Otomobil Sürücüsü Haberleri

Otomobil Sürücüsü Haberleri

2 çocuğun öldüğü kazada, otomobil sürücüsü tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosikletteki 2 çocuğun öldüğü kazada gözaltına alınan otomobil sürücüsü tutuklandı.

Dikkatsiz sürücü kazaya sebep oldu, 1 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde iddiaya göre bir aracın sürücüsünün kontrolsüz şekilde kapıyı açması ile hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü kaza yaparak yaralandı.

Yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı

Fethiye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil metal bariyere çarptı. Bariyerin araca ok gibi saplandığı kazada araç hurdaya dönerken yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Otomobil ambulansa çarptı; 1 ağır yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, park halindeki otomobile, ardından da ambulansa çarptı. Kaza otomobil sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

Ticari Araç İle Personel Servisi Çarpıştı: 1 Ölü 7 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ticari araç ve personel servisinin çarpışması sonu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü Türker Türkoğlu (66) olay yerinde hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı.

Bodrum'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Tır ile otomobil çarpıştı: 2 ölü

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde tuğla yüklü tır ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ve yolcusu hayatını kaybetti.

Çocuğa çarpan otomobilin sürücüsü tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde depremzede çocuğun hayatını kaybettiği kazada, otomobil sürücüsü tutuklandı.

Darp edilen avukatın bacağı iki yerden kırıldı

Manisa’dan İstanbul’a otomobiliyle seyir halindeyken yolda birbirlerini sollayan otomobillerin tehlikeli sürüşlerinden kaçmak isteyen avukat, otomobil sürücüsü polis tarafından darp edildi. Bacağı iki yerden kırılan ve 10 gün hastanede kalan avukatın tedavisi devam ediyor.

YARALI OLARAK KURTULAN SÜRÜCÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 2 gün önce trafik kazasında yaralanan otomobil sürücüsü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

SEYDİKEMER’DE KAZA: 1 ÖLÜ

Seydikemer’in Zorlar Mahallesinde meydana gelen kazada 24 yaşındaki otomobil sürücüsü Mehmet Büyükkocagöz hayatını kaybetti.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü ağır şekilde yaralandı.

BODRUM'DA 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ KAZADA SÜRÜCÜ 160 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2'si ağır 3 kişinin yaralandığı kazada 160 promil alkollü olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İKİ OTOMOBİLİN YARIŞI KAZAYA NEDEN OLDU: 1 AĞIR YARALI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde iddiaya göre yarışan araç sürücülerinden bir tanesinin kullandığı otomobil 3 araca çarparak hurdaya dönerken, diğer otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Kaza yapan otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

Vitesi karıştırınca işletmeye çarptı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde vitesi karıştıran otomobil sürücüsü, bir süt ürünleri işletmesine çarptı. İşletme önündeki inek heykeli ve duvar, çarpmanın etkisiyle alt kısımdaki ofisin önüne düşerken bir kişi inek ve duvar altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.

Kazadan 3 hafta sonra yaşamını yitirdi

Muğla-Denizli karayolu 10'uncu kilometresi Yaraş Mahallesi mevkiinde 3 Kasım'da gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan otomobil sürücüsü Ali Göndoğdu kazadan üç hafta sonra yaşamını yitirdi.

Makas atan otomobil sürücüsü kazaya neden olup kaçtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde makas atarak ilerlediği iddia edilen bir otomobil, başka bir otomobile kaza yaptırdı. Kazada otomobilde yolcu konumundaki bir kişi yaralandı.

Göcek mevkiinde meydana gelen kazada sürücü yaralandı

Fethiye’de otomobil şarampole devrildi. Yaralanan otomobil sürücüsü Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Motosikletli genç kendine çarpan sürücüyü dedektif gibi arıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde motosikletli genç, kendisine çarpıp kaçan otomobil sürücüsünü arıyor. Kaza anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kontrolden çıkan araç elektrik direğine çarptı: 1 yaralı

Fethiye Karaçulha Mahallesi, Mezarlık Caddesinde otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil elektrik direğine çarparak durabildi. Meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kısıtlamada sokağa çıktılar, polisin ’dur’ ihtarına uymayınca kaza yaptılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasına uymayan 2 kişi otomobille gezerken polisin ekipleri tarafından durdurulmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayıp otomobille kaçmaya çalışan 2 kişi kaza yaptı. Kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken 1 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Otomobil şarampole yuvarlandı

Yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, şarampole yuvarlandı.

Uçuruma Yuvarlanan Otomobilin Sürücüsü İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otomobilin yaklaşık 30 metre uçuruma yuvarlanması sonucu, otomobil sürücüsü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.