Özveri Haberleri

Özveri Haberleri

Çocuklarının eğitimi için her gün 40 kilometre yol kat ediyor

Muğla’nın Yerkesik Mahallesi'nin kırsal kesimlerinde yaşayan Halise Yılmaz (50), çocuklarının eğitimi için iki yıldır her gün büyük bir özveri gösteriyor. Bölgede sosyal aktivite imkanlarının sınırlı olması nedeniyle çocuklarını daha iyi bir eğitim ortamına kavuşturmak isteyen Yılmaz, her sabah 40 kilometre mesafedeki Gençlik Merkezi'ne gitmek üzere yola çıkıyor.

Fethiye Belediye Başkanı Karaca: Zabıta Teşkilatı Yerel Yönetimlerin Omurgasıdır

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahadaki denetimleri ve uygulamalarıyla halkın sağlığı, huzur ve esenliği için sıcak, soğuk ya da gece, gündüz demeden, özverili bir biçimde çalışan zabıta teşkilatının kuruluşunun 198. yıl dönümünü kutladı.

Yoğun bakım farkındalık ayı Muğla’da kutlanıyor

 Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 1-31 Mayıs yoğun bakım farkındalık ayı kutlamaları gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Köksal’dan Anneler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı ve Şehir Plancısı Gonca Köksal, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Annelik, yalnızca biyolojik bağlarla değil, fedakârlık ve özveriyle tanımlanan en güçlü sevginin de bir ifadesidir" dedi.

Saatcı, Tersanede İlgiyle Karşılandı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagözler Mahallesi’nde bulunan tersaneyi ziyaret etti. Saatcı, bölgenin Fethiye’ye yakışır bir hale gelmesi için özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Başkan Akdenizli: “Tüm Birimlerimiz Özveriyle Çalışıyor”

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde parke çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden Engelli Bireylere Akülü Sandalye Temini

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak ve sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak amacıyla özveri ile çalışan Bodrum Belediyesi, 2023 yılında toplam 9 engelli araç alımı yaptı.

Belediyeden mevsimsel bakım çalışmaları devam ediyor

Milas genelindeki ağaç ve çalı gruplarının kente daha estetik görüntü kazandırması amacıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe birimi tarafından başlatılan budama çalışmaları, birime bağlı personelin özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor.

Başkan Oktay: “Ayağınıza taş değmesin”

İtfaiye Haftası dolayısıyla Marmaris İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay doğal afetlerde ve yangınlarda özveriyle çalışan tüm itfaiye personeline teşekkür etti.

Zabıta 197 yaşında

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, sahada yaptığı tüm uygulamalar ve denetimlerle vatandaşlarımızın sağlığı, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden, özverili bir şekilde sevgi ve hoşgörüyle halkımızın yanında ve hizmetinde olan zabıta teşkilatının 197'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Deprem Bölgesinde Görev Alan Personele Başarı Belgesi

Seydikemer İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan 27 personele, deprem bölgesindeki özverili çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim edildi.

Enver Ataçocuğu’ndan Futbol Akademisi İle İlgili Açıklama

Fethiyespor Futbol Akademisi Direktörü Enver Ataçocuğu yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Teknik Direktör Ataçocuğu, genç yeteneklerin ortaya çıkarılması adına ekibi ile birlikte özverili bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Vekil Adayı Demir, Çiftlik Esnafını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Muğla'da sıkılmadık el bırakmayan Vekil adayı Demir, özverili çalışmasıyla vatandaşlardan da takdir topluyor. 

Durdurulamayan aday adayı 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Av. Aydın Tilkici, bölgedeki ziyaretleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Vatandaşlar ve esnafların büyük ilgi gösterdiği Aday Adayı Tilkici, seçim sürecinde ekibi ile birlikte özverili bir çalışma yürüttüğünü ifade etti. 

Datçalı esnafın özverili davranışı takdir topladı

Muğla'nın Datça ilçesinde manavlık yapan Mehmet Beyhan geçtiğimiz günlerde Mesudiye Mahallesi'nde çıkan ve 24 saatlik mücadele sonrasında kontrol altına alınan orman yangınında yaptıkları ile vatandaşlardan takdir topladı.

Kaymakam Balcı’dan Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Jandarma Teşkilatı’nın 183. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında Balcı, şu ifadelere yer verdi: ‘’Ülkemiz ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliğini; zaman mefhumu gözetmeksizin koruyan ve görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Jandarma Teşkilatımızın 183’üncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vali Tavlı’dan tıp bayramı mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı 14 Mart Tıp bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı.Tavlı mesajında “Milletimizin var olma, kalkınma ve gelişme mücadelesinde önemli roller üstlenen hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız; özveri ve inançla, meslek onuruna yakışır bir şekilde insanlığa, ülkemize ve milletimize hizmet etmektedirler” dedi.

Ftso, 10 Ocak Gazeteciler Gününde Basın Çalışanları İle Kahvaltı Buluştu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Fethiye’de görev yapan basın emekçileri ile kahvaltıda buluştu. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı basın çalışanlarının, 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve başarılar diledi.

Yeni İtfaiye Erleri Göz Dolduruyor

Kısa bir süre önce göreve başlayan itfaiye erleri, düzenlenen tatbikatta gösterdikleri özveri ile amirlerinden tam not aldılar.

CHP’li Erbay: 'Sağlıkta dönüşüm dediler sistemi çökerttiler'

Beyaz Yürüyüşe başlayan sağlık çalışanlarının sorunlarını Meclis gündemine taşımak için bir araştırma önergesi veren CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, “Sağlık çalışanları özellikle pandemi döneminde büyük bir özveri ile çaba gösterdiler. Bir can daha kurtarabilmek için gece gündüz demeden, canla başla mücadele ettiler. Kendi canlarını tehlikeye attılar. Şimdi onarın özlük hakları ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi gibi talepleri var. Onlar sadece kendileri için değil tüm halk için taleplerini ileri sürüyorlar. Sağlık çalışanlarının talepleri bir an önce kabul edilmelidir.” dedi.

Canözü, “Muhtarlarımız özveri ile çalışıyor”

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de düzenlenen törenle kutlandı.

Geniş ürün yelpazesi ile 'Ada Takı' Fethiye’de hizmete başladı

Fethiye’nin takıda yeni yüzü Ada Takı Fethiye halkı hizmet vermeye başladı. Açılış yoğun bir katılımla gerçekleşen gerçekleşti. Hedeflerinin hiçbir işletmeye benzememek olduğunu belirten Ada Takı işletme sahibi Esra Arslan, “Hedeflediğim şey hiçbir yere benzememek kendi ürünümün kendi adı olmak o yüzden tek amacım Ada takının kesinlikle tek adresi olması ve benim hayatım boyunca, bu yaşıma kadar yaptığım tek özverili ile davrandığım şey güler yüz ve insan ilişkileri hayatımda en önemli baz aldığım şeydir ve şunu eklemek istiyorum müşteri her zaman haklıdır” dedi.

Seydikemer hizmetlerle çağ atlıyor

Seydikemer Belediyesi asfalt sezonuna Ortaköy Mahallesi’nden başladı. Dualarla ve kurban kesimi ile başlayan çalışmalar kapsamında yaklaşık 50-55 kilometre asfalt yapılması planlanıyor. Çalışmaların 25 gün içerisinde bitirileceğine işaret eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Çalışan belediye personellerimizin özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. En büyük gayemiz vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın topraktan kurtarmak” dedi.

Marmaris Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

Marmaris Belediyesi Personel A.Ş. ile Genel İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, tüm personelin yangın sürecinde özveriyle çalıştığını belirterek, Sizinle gurur duyuyorum dedi.

Vali Orhan Tavlı, Afetlerde Tıbbi Malzeme Desteği Sağlayan Eczacılarla Bir Araya Geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, ilimizde yaşanan orman yangınları süresince özverili bir şekilde çalışan ve tıbbi malzeme desteği sağlayan eczacılar ile bir araya geldi.

Azerbaycanlı Gardaşlarımızdan Bayrak Hassasiyeti

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki orman yangını için Azerbaycan'dan gelen itfaiyeciler, alevle mücadelelerini Türk bayrağına olan saygı ve duyarlılıklarını da ihmal etmeden özveriyle sürdürüyor.

Caretta Caretta Kaplumbağaları’nın Yavru Çıkış Dönemi Başladı

Fethiye Çalış Plajı’nda caretta caretta deniz kaplumbağalarının hayatını sürdürmesi ve neslinin korunabilmesi adına özverili bir çalışma yürüten Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) görevlileri, Temmuz ayının ikinci haftasından itibaren yavru çıkışlarını beklediklerini söylediler.

Başkan Canözü, “Muhtarlarımız özveriyle çalışıyor”

Koronavirüs salgınıyla mücadelede ve yerel düzeyde faaliyetlerin yürütülmesinde muhtarlıklar önemli bir rol üstleniyor. Karagedik Mahallesi Muhtarı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Muhtarlarım yemeyi, içmeyi bırakmış canla başla hizmet ediyor” dedi.

Tek liste ile gidilen genel kurulda Dernek Başkanı Yüksel Topçu güven tazeledi

Fethiye’de güreş sporunun gelişmesi ve başarılı sporcuların yetişmesi adına özverili bir çalışma yürüten Fethiye Güreş İhtisas Kulübü Derneği kongresi tamamlandı. Tek liste ile gidilen genel kurulda Dernek Başkanı Yüksel Topçu güven tazeledi ve tekrar başkanlığa seçildi.