Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Haberleri

Park Ve Bahçeler Müdürlüğü Haberleri

Başkan Ünlü, personelle buluşmaya devam ediyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü bugün de Park Bahçeler Müdürlüğü’nde görevli çalışanlarla buluştu.

Marmaris’te Parklar Yenileniyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 4 aylık süreçte 2 yeni park yaparken; birçok parkı da revizyondan geçirdi.

Marmaris'te orta refüjlerde bakım çalışması başladı

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki orta refüjlerde bakım çalışması başlattı.

Ortaca, yaz sezonuna hazırlanıyor

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte parklar, yeşil alanlar, orta refüjler ve kaldırımlarda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi.

Marmaris’te Park Yapımları Devam Ediyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkeze uzak mahallelerde çocuk parkları yapmaya devam ediyor.

Ortaca Belediyesi Kendi Çiçeğini Üretecek

Ortaca Belediyesi ilçede bulunan belediyeye ait park ve bahçelere dikilmek üzere kullanılacak olan çiçek ve ağaçları kendisi üretmeye başladı.

Park Ve Bahçeler Marmaris'in Çehresini Değiştiriyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin dört bir noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Marmaris’te Yeşil Alan Miktarı 638 Bin Metrekareye Çıktı

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri 5 yıllık süreçte ilçenin yeşil alan miktarını 638 bin metrekareye çıkararak yeşil Marmaris’e yemyeşil katkı sundu.

Belediye, Yeşil Alan Düzenleme Çalışmaları Yapıyor

Bodrum Belediyesi, ilçe genelinde ekolojik dengeye ve kent estetiğine uyumlu yeşil alan düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama faaliyetlerine devam ediyor

Ortaca’da Yol Ve Parkların Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Ortaca ilçesinde çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin bakım çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Oktay, Küçük Kızın İsteğini Kırmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Çıldır Mahallesi’ndeki Acı İncir Parkı’na, ortaokul öğrencisi Öyküm’ün isteği üzerine, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yeni oyuncaklar monte edildi.

Marmaris’te parklar yenileniyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeni parkların yapımının yanı sıra ilçedeki parkları yenilemeye de devam ediyor. Müdürlük ekipleri ilk etapta 20 parkı yenilemek için çalışmalara başladı.

Belediye hız kesmeden çalışmalara devam ediyor

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Ortaca’daki parkların bakımı ve onarımı, yeşil alanların temizlik ve düzenleme çalışmalarına son hızla devam ediyor.

Dev saksılar ilgi çekti

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı üzerinde yeni bir peyzaj çalışmasına imza attı. Yeşil renge boyanan ve ışıklandırılan dev saksılar ilgi çekti.

Palmiye Ağaçları Bakımdan Geçiyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Marmaris'in simgesi palmiye ağaçlarının mevsimsel budamasına devam ediyor.

Marmaris'te yeşil alanlar düzenlendi

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son 4 yıllık süreçte toplamda 81 bin metrekare yeşil alan düzenlemesi gerçekleştirdi.

Belediye Bayram Hazırlığında

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bayram hazırlıkları kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor. 

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

BELEDİYE PERSONELİ YERDE BULDUĞU PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Belediye personeli yerde bulduğu parayı sahibine teslim etti Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli Mehmet Tosun, Çalış bölgesinde ağaç budama çalışması sırasında yerde bulduğu yaklaşık 28 bin TL’yi sahibine teslim etti.

MARMARİS BELEDİYESİ OKUL BAHÇELERİNE ÇOCUK PARKI YAPIMINI SÜRDÜRÜYOR

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri okul bahçelerine çocuk parkı yapmaya devam ediyor.

Bakım ve budama çalışması

Belediye ekipleri tarafından düzenlenen yeşil alanlarda bakım ve budama çalışmaları devam ediyor.

Peyzajda su tasarrufu hedefleniyor

Bodrum Belediyesi, ilçe girişi ana arterleri, refüjleri, ana yol üzeri kavşakları ve caddeleri mevsimlik çiçekler ile donatıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış ayları yaklaşırken düzenleme ve peyzaj çalışmaları kapsamında yaz aylarında güneşe, kış aylarında ise soğuklara dayanıklı bitkilerin dikimine başladı.

Marmaris’te yağmur öncesi hazırlıklar hızlandı

Orman yangınlarının ardından artan sel riskine karşı Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü geniş kapsamlı çalışma başlattı. Dere yatakları, menfez, ızgara ve tahliye kanalları gibi yağmur suyunun tahliyesinde önem arz eden her yer temizleniyor.

Bank, kamelya ve piknik masası satın alınacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalıİlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Kocasinan Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Kocasinan Belediyesi Sınırları İçerisindeki Parklarımızda Kullanılmak Üzere Bank, Kamelya Ve Piknik Masası Alınması 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Yangın sonrası tehlike oluşturan ağaçlara müdahale edildi

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Mazı mahallesinde yangında zarar gören evlerin bahçelerinde bulunan yanan ağaçlara müdahale etti.

Okul ve kamu kurumlarının bahçelerinde yenileme işi yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu İlan Portalı İlan.Gov.Tr'de Yer Alan İlana Göre, Kadıköy Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, 2021 Yılı Okul Ve Kamu Kurumları Bahçelerinde Yenileme Çalışmaları Yapılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Elektrik malzemesi alımı yapılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Yakutiye Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Elektrik Malzeme Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Köypark yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Bartın Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Köypark yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Elektrik işleri yaptırılacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Körfez Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, Elektrik Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.

Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası açıldı

Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yokuşbaşı Mevkii'nde Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın Bodrum'u ilk gördüğü noktada yapılan seyir terasının resmi açılışı yapıldı.