Palmiye Haberleri

Palmiye Haberleri

Palmiye Ağaçları Bakımdan Geçiyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Marmaris'in simgesi palmiye ağaçlarının mevsimsel budamasına devam ediyor.

Palmiyeler Bakıma Alındı

Marmaris genelindeki palmiye ağaçlarının dönemsel budamaları için çalışma başlatıldı.

MARMARİS'TE PALMİYELER TOPRAKLA BULUŞTU

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Atatürk Caddesi'nde yürütülen üst yapı yenileme çalışmalarında peyzaj aşamasına geçildi. Ana arter üzerine toplam 14 palmiye ağacı dikildi.

MARMARİS’TE PALMİYELER BAKIMA ALINDI

Muğla'nın Marmaris ilçesi genelindeki palmiye ağaçlarının dönemsel budamaları için çalışma başlatıldı.

Bodrum’daki villada yangın paniği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 kişinin bulunduğu villada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken büyük korku yaşayan ev sakinlerine sağlık ekipleri müdahale etti.

Marmaris’te sahili palmiyeler kaplayacak

Marmaris Belediyesi, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Uzunyalı sahili boyunca 85 adet palmiye ve yaklaşık 10 bin adet zakkum dikimi başladı.

Sevimli dostu AKUT kurtardı

AKUT Fethiye Ekibi duyarlı bir vatandaş tarafından gelen ihbar üzerine, Kargı Mahallesi’nde palmiye ağacında mahsur kalan kediyi kurtarmak için bölgeye hareket etti. 

FETHİYE’DEN 3 OTEL, EN İYİ 10 BUTİK OTEL ARASINA GİRDİ

Ulusal bir gazetenin sahillerde yaptığı araştırmada Türkiye’nin en iyi 10 butik oteli belirlendi. Fethiye’den 3 butik otel, Türkiye’nin sahillerdeki en iyi butik otelleri arasında yer aldı. Fethiye’den “Yat Boheme, adının hakkını veriyor”, “Perdue Jakuzili Kamp” ve “Göcek’te Layla 500 palmiyenin gölgesinde” başlıklarıyla Türkiye’nin sahillerdeki en güzel 10 butik oteli arasına girmeyi başardılar.

REKREASYON ALANI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Fethiye Belediyesi tarafından yapılan bölgenin en büyük parkı olacak rekreasyon alanı çalışmaları devam ediyor. Alanda yer alan ağaçlar proje kapsamında korunmaya alınırken, alanda çalışmalar hızla sürüyor. Bunun yanı sıra 3. Etap Sahil Bandı’na 36 adet palmiye ağacı dikimi de yapılıyor.