde başlayan hareketlilik esnafın bir nebzede olsa yüzünü güldürdü. Sezonun ortasında olunmasına rağmen yaşanan doluluğu değerlendiren Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (Çalış-der) Başkanı Mete Ay, “Bu sene şu anda mesela Ağustos ayında otellerde Çalış’ ta yer bulmak zor. Şu anda gerçekten doluyuz. Kendimizde yer olmadığı zaman arkadaşlarımı arıyorum, yer bulmaya çalışıyorum. Ağustos ayı zaten bizim sezonumuz ve bu ay şöyle 5 oda, 6 oda bir otelde bulursak bu sorun demektir” dedi.

Marmaris Uygulama Oteli alevlere teslim oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi'nde yerleşim birimlerine yakın bölgede çıkan orman yangını sonrası alevler Uygulama Oteli'ne sıçradı. Otelde söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

Zara, söylediği şarkılarla tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı

Türk Halk Müziği'nin sevilen sanatçısı Zara, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde The OBA otelde sahne aldı.

Kubat Bodrum’da kulakların pasını sildi

Türk Halk Müziği'nin başarılı yorumcularından Kubat, Bodrum Bardakçı Koyundaki Azka Otelde unutulmaz performansa imza attı.

Bülent Ersoy kış tatilini Bodrum’da geçiriyor

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, soğuk kış günlerinin keyfini Bodrum'da ki bir kaplıca otelde çıkararak yoğun geçen konser turnelerinin stresini attı.

Telefon hırsızı tutuklandı

Menteşe ilçesinde bir otelden cep telefonu hırsızlığı iddiası ile gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otelde Uyuşturucu Baskını

Muğla İl jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticareti ile kullanımı ile mücadele kapsamında Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’nde bir apart otele baskın yapıldı.Yapılan baskında gözaltına alınan 5 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken diğer 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

AZKA otelde coşkulu yılbaşı

Muğla Bodrum'da coşkuyla kutlanan yılbaşında meydanlar kadar otellerde de eğlence doruğa çıktı.