Pedal Çevirdi Haberleri

Pedal Çevirdi Haberleri

Muğla'da sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler

Muğla'da sağlıklı yaşam ve bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen bisiklet turunda bir araya gelen vatandaşlar, sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Ula’da Öğretmenler Bisiklet Şehrinde Bir Araya Geldi

Muğla Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, öğretmenler, bisiklet şehri Ula’da pedal çevirdi.

Başkan Oktay 200 sporcuyla birlikte pedal çevirdi

17. Gökova Bisiklet Turu kapsamında 200 bisikletli Marmaris Belediyesi tarafından Burunucu Macera Parkı’nda ağırlandı. Grup ilçeden ayrılırken Başkan Mehmet Oktay da bisikletiyle gruba eşlik etti.

Süslü kadınlar pedal çevirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde süslü kadınlar sürdürülebilir ulaşım ve otomobilsiz kentler için bir kez daha pedal çevirdi.

Süslü Kadınlar Marmaris’te pedal çevirdi

Süslü kadınlar sürdürülebilir ulaşım ve otomobilsiz kentler için düzenledikleri etkinlikler çerçevesinde Marmaris'te pedal çevirdi.

10.YILDA DA KADINLAR PEDAL ÇEVİRDİ

Kadınların önderliğinde düzenlenen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu onuncu yılında 32 ülkede ve 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinlikte Fethiye’de kadınlar pedal çevirdi.

Başkan Aras Avrupa Hareketlilik Haftasında pedal çevirdi

Bodrum Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü'nün Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlediği etkinlikte, Başkan Aras, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katılım sağladığı etkinlikte belediye önünden bindiği bisikletler ile çarşıda pedal çevirdiler.

Süslü Kadınlar farkındalık için pedal çevirdi

Fethiye’de 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu' gerçekleştirildi. Bisiklettin kullanımı yaygınlaştırmak için farkındalık yaratmayı hedefleyen “süslü kadınlar” şık elbiseleri, topuklu ayakkabıları ve süslenmiş bisikletleri ile pedal çevirdi.

Farkındalık için pedal çevirdiler

Bodrum Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, sürdürülebilir kentsel hareketliliğe dikkat çekmek amacıyla bisiklet yarışı düzenledi. Bisikletçiler Bodrum Çamlık MTB CUP'ta bisikletlerini bu kez farkındalık oluşturmak amacıyla sürdü.

15 Temmuz Bisiklet Turnuvasında şampiyonlar madalyalarını aldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Muğla Valiliği koordinesinde düzenlenen etkinliklerde bu yıl ilk defa Menteşe-Marmaris arası Bisiklet puanlı bisiklet yarışı düzenlendi. Türkiye'nin 27 ilinden toplam 212 bisiklet sporcusu 45 derece sıcaklıkta yaklaşık 60 kilometre pedal çevirdi. Dereceye girenler madalyalarını aldı.

Bisikletçiler Zeynep Aslan Anısına Pedal Bastı

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği üyeleri, bisiklet kazalarına dikkati çekmek amacıyla Muğla'nın Menteşe ilçesinde "bisikletime çarparsan ölürüm" sloganıyla pedal çevirdi.