Oy Birliği, Haberleri

Oy Birliği, Haberleri

Seydikemer’de Haziran Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile yapıldı.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

2021 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi

Fethiye Belediye Meclisi 2021 yılının ilk meclis toplantısı Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bir tanesi gündem dışı olmak üzere 20 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında 18 madde oy birliği, 2 madde ise oy çokluğu ile kabul edildi. İkinci oturumda ise komisyona giden balık hali çatı, cephe döşeme ve pis su deplaseleriyle ilgili bütçe aktarımı konusundaki madde oy birliği ile geçti.

Son meclis toplantısı

Fethiye Belediye Başkanı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart’ta görev süresi sona erecek Fethiye Belediye Meclisi’ne son kez başkanlık yaptı. Meclis üyelerinin parti ayrımı gözetmeksizin karışık oturduğu toplantıda, görüşülen 9 maddenin 8’i oy birliği, 1’i oy çokluğuyla kabul edildi.