Personellere Haberleri

Personellere Haberleri

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü'nde yangın tatbikatı yapıldı

Muğla Sağlık İl Müdürlüğü tarafından personellere yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde silah taşıyan personellere eğitim verildi

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü'nde silah taşıma ve kullanma yetkisi olan personele silah bakımı ve silah kullanma konusunda eğitim verildi.

Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangın eğitimi verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü personellerine yangında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı eğitim verildi.

25 yıllık personeller unutulmadı

Menteşe Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen gecede 25 yılını dolduran personellere teşekkür belgesi verildi.

MUĞLA'DA AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ

Muğla'da psikososyal destek hizmetinde görevli personellere ilk yardım eğitimleri veriliyor.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER'DE ORYANTASYON EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürlüğü'nde göreve yeni başlayan oryantasyon eğitimleri tamamlanan personellere katılım belgesi verildi.

KAYMAKAM BALCI TARAFINDAN SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunda istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi” tamamlandı.

PROJE YAZMA EĞİTİMİ PROGRAMI YAPILDI

Fethiye Kaymakamlığı bünyesinde kurulacak olan ve danışmanlığını Öğr. Gör. Mahmut Beler’in yaptığı Fethiye Kaymakamlığı Proje Ofisi kurulumu çalışmaları kapsamında, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, proje yazma ve yürütme konusunde istekli olan personellere yönelik hazırlanan 2 gün 16 saatlik Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi başladı.

SEYDİKEMER BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM VERİLDİ

Seydikemer Belediyesi’nde görevli personellere yönelik ‘Kamu Görevlilerinde Etik Davranış ve Görgü Kuraları’ konulu eğitim verildi.

Ortaca’da CİMER bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) sisteminin etkin ve hızlı çalışması, sistemde oluşabilecek aksaklıkların önüne geçilmesi, sistemde görev yapan personelin bilgilerinin güncellenmesi ve sisteme yeni tanıtılan personelin bilgilendirilmesi amacıyla Muğla'nın Ortaca ilçesinde kurum ve kuruluşlarda görev yapan CİMER kullanıcı personellere yönelik toplantı düzenlendi.

Sahte Ruhsata Operasyon

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli bazı personellere yönelik olarak, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce yapılan tespitlerden sonra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın talimatı ile savcılığa intikal eden sahte ruhsat iddialarına yönelik olarak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun ardından iddialara yönelik araştırma ve incelemeler devam ediyor.

Kadın personellere çiçek takdim ettiler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle başkanlık makamını ve görevini kadın meclis üyesine Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı’ya bıraktı. Vekil Gözde Hoşafçı beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm kadın personele maske ve saksıda kaktüs çiçeği takdim etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personelleri yeni görevlerine uğurlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavında başarılı olan personellere plaket takdimi yapıldı.

Hastanedeki vaka sayısı 59’a yükseldi

Koronavirüs ile mücadele sürdürülüp, bir dizi tedbir uygulanırken vaka sayısı artmaya devam ediyor. Fethiye ve çevresinde Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında denetlemeler devam ederken, vaka sayıları artıyor. En son Fethiye Belediyesi görevlilerinden Bircan Akdu’nun (54) koronavirüse yenik düşmesi ile belediye içerisinde de personellere önlemlere uymaları konusunda bilgiler verildiği öğrenildi.

Saylak'tan Moral Ziyareti

Kamu personelleri, Koronavirüs tedbirleri kapsamında nöbetleşe çalışırken Muğla İl ve İlçe Tarım Müdürlükleri de gerekli tedbirleri almış durumda. Sağlık personellerinin ardından risk grubuna giren diğer çalışanlar ise İl ve İlçe Tarım Müdürlükleri bünyesinde sahada çalışan personeller. Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak da, zor koşullar altında çalışan Fethiye İlçe Tarım Müdürlüğü’ndeki personellere moral ziyaretinde bulundu.

ENGELLİ KADROSUNDAKİ PERSONELLERE BİR MAAŞ İKRAMİYE

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla Fethiye Belediyesi engelli kadrosundaki personel, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Başkan Saatcı ziyarette her yıl 3 Aralık’ta verilen bir maaş ikramiyenin bu yıl da verileceğini belirtti.