Peyzaj Çalışması Haberleri

Peyzaj Çalışması Haberleri

Büyükşehir’den 59 Futbol Sahası Büyüklüğünde Yeşil Alan

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde 349 bin 847 metrekare olan yeşil alan miktarını 770 bin 981 metrekareye çıkardı. 

Dev saksılar ilgi çekti

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı üzerinde yeni bir peyzaj çalışmasına imza attı. Yeşil renge boyanan ve ışıklandırılan dev saksılar ilgi çekti.

Dalyan Kanalı’nda Tartışmalar Bitmiyor

Ortaca İlçesi’ne bağlı Dünya’ca ünlü Dalyan Mahallesi’nde Ortaca Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanlığı işbirliği ile yapılmakta olan Dalyan Kanalı Kıyı Kenar Peyzaj çalışmasına bazı yerel medya organları,bazı sivil toplum kuruluşları ,CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan ve CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan eleştirilerde bulunmuştu.Yapılan eleştirilere Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir ve DOKTOB(Dalman Ortaca Köyceğiz Turizm Otelciler Birliği) Başkanı Yücel Okutur ulusal medyadan cevap verdi.

Tezcan “Dalyan kanalı katlediliyor”

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Evren Tezcan Ortaca Belediyesi tarafından Dalyan Kanalı’nda sazlıkların üzeri şu anda kaya dolgu ile kapatılarak yapılan peyzaj çalışmasını eleştirdi.Tezcan Ortaca Belediyesi’nin doğa katliamı yaptığını söyledi.