Özel Etkinlik Haberleri

Özel Etkinlik Haberleri

Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel etkinlik

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Arkeoloji Günleri ve Müzeler Haftası’na özel Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde bilgilendirme konferansı yapıldı. Etkinliğe Fethiye’de yaşayan vatandaşlar ilgi gösterdi.

Menteşe Belediyesi’nden kadınlar gününde iki etkinlik

Menteşe Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlediği özel etkinlikler ile kutluyor.

Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikler

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını düzenlediği özel etkinliklerle kutluyor. ‘Evlerimizi Bayraklarla Donatıyoruz’” kampanyasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde tiyatro gösterileri, spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlenecek.

100. Yıla özel etkinlikler

Cumhuriyetin ilan edilişinin 100’üncü yılı, Bodrum Belediyesi’nin hazırladığı etkinliklerle coşku içinde kutlanacak.

Yörük Türkmen Toyu'nda binlerce Yörük hasret giderdi

 Muğla merkezdeki Düzeyn Yaylası, 14. Yörük Türkmen Toyu'na ev sahipliği yaptı. Muğla Yörük Obaları Derneği tarafından düzenlenen bu özel etkinlikte, Türkiye'nin dört bir yanından gelen Yörük Türkmen derneklerini ağırlandı.

DOSTLUK KENTİNDE ÇOCUKLARA ETKİNLİKLER

Bodrum Belediyesi tarafından kurulan Hatay Arsuz Dostluk Kenti’nde depremzede vatandaşların ihtiyacına yönelik çalışmalar yürüten Bodrum Belediyesi, çocuklara özel etkinliklerini de sürdürüyor

CLUB TUANA’DA DEPREMZEDE KADINLARA ÖZEL ETKİNLİK

Club Tuana Fethiye’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında program düzenlendi. Programa katılım yoğun olurken kadınlar sohbet eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

BODRUM BELEDİYESİ DEPREM MAĞDURU ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLİYOR

Bodrum Belediyesi, deprem mağduru ailelerin çocuklarının yaşadıkları travmatik süreci atlatmalarına yardımcı olacak etkinlikler düzenliyor.

ÖZEL ÖRENCİLERDEN ÖZEL ETKİNLİK

Orman Haftası nedeni ile Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencileri tarafından Orman İşletme Müdürlüğü Eldirek Ağaçlandırma Sahası’nda ağaç dikme etkinliği düzenlendi.

Kadınlar gününde sezona merhaba

Gelinlik ve damatlık gibi ürünlerde Fethiye’nin önde gelen giyim mağazalarından birisi olan Event Sposa , Kadınlar Günü’nde sezona merhaba etkinliği düzenliyor. Üç gün sürecek bu özel etkinlikte indirim uygulanacak.

FTSO’dan turizmcilere özel etkinlik

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Marmaris Ticaret Odası (MTO) işbirliğinde düzenlenecek ‘Dijital Masterclass @Travel’ toplantısında dijital turizm trendleri, seyahat ve pazarlama çözümleri masaya yatırılacak.