Otogar Haberleri

Otogar Haberleri

Fethiye’de otogarda sessizlik hakim, Olgun “İşlerimiz düşüşte”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde şehirlerarası otobüslere ilgi azaldı. Fethiye’de Aslı Olgun, şehirlerarası otobüslere ilginin hangi sebeple azaldığı ile ilgili bilgiler verdi.

Usta, “Yaz sezonu geçen yıla göre durgun geçiyor”

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Otogar Taksi’ de şoför olarak çalışan Murat Usta, Fethiye’de bu yaz sezonunun diğer sezonlara göre daha durgun geçtiğini fakat son 2 aydır hareketlilik olduğunu söyledi.

Fethiye’ye Gelen Öğrencilere Yol Gösteriyorlar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Kadın ve Gençlik Kolları, Fethiye Otogarı’na Fethiye’de öğrenim görmek için gelen öğrencilere bilgilendirici kitapçıklar dağıttı.

Başkan Aras’tan Seydikemer’e otogar müjdesi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, göreve geldiğinden itibaren 100 günde yapılanları anlattığı toplantıda Seydikemer’e otogar müjdesi verdi.

Ortaca Belediye Başkanı Tezcan; "Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda adım atmakta kararlıyız"

Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Burak Kaplan’ın otogarın bulunduğu alanın Muğla Büyükşehir Belediyesine tahsisi ile ilgili yaptığı açıklamayı değerlendirirken, “Bu konuda doğru adımları Ortaca’nın menfaatleri doğrultusunda almaya kararlıyız. Daha henüz süreç devam ederken yangından mal kaçırır gibi yapılan bu haberleri maksatlı ve iyi niyetten yoksun buluyoruz” dedi.

Yeni otogar yolu hizmete açıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Kurban Bayramı öncesi hizmete açılması için söz verdiği Muğla’nın Menteşe ilçesindeki yeni otogara ulaşımı sağlayan yolda başlayan genişletme çalışmaları sonrası asfaltlanarak dört şeritli hizmete girdi.

Başkan Aras “Vatandaşların taleplerine kayıtsız kalmıyoruz”

Bodrum’a diğer ilçeler ve havalimanlarından toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlayan yolcuların doğrudan şehir merkezine ulaşmaları amacıyla, vatandaşların talebine karşılık veren Muğla Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı yeniden faaliyete aldı.

Fethiye’de yaşam kalitesi artacak: Yol üstü otopark, alternatif yollar, feribot, yeni otogar

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yaptığı açıklamada Fethiye'nin trafik sorunlarını hafifletmek ve şehirdeki yaşam kalitesini artırmak adına önemli projeler hayata geçireceklerini duyurdu.

176.5 kg midye ele geçirildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri Menteşe Şehirlerarası otogarda sağlıksız şartlarda taşındığı tespit edilen 176.5 kg midyeye el koydu.

Menteşe otogar yolu Kurban Bayramına hazır

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Menteşe otogar yolunun Kurban Bayramı öncesi tamamlanması hedefleniyor. Yolda incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Denizli yol ayrımındaki akıllı kavşakta seçim öncesi başlayan çalışmaların tekrar başlayacağına inandığını, konunun da takipçisi olduklarını açıkladı.

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Otogar yolunda ikinci etap çalışmaları devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dirgeme-Yeni Otogar yolunda çalışmalarının devam ediyor. Projenin birinci etabı kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. İkinci etap kapsamında da asfalt sökümü tamamlanıp dolgu çalışmalarına başlandı.

Menteşe’de Otogar Yolunda İkinci Etaba Geçildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı. 2. Etap olarak bu sapaktan yeni otogara kadar olan kısım kapatılarak genişletme ve sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Otomobil Ağaca Çarptı: 1 Ölü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yoldan çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Menteşe Otogar Kavşağında Yol Çalışması Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe adliye önündeki akaryakıt istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Mersin'de Kazaya Karışan Otobüsün Marmaris Otogarındaki Görüntüleri Ortaya Çıktı

Mersin'in Aydıncık ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 9 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Otobüsün Muğla’nın Marmaris ilçesi otogarındaki görüntüleri ortaya çıktı.

Fethiye Metro Turizm'den Lokma Hayrı

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda Ali Okumuş için lokma hayrı düzenlendi.

Otogarda kış lastiği denetimleri

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Menteşe otogarında kış lastik uygulaması yapıldı.

Şehir içi trafik yoğunluğu büyük oranda azalacak

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 2021 yılından bu yana yapımı için uğraştığı Adliye-Menteşe Yeni Otogar yolunda çalışmalar başladı. Projesi uzun süre önce hazırlanan ancak şahıs arazileri olması nedeniyle davaların açıldığı ve kamulaştırma kararı çıkmadığı için çalışmaların başlayamadığı proje hayata geçiyor.

Metro Turizm Fethiye'den lokma hayrı düzenlendi

Türkiye'nin saygın ve köklü kuruluşlarından birisi olan Metro Turizm Fethiye'den Fethiye Otogarı'nda lokma hayrı düzenlendi.

Otobüs Bilet Fiyatları Cep Yakıyor

Akaryakıta gelen zam fiyatları şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Fethiye Otogarı’ndan alınan bilgilere göre en ucuz biletler 250 liradan başlıyor.

Fethiye Belediyesi öğrencilerin yanında

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye’de öğrenim görmeye gelen öğrenciler için otogarda karşılama stantı ve mobil ikram aracı kurdu. Burada öğrencilere her türlü imkânı sağlayan ekipler, tercih dönemi boyunca görevlerinin başında olacaklarını belirttiler.

MENTEŞE OTOGAR KAVŞAĞINDA KAZA: 1 YARALI

Muğla'nın Menteşe İlçesi otogar kavşağında iki aracın karıştığı kazada 1 kişi başından hafif şekilde yaralandı.

UYUŞTURUCU PAKETİNİ ALIRKEN YAKALANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesine otobüsle gönderilen yaklaşık 2 kilo uyuşturucuyu otogarda teslim alan şahıs, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

FETHİYE’DE UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERİLMİYOR

Muğla'nın Fethiye ilçesinde uyuşturucu getiren şüpheli otogarda yapılan operasyonla gözaltına alınıp, tutuklandı.

MENTEŞE OTOGARINDA MENŞEİ BELLİ OLMAYAN 305 KİLO SUCUK ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada,”02.01.2023 tarihinde gelen ihbar üzerine saat 07.30-08.00 de Muğla Menteşe otogarında yapılan incelemede menşei belli olmayan etiketsiz ve taşıma koşulları uygun olmayan 305 kg sucuk ele geçirildi.

OTOGARDA MENŞEİ BELİRSİZ 308 KİLO ET YAKALANDI

Muğla'nın Menteşe İlçesi otogarında menşei belirsiz 256 kilogram kanatlı havyan eti ele geçirildi.

670 kilometre yolda yakalanmadılar, Muğla’da yakalandılar

Muğla Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince Menteşe Otogar kavşağında durdurulan araçlarda ve kaçan iki araçta toplam 11 düzensiz göçmen yakalandı.

Taş kokain ele geçirildi

Marmaris'te otogarında Narkotik Grup Amirliği ekiplerince yapılan aramada bir şahsın üzerinde taş kokain ele geçirildi.